2009 Nisan Anneleri

ben daha hastalanmadım 5 gün falan gecti canımda nasıl tatlı istıyor hastayken hep ister ama icraat yok

benim 2 ay geçti :S
en son ocakta olmuştum
hamile değilim kan tahlili yaptırdım dış gebelik felan da yok
stresten sanırsam
yada menopoza girdim

tugba konuşan bebek aldır yada sen dedeyide al bi toyz shopa götür yada baştan aşagı gıydırsın dedesi

benım dizi başlıyor ben kaçar

sinem eheheeh bu yaşta benımde sprel var ama örnekleri önümüzdeeeeeee

ben kıbrısda 5 ay olmadım sinem doktorum kilodan dedi spirali taktırdım 7 kilo verdim tam düzene girdi hamile kaldım hormon hapıda verdi ama ben kullanmadım hem kilo ver diyor hem hormon bozukluğu hapı veriyor o çok kilo aldırır

gerçi doktorlara başım ağrıyo desen önce kilo ver diyorlar

melekcim o da iyi fikir ecrinin herşeyi küçüldü hele ilkbaharlık mevsimlik hiçbirşeyi kalmadı
bugün ecrine dolapra aldık doldursun içini

evet ben şekil a oldum
bir örnek daha vereyim annem 35inde menapoza girdi ve kaç doktora girdi engelleyemediler
o şimdi çok seviniyor hamile olmama bana benzersin diye korkuyorum 35den önce çocuk olayını bitir diyor.ona ve eşime göre 3. de doğurucam da

Sultan bu arada kk grubuna gelince,ben sen diyene kadar hiç farketmemişim senin olmadığını.Sen öyle deyince baktım grupta kimler var diye,Tuğba da yoktu,onu davet ettim o zaman.Yani baktım da listeye,kk ya önceden girip de şimdi hiç adı sanı olmayanlar bile var ,sizin olmamanız bir yanlışlıktır diye umuyorum.

selamlar fatmagülcüler.kimse yok yine.
sinemcim umarım melis hemen iyileşir inan çok üzüldüm.bugün didemle görüştük selamı var sana da.
spral le hamile kalma korkusuna girdim haftaya yıllık kontrole gidicem .yarın tam 1 yıl oluyor ama taktırdıktan sonra gitmiştim kontrole yerini bulmuş sorun yok dmeişti doktorum..
yarın kalabalık bi güruh bize maç seyretmeye gelecek paso mutfakta olurum herhalde.vırak cırak maç seyredicez.
isimler konuşulmuş benimd ehoşuma giden isimler vardı aralarında 2.erkek olursa kağan koyucam türk isimlerini seviyorum ben de kız olursa rahmetli annemin adını.
bizim doğum günü 2 nisan olucak 10 çocuk 10 ana apartmanı yıkıcaz sanırsam .ertesi günede stüdyo inşallah.heryıl 1 albüm yeter:)
sonra görüşürüz

slm kızlar maşallahhhhhh ne çok konuşmuşsunuz adaşım maşallahh topiği şenlendirmişsin :)))

isimlerin hepsi güzelll valla eminim en güzel olanı seçiceksin içlerinden allah hayırlı evlat versin ..

kızlar evet bahsettiğimiz yer gerçekten çok uygun benim arkasında tül olmuycak çerçeve aynı gümüş renk pembe kurdele beyaz kalpler arasında olucak

melekçim trendyoldan aldım sandro diye marka var en baştaki oudra rengi elbise canım

ehehe sağol adaşım :) bütün gün pc başında oturunca böyle oldu.güzel dileklerime aminn diyorum

kk kızları grubuna sultan eklemiş beni ama gruptan çıktım beni kimse eklemezse sevinirim

az önce kuzenimin eşiyle konustuk ilk çocuğu okula başladı 2.yi yaptı
çok zor diyor keşke 2 3 yaş ara verseydim diyor.unutmuş bebek bakımını :) rahata da alışmışım sudan çıkmış balığa döndüm dedi biraz moral oldu bana :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

fazla okuyamadım çok uykum geldi
demiri uyuturken bende uyuyakalmışım
markafoniden bi pike takımı aldım bakalım nasıl çıkacak

