2009 Nisan Anneleri

hadi melek hadi melek hadii tam zmnı tam zmnı şimdiiii hihihi
hayırlısı olsun şekerim spiralle hamile kalan var biliyosun
ama sen istemiyosun inş. yoktur

melekcim adam yanımda yatmadıki hasta bana geçmesin diye yatmıyo
bugün boğazıda kötü bişey yiyemedi hemen gidicek dr.a iğne isticek

burda da hava muhteşem yaz gibi sabah yürüyüşüne çıkmadım pazar var bugün

bide yemek yapmam lazım kociş geldi bi çorba yapayım

resimlerinizi bekliyoruz ist.lulaarrrr

Panik yapma belki havadandır üşütmüş olabilirsin.............
Ama gene de testi yap tabiiii

markete gıttım alışverışe eczaneyede ugradım aldım yaptım yok bişey sevındımmmmmm

şiştim remen karnım oldu bır davulllllllllllll
pazartesi akşamı yemekli misafırım olabılır kıma aldımda köftelerı hazırlayım tayım dolapa
babamlarda geldi parka gıdıcekler öptüm hepinizi..........

iyi bari melek strestende olmayabilir
şimdi test yaptın rahatladın gelir merak etme
senin arada düzensiz oluyo zaten dimi

bizde hastaneye gittik eşim için
faranjit olmuş eğer halsiz olmasaydı bende dr.uma gidicektim belki cinsiyetini öğreniriz diye
ama adamın kolunu kaldıracak hali yok bugün tam 16 haftalık olduk

evet cok düzensizzzzzz ya

eşine gecmiş olsun canım

owwwwwwww zaman ne cabuk gecıyor yarılamışsın vallaa
adam iyleşsin biraz naz yap aş er bişeylereee şımart kendini birazz
ay ben sizlere söylüyorum ben hiç yapmadım yaaaa sadece bi kezzz aşerdım adamı yordum o kadar şimdiki aklım olsaaaaaaaaaaaa

buluşmadan ilk haberler benden alın bakalım ..
öncelikle seline çok teşekkür ederiz , misafir perverliğinden ötürü..

buluşmada ben (olmazs olmaz tabikide) - aliye- burcu - sevgi - ve selin ...
5 kişiydik sakin geçti.. az kişiydik ya .. sohbet edebildik..
çoçuklarda iyilerdi.. fazla zorluk çıkarmadılar...

- aliye burağı görünce heveslendi... bugün yarın güzel haberler alırız herhalde...

resimleri eklicem fakat, arakablosu evde --(ben kayınvalidemdeyim 2-3 gün burdayım- kaynım yurt dışından geliyo)

evet şirvanın dediği gibi bugün güzel bi gündü. ben de kendi adıma seline çok teşekkür ederim.
minikler bizi üzmedi. güzel oynadılar biz de sohbet edebildik
selen de ben de bburağı çok sevdik maşallah ona. selen biz de alalım dedi valla:))
ben resimleri ekledim ama yarıda şarjım bitti bu kadar çekebildim. şirvan gerisini ekleyene kadar bunlarla idare edelim artık.çocukların çok güzel apachi dans videoları var aslında

slm kızlarr resimlerinize baktımda hepsi birbirinden güzell çok büyümüşler burak beyde kocaman olmuş maşallahhh

bizde bugün sinemaya gittik çınar ağacına haftasonunuzu ayırmanızı tavsiye eder,m ağlamakan gözlerim şişti gerçekten ders çıkarılack çok şey vardı ..

Günaydınnnnnnnnnn

Biraz önce baktım fotolar çok güzel.....Ne güzel sohbette edebilmişsiniz............

Tuğbacım biz de bugün için kararlaştırmıştık o filme gidelim diye ama bakalım kısmet............

Herkese İyi Pazarlar.....................

Günaydın...
Selin ve Yasemine çoook teşekkür ederiz, gerçektende çok güzel bir buluşma oldu sakin di
çocuklar büyüdü ondanmıdır bilmem, Alp de sürekli alsana onu diyor burak için Şirvan emzirirken annesi o diyorum al al diyor )
k.validenin eline sağlık çook güzel açma yapmış çok yedik Alp de yedi şaşırdım

günaydınnn...
selin öncelikle çok teşekkür ederiz evini bize açtın.dün çok güzeldi çocuklar bizi hiç üzmediler.burak paşa maşallah çok tatlı olmuş.sakin ve güzel bi buluşma oldu.herkese iyi hafta sonları...

