slm kızlar maşallahhhhhh ne çok konuşmuşsunuz adaşım maşallahh topiği şenlendirmişsin :)))
isimlerin hepsi güzelll valla eminim en güzel olanı seçiceksin içlerinden allah hayırlı evlat versin ..
kızlar evet bahsettiğimiz yer gerçekten çok uygun benim arkasında tül olmuycak çerçeve aynı gümüş renk pembe kurdele beyaz kalpler arasında olucak
melekçim trendyoldan aldım sandro diye marka var en baştaki oudra rengi elbise canım
güle güle kullan giydikçe beni hatırla:))36 aldım tatlımmm seviyorum seni he he :)))
ugly die bir bayandıKızlar....
özlem'in kk ya eklediği ömer tuğrul kim ?? bilen var mı aranızda....
bayada uygunmuş iyi günlerde kullanSON İNDİRİM - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
annem doğumdan sonra evde giymek için bu pijamayı aldı bana :)
bikiniyide aradım ama bulamadım
emir,eren,ervagörkem: Gösterişli, göz alıcı olma. Gösteriş, heybet.
emir: Reis, aşiret başı, Emreden
doruk: Dağ ya da tepenin en yüksek yeri
çağrı: Davet
çağlar:Çağıldayarak akan su, şelale
eren:Ermiş kişi .Kendini allaha adamış
Yiğit:Güçlü, cesur
Ensar: Hz. Muhammed’i Medine’ye davet edenlere verilen isim
Çağan: Bayram, şenlik, mutlu gün
Çınar:Geniş yapraklı kalın gövdeli uzun ömürlü bir ağaç
Erva :1.Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.
Rüzgar
eşim emre diyor benimde dayımın bebeği ölmüştü emre isminde istemiyorum o yüzden hep gözümün önüne geliyor yavrum
Beril :Arınmış, aklanmış 2. Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden.
Öykü :Hikaye / Masal
Yaren: (farsça)dost,arkadaş
derin
bunlarda kız isimleri
geçmiş olsun siyasete girersek işin içinden çıkamayız zaten en iyisi girmemek imada etmemek...selam kızlar hemen selam vereyim
dün acile gittik annem devlete götür orada daha iyi anlıyorlar
tahlilleri felan da yaparlar dedi
annemin sözünü dinlediğime dinleyeceğime bin pişman oldum
tamamen rezillik...
çocuk acile gidip 1,5 saat sıra bekledim hastane leş gibi
bi tane pratisyen hekim koymuşlar sözüm ona sağlık bedava
yazıklar olsun bu hükümete dedim
neymiş efendim eskiden daha kötüymüş eczaneden ilaç alınıyormuş internetten randevu alınıyormuş
geçsinler bunları uzay çağına girdi millet biz internetten randevu alınıyo diye sevinelim yani öylemi..
ayrıca eczaneden ilaç alsan ne 2 seferdir devlet karşılamıyo diyo eczane iyide bu devlet neyi karşılıyor
üzüldüm siyaset yapmak amaçlı yazmadım
yazık yazık insanlara yazık..
din iman toz duman...........
bende adapazarında çok gezmem lazım pasta için daha önce hiç işimiz olmadı neresi yapar neresi güzel yapar bilmiyorum valla
sen pek süslü şeyler düşünüyorsun elifcim çok güzel.ben ist da yaptıramam adapazarınada en fazla 3 gün önce gideriz yetişmez pastası ve elbisesine özeneceğim sadece bir de stüdyoya götüreceğim ecrin poz ver deyince şekilden şekile giriyor ama stüdyodan fotoğrafcıdan korkabilir
valla bide 2.lere yapmak lazım bunları büyüyünce bana neden yapmadın derler :)
yok hayatım neden yanlış anlayım eşimde pek güldü çok tarz olmuşsun dedi
açıkcası ben girmeyeceğim dediğim zamanlarda bu panik atak başlangıcı denen nöbetlerim çok yoğundu malum olaylar ve öncesi beni çok üzdüğünden daha fazla içinde bulunmak istemedim.yine eskisi gibi olsa ortam yine girmem.kıracağıma tartışacağıma ortamı terk ederim daha iyi kul hakkından çok korkuyorum kırmaktan korkuyorum.
neresiymiş orası geçen sene biz ülküye 75 yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam..Bursalılar için söylüyorum.Bugün arkadaşım bir yer söyledi pasta için.3 senedir oraya yaptırıyormuş.Üstü dediğim gibi jelli,2 tane baton pastadan,20 kişilk falanmış.50 TL ye yaptırmış.İsterseniz yerini söylerim.Eve de getiriyorlarmış.
cnm zaten seni ben eklemiştimehehe sağol adaşım :) bütün gün pc başında oturunca böyle oldu.güzel dileklerime aminn diyorum
kk kızları grubuna sultan eklemiş beni ama gruptan çıktım beni kimse eklemezse sevinirim
az önce kuzenimin eşiyle konustuk ilk çocuğu okula başladı 2.yi yaptı
çok zor diyor keşke 2 3 yaş ara verseydim diyor.unutmuş bebek bakımını :) rahata da alışmışım sudan çıkmış balığa döndüm dedi biraz moral oldu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?