2009 Nisan Anneleri

Melek evet canım ,o gördüğün haliyle o fiyat.Ama benim yaptırdığım yerde onu 1 TL den bile aza yapabilir.Çok uygun çünkü orası.Buraya geçen sene Tuğbayla Sultan yaptırmışlardı,çok uyguna yapıyor kadın.
Olur tabi,ben yarın arayıp sorayım,fiyatını da öğrenirim.Sana uyarsa gönderiririm tabi.Sen bana ege nin fotoğrafını atarsın maille.Ege nin d.günü yakın,hemen yapılıp gönderilmesi lazım.

ay cok sagol evet
yakın sence angisi olsun erkek cocugu kalpli olmasın diger iki cerceveden biri olsun

resim işini faceden halletsek ben hangi resmi yaptıracagımı bildireyım sana sen farklı kaydet yapıp halletsen olurmu

sen kesin fıyatı ögren bildir bana ben yollayım hemen yapıp kargoyla yollarsan cok sevınırım

bugün hep oturdum dinlendim lekelenme tamamen geçmiş :) çok sevindim
bende kız kardeşime hediye bakıyorum deminden beri saat istiyormuş bilsem trendyoldan alırdım geçenlerde tam tarzı saatler vardı
doğumgünü 22 mart

ecrine babam bisiklet aldı facede resimlerini koyduğum bisiklet.kayınpederimde bisiklet almayı planlıyormuş meğer.şimdi gerek kalmadı siz söyleyin diyor.ne istesem bir türlü bulamadım

Tamam hallederiz.Gümüş renkli olandan vardı orada benim gördüğüm.İstersen 20 taneyse 10 u yuvarlak 10 u dikdörtgen olsun.Ya da karar ver sen bilirsin.Fotoyu da söyle bana,kaydederim öyle.Ben zaten oraya kadar gitmicem,mail atıyorum kadına,telefonla öğrenirim önce fiyatını.

Tuğba bana sorsalar,hiç bir şey söyleyemem,hiç aklımda yok birşey valla.
bide ben önceden ısmarlanmış hediyeyi de sevmiyorum.Hediye dediğin sürpriz olacak biraz,benim için düşünülmüş alınmış birşey olacak, benim fikrim.Yoksa gider kendim alırım.
Kaynanam da bana sormuştu,Miray için para mı gönderelim,hediye paketi mi*Ben dedim ,siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.Şimdi ne yapacaklar hiç bilmiyorum?

elif zahmet oluor sanada ama hakkını helal et

sana cok iş yüklemiş oldugumun fakındayım ama profilemi girip resımlerden sen karar verrrrr ben omu bumu bilemedim
süpriz olsun banada

fiyatı 1tl falansa 30 tane yaptır

şimdiden teşekkürler nasıl istersen öyle yaptır top sende mucksssss

melekcim sağol canım
darısı ishalin başına
şimdi makineyi çalıştırdım arkasından yine tepeye kadar ishal
aman çocuğun içinde bişey kalmadı

bende aynı fikirdeyim elifcim süpriz olsun isterim ama kayınpederim eşinin beğendiği şeylerin benim tarzım olmadığını anlıyor.ecrine üst baş alacağı zaman benide gtürüyor artık.beni övdüğü nadir konulardan biri bu sanırım ecrini çok güzel giydiriyormuşum güzel bakıyrmuşum gurur duyuyormuş :)

geçen senede kıbrısdaydık o da ecrinin doğumunda gelen altınları yatırdığımız hesaba para yatırmıştı.

şimdi istiyorki güzel birşey alsın ee adapazarınada gelecekelr d.gününe.ama ne istesem bilemedim yaa

tugba elife katılıyorum

bugun hatta muhabbeti oldu eltımle

ben nehire (eltimin kızı) şubattaydı dogum günü spor ayakkabı aaldım

ayakkabıya ıhtıyacı vardı annesi almadan önce ben almış oldum cok sevındıler

bende dün egeye ayakkabı alınca tüh ben alıcaktım egeye ayakkabısını dediiii

bende ben sana sen bana misali

ee ozaman senın ege için istedıgın bışey vardı bende onu alırım dedi umarım se ozamana kadar almazsın dediiiiiii
ve benım aklıma o cok istedıgım sey gelmedi gelmesinde merak edeyımmmmmmmm

egeye gecen sene dogum gününde motor bisiklet almışlardı

dedeside salıncak almıştı ve bikaç şey

babam dogum günü falan bakmaz egeye ecrınınkinden sanırım 4 tekerli almış gelmiş normal günde kızamadımda kulanamaz 4 yaşına kadar duruyor öyle sadece tepesınde oturuyor

tugba elife katılıyorum

bugun hatta muhabbeti oldu eltımle

ben nehire (eltimin kızı) şubattaydı dogum günü spor ayakkabı aaldım

ayakkabıya ıhtıyacı vardı annesi almadan önce ben almış oldum cok sevındıler

bende dün egeye ayakkabı alınca tüh ben alıcaktım egeye ayakkabısını dediiii

bende ben sana sen bana misali

ee ozaman senın ege için istedıgın bışey vardı bende onu alırım dedi umarım se ozamana kadar almazsın dediiiiiii
ve benım aklıma o cok istedıgım sey gelmedi gelmesinde merak edeyımmmmmmmm

egeye gecen sene dogum gününde motor bisiklet almışlardı

dedeside salıncak almıştı ve bikaç şey

babam dogum günü falan bakmaz egeye ecrınınkinden sanırım 4 tekerli almış gelmiş normal günde kızamadımda kulanamaz 4 yaşına kadar duruyor öyle sadece tepesınde oturuyor

oww güzel fikir ne kadardır onlar çok da yüklenmiim emekli adam ama yanısıra çalışıyor :)

kardeşim yeğenime adidas super star ayakkabı almış bayıllllldımmmm ecrine de alacak teyzesinin hediyesini biliyoruz.alma diyemem öğrenci ona gücü yetiyor.

bence de güzel fikir.Dün Migros ta görmüştük,300 TL idi.Daha da pahalıları var tabi.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,TugbaEcrin,Ruveydax,dozkan+,ceyo16,sinehas,
akşam sohbeti :))))))

tugba balkonun büyükse bizimkisi gibi park aldır o daha uygundur

ben bir bakayım da işime gelirse aldırırm.büyük bişeyse aldırmam ev zaten küçük nerde gezecek sışarda gezmek istese 5 kat asansörsüz bina anamm yanarız

bisikleti bagajda duruyo valla babası gelince indiriyor biraz sürüyorlar.o merdiven zaten beni mahfeden
adapazarından geldiğimiz gün o kadar soğuktu ve tipi vardıki ecrinle kapıda indik hemen yukarı çıkardım
ve kanamam başladı

yok be melekcim istanbulda byük balkonlu ev nadir bizimki kapalı bide eşim evlenmeden kapattırmış.artık yeni evimize kısmett

bi yandan braya yazıp bi yandan kelime oyununa laf yetiştiriyorum eşim aştın diyor :)

Bana bu sene Miray için akülü erken geliyor.Daha geçen sene aldığımız bisiklete bile binmedi doğru dürüst.Ona doysun iyice.Herşeyi almak vermek istiyoruz,ama sonra da doyumsuz çocuklar olacaklar.Biraz birşeyleri almak için kendine hedef koysun,beklesin ,sonra da değerini bilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…