Günaydın!
Bundan sonraki buluşmalar daha zevkli geçecek bence de,çocuklar artık birbirleriyle oynayacak,paylaşımları artacak.Evcilikler başlayacak)

dün İstanbul da hava sabahtan yağmurluydu ve bütün gün çok soğuktu,kemiklerim dondu valla.gittiğimiz yerler çok güzeldi,rehberimiz de vardı,çok güzel anlattı.Daha önceden gitmiştim,ama unutmuşum bazılarını.
Programımız yoğundu,bu yüzden koşturmacayla geçti.Eve geldiğimde nasıl uykum vardı,sanki bir ton dayak yemiş gibiyim hala.
Dün Miray a tamamen babası baktı,gitmişler yemek yemişler ,alışveriş yapmışlar baba
kız.Eşim diyor,o kadar da zor değilmiş Miraya bakmakDedim bundan sonra hep bakarsın o zaman hehehhehe

günaydın kızlar
resimlerinize bakıcam şimdii neden azdınız yaaa
ben olsaydım toplardım yine bi 10 kişi :))))
iyi olmuş rahat etmişsiniz ne güzel çocuklarda büyüdü artık tabii mızırdanmalarda bitti
hadi selincim iyi haberlerini bekliyoruz :)))

eşim bugün biraz daha iyi melekcim naz yapıcak halim kalsa yaparım cnm
ama adam zaten bütün gün demirle ilgileniyo o da bana yetiyo hiç değilse
yorulduğumda dinlenebiliyorum
bide zaten her dediğimi yapıyo daha napsın canikom
aşeremiyorum maalesef midem hala bulanıyo
bu sabah bul. mak. açtım bütün yediklerim ağzıma geldi
9 ay böyleyim sanırım geçmedi gitti

iyi pazarlar kızlar bu yağmurlar hep haftasonuna denk geliyor dimi
resimler süper hepsi ayrı güzel bebeklerimizin maşallah hepsine...
müge geçmiş cnm eşine adam nazlanıyo sana belli:)

elif bütün günmü baktı helal olsun altını falan açmıştır o zaman
ay benimki akşam 1 saat spora gideyim diyorum onda bile bakmıyor yaa
gelde öldürme:)

sağol cnm bnm
hamile olan bnm ama etrafımdakilerin nazını ben çekiyorum :)))
lohusaykn acısını çıkarırım kimse sütüm kesilmesin diye üstüme gelmez süt dökmüş kedi gibi oluyolar hihihi

aaa bu kocalar neden bakmıyo çocuklaraaaa
bnm kocişimde bakar Allah razı olsun
hiç gıkını çıkarmaz zaten çok özlüyo bugün şuraya gideicem derim
yemiğini hazırla öyle git der hazırlamasam bile kendisi yapar bişeyler çok şükür
bide hastalanmasa :)))

bende yemeğimi yaptım
havada güzel demiri alıp parka götürücem gerçi çok kalabalıktır eminimki

tuğba lekelenmen geçtimi cnm
miden nasıl inş. bulanmaz bnmki hala arada bulanıyo yaaa (

evet Sultan sabah 5:30 da çıkmıştım ben,uyuyordu Miray.Akşam 21:30 da döndüm.Aslında eşim anneme götürecekti öğlen.Ama bakmış,sorun yok,Miray ağlamıyor,huysuzlanmıyor,götürmemiş.Zaten pek, bizden ayrı annemlere bırakmaya gönlü razı olmuyor.
Altını da bir güzel batırmış Miray,temizlemişDaha önceden de birkaç kere bırakığımda bezini değiştirmişliği vbardı.Ben varken istemem ben açsın,ama yokken açtı.
ya bir de Miray uyurken birtek bana naz yapıyor herhalde.Öğlen yastığı oturma odasına getirmiş kendisi.Kafasını koymuş,uyumuş.Beni kaç saat uğraştırıyor.

iyi pazarlar...
mügecim lekelenmem geçmedi ağrılarım da oluyor çok keyifsizim,
bulantım hiç olmuyor baş dönmesi çok oluyor
yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecek
şu belirsizlik geçsin artık

inş. güzel haberlerle gelirsin cnm
baş dönemsini prog. tanda yapabilir cnm midenin bulanmaması çok iyi
inş. hiç bulanmaz

evet elif aynısını annemde söylüyo sana naz yapıyo sen yokkken gayet güzel oynuyo
gülüyo eğleniyo bnmle diyo eee annemm anneemm güzel annemm bizimde nazımız bitek onlara geçmiyomu :)

ben kaçtım demircik uyandı
burda da gök gürlemeye başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…