2009 Nisan Anneleri

elıf benım cerceve cemb..ktekınden kalp ve yuvarlak olandan buzdolabı magnetı seklınde ıcındede fato var selenın sıızn sımdı yaptırdıklarınızdan yanı canım ama yarın koyarımresmını

bende ızledım arefi gecen dergıde okumustum bu koonuyla ılgılı oda denk geldı aslında ısteyen herkes yapabılırmıs bu olayı yanı ruhun bedenden ayrılmasını
benımde favorım sefa sultanla aynı fıkırdeyız :) bırde rep soyleyen kaandı ama elendi

bencede sefaaaa ben oy kullandım hem eşimden hem benden inş. 1. olur

tuğbacım bencede çağır cnm boşver belki onunda düşündüğü şeyler var dır gelincede sitem edersin biraz alttan geleyim demeni beklerdim dersin anlar seni

şu kız diyenleri erkek çıkarsa bi araya toplamak istiyorum :)))

erkekseede bu kdr kız denildiğini duyunca pipisi çürümüştür herhalde töbe yarabbim :)))
hayırlısı neyse o olsun bnm sancım sanırım gaz sancısı

emelcim annemin değerini bilmemmi yaa cnm o bnm arada tartışırız ama yufka yüreklidir
öpüşür barışırız :)

sağol sehercim hepimizin kocişleri böyle olsun inş.

saol tuğba izlicem kerem izin verince şu an sırtımı davul gibi çalıyor çürüttü:)
ya keremin pipisi pişik oldu demiştim ya o günden beri her alt açışımda yıkıyorum havalndırıp kremini sürüp(hame...)bağlıyorum ama hiç bi iyileşme göstermedi(pipiyi görseniz kıpkırmızı
sanırım alerji oldu bacağında 2 tane ve ensesinde pütür pütür sivile gibi çıktı
geçen hafta ilk defa bıldırcın yumurtası verdim 2 gün arayla onsan sonra oldu
napayım ben nasıl geçer bu akıl verin

sefa kazandı :) arefin yaptıklarının yanında çok basit taklit yeteneği ama en azından türk kazandı hemen milliyetciliğimiz ağır basıyor :)

sultan ecrinin pişiği falan olmamasına rağmen bacaklarında sivilceler çıktı bez bölgesine yakın
bende yumurta vermemeyi düşündüm maşallah her kahvaltıda 1 yumurta yiyor tutup elma gibi yiyor yavrum ama sanırım alerji yaptı

ben birşey sürmedim kendiğilinden geçiyorlar.ecrinin cildi krem falan kabul etmiyor daha beter oluyor.

arefi izledim şimdide korktum valla
eşim o 3 kişinin onun adamı olduğunu herşeyin önceden planlanmış olduğunu söylüyo
mantıken bencede olabilir

sefa 1. oldu oylarımız boşa gitmedi

sultancım alerji şurubu var onu ver ama bence dr.a göster alerjiyle pişik farklıdır
hame.. kullanıyosan geçmiş olması lazım şimdiye kdr

ben yatıyorum herkeese iyi geceler

bir de sivilceler önce bezin deydiği yerlerde çıkınca acaba dedim sıkıyorda tahriş mi ediyor 5 kullanıyorduk eşime dedim 5+ falan varsa al o da 6 almış o varmış bitek.bayaa büyük ama en azından yatarken onu takıyorum.bez istemiyor zor bezliyorum bende o çişli bez genital bölge çok yapışmasın istiyorum boyu uzadıkça 5 çok yapışır oldu

Melekim,30 tane sipariş verdim.Salı ya da Çarşamba teslim edecek.Aldığım gün verirrim kargoya.Sen bana adresini özelden ya da face den ver de,elimde olsun.

elifcim cok sagol faceden olluyacagım adresii sende bana pttde yatıracgım için nufusta gecen isim soyisim kızlık soyadını kıullanıyormusun
bursanın hangi ilçe pttsine yollucam onları yaz canım
hı bide mıknatıslımıydı onlar...

arefi izledim şimdide korktum valla
eşim o 3 kişinin onun adamı olduğunu herşeyin önceden planlanmış olduğunu söylüyo
mantıken bencede olabilir

sefa 1. oldu oylarımız boşa gitmedi

benım favorımde sefa doganaydı bende hem eşimden hem kendimden yolladım
evet türk ve hak eden kazandııııııı

o kişi onu adamı olamaz sanırım müge ras gele attı topları sadece 3 topun içinde 1-2-3 rakamı vardı ben sanmıyorum tabi......

yaşasın sefa kazandı
evet milliteçiliğimiz ağır basıyor ben sevindim onun kazanmasına:)

ya bende ne zamandır 6numara kullanıyorum 5 küçük geliyor
6 büyük ama büyük kullanmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar

bugüne kadar yumurtadan bişey olmadı ama bıldırcın yumurtası ilk defa yedi
o yaptı büyük ihtimal

doktora götüreyim dimi en iyisi off

evet sultan mügenınde dedıgı gibi pişik olsa şimdiye kadar gecerdi o kemle bende onu kullanıyorum sürüyorum bidaha actıgımda bezi gecmiş oluyor yada azalıyor pişik....

Offf acıyordur da nasıl.Napsan ki acaba,zeytinyağı falan işe yarar belki.Normal yumurta da verme şu ara,belki o da tetikler.

ben facede fotoları göremiyorum ya,önceden solda fotoğraflar vardı.bir süredir o yoktu,aramadan fotoğraflar yazınca çıkıyordu.Şimdi öyle de olmuyor?Sizin de böyle mi,ben mi bilemedim?

Geçen benim öğrencilerim de bir numara keşfetmişler.Aref çilik yapıyorlardı.
Senden 3 rakamlı içinde 0 olmayan ve rakamları tekrar etmeyen bir sayı yazmanı istiyorlar onlar görmeden.
bu sayıyı ters çevirip birbirinden çıkarıyorsun.
sonra onlara çıkan sayının son rakamını söylüyorsun,onlar da çıkan sayıyı biliyorlar)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,ceyo16,

iyi gecelerrrrrrrr

elif söyle3. sezon yarışmasına katılsınlarrr:))))))))))))))))))9

güle güle kullan saçlarını canım..
masallahhhh şirvan sana helal olsun walla ya.. imreniyorum...
resimlerde mavili olan kim.. burcu mu..
sevgi sen resimlerde yokmusun..
sevgi sen yokmusun fotolarda..

günaydın herkese....

günaydın
pek bakamadım geçmişe. ben de sefayı izledim sabah sabah gerçekten iyiymiş. helal olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…