2009 Nisan Anneleri

bencede kızlarrr aralarının az olması en ıyısı rahata alışıpta doğurmak açıkçası bana daha zor geliyor hazır bu tempoya alışmışken gelsin 2.ler bakalım allah banada nasip etsin inşallahhh en kısa zamanda artık gelsin dıyorum 2.bebiş allahım hayırlı zamanda verir inşallahhhhh

bende o gruptan çıktım biz hariç herkez o gruptaymıs çok ilginç hatta kk ya girmeyenlerin bir çoğu neyse önemlide değil ..

mügecim çok güzelmiş canım güle güle kullann

Günaydın kızlar....
valla topik bayadır bu kadar şenlenmemişti birde şirvan olsa tamam olacaktı )
Elif valla ben de senden rica edicem hatta bursaya gelince elden alırım dermişim, malum bizim doğum gününe çok var daha ne kadar zamanda yapıyor acaba )

günaydınlar ,
benim yerleşme işim bitti gibi çok şükür
ne muhabbet etmişsiniz maşallah aslında akşam bende katılmak istedim birz rahatsızdım yattım keşke açsaydım dedim şimdi bol bol muhabbet etmişsiniz maşallah

günaydın arkadaslar..

melek o çerçevelerden kemeraltında da var gördüm arkadaslar nikah şekeri bakarken..

Geçmiş olsun MineCim.....
sevindim bittiğine inş.senin de ataman hemen olur Ankara kalabalık olsun biraz....

Geçmiş olsun MineCim.....
sevindim bittiğine inş.senin de ataman hemen olur Ankara kalabalık olsun biraz....

minecim geçmiş lsun..

sağolun arkadaşlar ..
Kayrayla evi yerleştirmek birz zor oldu ama bitti şükür iş bitsin diye öyle kastımki kendimi anlatamam inanırmısınız geldim geleli sadece hafta sonu çıktım dışarı , neyse atrık bugün gezerim diyorum ama bugünde hava kapalı gibi

Kayrayı memeden kesmem lazım nasıl yapacağım bilmiyorum kıyamıyorum,
sonra tuvalet eğitimi oda korkutuyor beni

günaydın günaydın

ne kadar uygun fiyatlar bunlar
geçen arkadaşa giderken pelitten pasta alayım dedim 8 kişilik falandır 65 liraydı

bu arada adım adıma üye olan vardı aramızda
bize şubat ayında yollamadılar.
şimdi netten giriş yapıp baktım direk mart ayına geçmişler oda ay sonuna doğru gelecek gösteriyor. siz de böle bi sorun var mı aradım ama açmadılar da

gunaydın ve hayırlı cumalar kızlar
tuğbiş elbısenı gule gule kullan
muge sende aldıklarını gule gule kullan
tuğba berıl ısmı cok hos ben onu ıstemıstım ama esım pril diye dalga gectı
erkeklerdende cağan guzel
ben gecen sene o cercevelerden yaptırmıstım ıcındede resımle bu sene fıkrım baska bakalım ne yapsam kalabalık olmuyacağı için ne yapsam dıye dusunuyorum
sultan gecen sene 50 yaptırmıstım ben pastayı ama bu sene oyle bı sorunum yok :)
sınem melıs dahada ıyıdır bu gun ınsallah
hava bozuk dısarı cıkamıcaz bu gun evdeyız dun parka gıtmıstık ne guzel zaman gecmıstı

bende geçen sene kayranın resim baskılı çikolatalrından yaptırmıştım dağıtmıştım bu sene pek bişey düşünmüyorum.pastamızıda 20 kişilik 70 tl ye yapmışlardı ama onlara göre 20 kişilik bize göre 30-40 kişilik oluyo bu senede arabalı yaptırırım heralde aynı yere.bizimde doğum günümü 4 nisan ama bizde 2 bnisanda kutlucaz.

bizde birçok şeyi bursadan hallediyoruz zaten. çarşıya gitti mi herşey halloluyor bir merkezin olması çok güzel. bi de hep oralarda büyüdüğümden heryeri daha iyi biliyorum pat istediğin şeyi bulabiliyorsun.

iyi bizden önce bayağı kutlucak var
bizimki 7 nisan ama 9 unda kutlucaz biz de.
ben de bu sene orjinallik yapmıcam sanırım.
stüdyo resimleri de hep kötü çıkıyor yasoş resim çekinirken bize bile gülmüyor. başkasına iyice somurtuyor

BurcuCum ben de arabalı istiyorum inş.olur,Elif de saolsun ona zor olmazsa çerçevelerden yaptırıcam
geçen sene yaptıramadım ya içimde kalmasın diyorum biraz da süs oldumu bizim çok var daha 27 nisan sanırım 1 mayısta yaparım bir aksilik olmazsa

ben bu yıl stüdyoda foto çektirmeyi düsünüyorum. meriçin de sebveceği bir pasta yaptırırım..

resimli cerceve düsünmüyorum sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…