tuğbacım ben kız olursa lena erkek olursa poyrz istiyorum
ama eşim ne der bilmiyorum kız ismine okey verdide erkek daha maçhul
cinsiyeti belli olunca düşünürüz diyo
bnmde bulduğum isimlere bişeyler uydurur eşim
ardaya ağda gibi
yağıza çok yağlı fln gibi :)))

selincim seninde pijaman haıyrlı olsun gerçektende çok ucuzlar

aman melek dikkat et cnm bak hamileler çoğalıyo sen istemiyosun diye söylüyorum yoksa bence yap 1 tane daha :)

yarın akşam kocişim geliyoooooooo çok mutluyummmm

yarından sonra havalar yine bozuyomuş ama burda iyi sanırım inş. olmaz da gezeriz

bugün ayakkabıcıya gittik beğendiğim spor ayakkabılar vardı ucuzluğa girmiş
kociş gelsin beraber bakıp alıcaz onunda fikrini almak istiyorum gerçi karışmaz sen hangisini istiyosan al der ama ikizler burcu olduğum için çok kararsız kalıyorum o da sağolsun çok yardımcı oluyo

biz bugün gezdik dolaştık sonra demire balonlar aldım evde şişirip oynadık içlerine nasıl dalıyo
koşuyo oynuyo pek bi sevindi bide üstüne oturuyo
Allahtan kauçukta patlamıyo :))

herkese iyi gecelerrrr

aynen tuğbacım bencede en iyisini yaptık biz her ne kdr sürpriz de olsa :))

bizim ortağın da kızı var 6 yaşında şimdi 2.yi istiyo
anca karar verebildi ama bence çok zor olacak
çünkü geçen sene istemiyodu çok zorluk çekicem alıştım böyle diyodu

şimdi bizimkiler bir arada büyüyecekler bizde rahat edicez sonra
belki büyütürken bazen zorluklar çekicez ama eminim sonradan çok iyi olacak
bnm abimle aramda 23 ay var önceleri hatırlıyorumda çok kavga ederdik ama yinede
başımıza bişey gelse birbirimizi tutardık onun için diyorum ya hayırlı evlat olsun diye
yoksa farketmiyo kızı erkeği çoook örnekler var önümüzde
özelliklede şu Mahsun Kırmızıgülün güneşi gördüm filmine bayılıyorum

her hamile kalanın illa kız ya da illa erkek olsun diye diretenlerini duydukça aklıma hep o film geliyo

uuzn oldu biraz kusura bakmayın...

Sultan valla bulunmaz bundan sonra bu kadar muhabbet,havalar da ısınıyor.
İlk kez bahar geldiğinde kendimi bu kadar dışarılara atasım var.Önceden hiç böyle olmazdım sanki.

Ben birisinin bir mesajı beğendiğini gördüm ama şimdi görmüyorum beğen tuşunu?

selam geçmişe biraz bakim dedim ama ne mümkün maşallah bayağ yazılmış.
sinem çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyisinizdir.
ben annemde kaldım dün gecce bu akşam geldim evime .c.tesi gelmeiyi çok istiyorum kısmetse metrobüslede çok kolaymış bakalım.

36 aldım tatlımmm seviyorum seni he he :)))
güle güle kullan giydikçe beni hatırla:))

Kızlar....
özlem'in kk ya eklediği ömer tuğrul kim ?? bilen var mı aranızda....
ugly die bir bayandı
SON İNDİRİM - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

annem doğumdan sonra evde giymek için bu pijamayı aldı bana :)

bikiniyide aradım ama bulamadım
bayada uygunmuş iyi günlerde kullan

emir,eren,erva
kız isimlerindede en anlamlısı beril bence

geçmiş olsun siyasete girersek işin içinden çıkamayız zaten en iyisi girmemek imada etmemek...

keşke herkes korksa....

neresiymiş orası geçen sene biz ülküye 75 yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam..

cnm zaten seni ben eklemiştim
başkada adam yerine koyan yok yani salla:)
kk ya gimeyip kk kızı olmakta ayrı birşey.......

aynen o sebepten kimse eklemesin bundan sonra sultişim ben unutulduğunu falan düşünmüyorum salladık gitti

ben bir yasin okuyacağım 18 mart çok güzel bir güne denk geldi cuma gecesi ölmüşlerimiz yasin bekler
Allah kabul ederse okuyup geleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…