2009 Nisan Anneleri

inşallah canım inşallahhh
ilk öğrendiğimde daha erkendi diye ağladım ecrin 5 6 yaşlarına gelmeden zinhar istemem diyordum
ama o kadar çabuk adapte oldum ki insan hayaller kurmaya bile başlıyor
o da evlat gözüm görmüyor diye sevgisi yok değil inşallah sıkı sıkı tutunur annesine inşallah bırakmaz beni

hiç dinlenemiyorum ki ne yapayım ecrinimde anne kuzusu bakıma ihtiyacı var yemesi içmesi temizliği hiçbirini aksatamam hareketli de bir çocuk çok anneci oldu...

anneme dün dedim kanama yine başladı...o zaman geleyim mi diyor.insan kızının huyunu bilmez mi? geleyim mi dedinmi ben kalk gel demem geliyorum diyeceksin!!!

dün kaynanam aradı yardıma ihtiyacın olursa gelirim diyor...koca koca insanlarsınız öğrendiğim günden beri kanamam var yardıma ihtiyacım olmaz olur mu? düşük riskinde tek gereken dinlenmek bunu bir kadın olarak bilmiyorlar mı?

annem de kaynanamda yarım ağaz istersen gelirim!!! ben istemem benim huyum bu...

off çok uzun oldu ama kaç gündür doldum...ecrinde böyle değildim bu sefer herşeye duygulanıyorum doluyorum

hakılısın tuğba benim annemde öyle geleyimmi der gel dersem gelir ama ben geliyorum demesi daha başka tabi insan annesine de kıyamıyor

resimlere bakıtım maşallahhhhhh hepinizeeee haıkasınız kuzucuklarda öyleeeeeeeee

kız benımki 10 dk bakar yemekten sonra bulaşıkları makineye atıyorum he elimdede yıkamıyorum melekkkkkkkkkkkk der yani gel egeye bakkkkkkk

altını hiç almadı canı istedımı şişli bezi cıkarır çocugu öyle dolaştırır tabi kaka yapsa omu temızlecek

slm herkese iyi hafta sonları
tugba evet o filme bende istıyorum gitmek bakalım olmazsa sonra csdsi alırızzzzz

yagmur var burdada

elif cerceve işini ne yaptın canım beni bi aydınlatırsan sevınırımmmmmmm

selam.. şöyle bi göz attım
miraya daha doğrusu babaya maşallah... pınar da bana naz ediyo delüüü bunlar...
fotolar çok güzel... Allah dostlukların devamını getirsin inş.
tuğbacım Allah yardımcın olsun canım ecrin hanımı bizzat gören biri olarak cidden zor .. inş. annen atlar gelir...

pek giremez oldum ancak 3 günde 4 günde göz atıp çıkıyom..... şimdi bile tepemde saçlarımı çekiyo benim cadı... annem gidince hepten bana kalıyo 3.30da okuldan gelip 23 e kadar bana nefes aldırmıyo pınar... eşim de 3 akşam ancak evde oluyo geç geliyo genelde.... herkse iyi akşamlar...

haklısın tuğbacım
bnm annemden Allah razı olsun hiçbir zmn bana öyle bişey sormaz
bugün sabah ben bulaşıkları yerleştiriyim sen demiri al aşağı indir dedim
yürüyüşe gidiyoduk sen çocuğu al taaa parka kdr git dedim neden beklemiyosun
sen gelmiceksin sandım diyo kendisi yürüyüşe gidicekti ama demiride almış
çok yardımcıdır sağolsun

demiri yıkadım babasına teslim ettim bende girdim bi duş aldım nasıl iyi geldi
dışarı çıkamadık yağmur yağdı halamlar gelmiş anneme bizde oraya gittik

yemeğimizi yedik şimdi oturdum demir kaka yaptı sağolsun
neyse babası yıkicakmış

biraz öncede sancım vardı
bulgur pilavı yapıcaktım ayıptır söylemesi
eşim dedi sen otur sancın varsa ben yaparım
ayy cnm dedim bırak ben yaparım bırakmadı adam zorla oturttu
ama gel gör ki demir babasınn peşini bırakmayınca yine iş başa düştü
yine sancım var inş. kötü bişey yoktur çarş. gibi dr.a gitmeyi düşünüyorum
bakalım göstericekmi :)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,cicekcicek,
z

Melekim,30 tane sipariş verdim.Salı ya da Çarşamba teslim edecek.Aldığım gün verirrim kargoya.Sen bana adresini özelden ya da face den ver de,elimde olsun.

resımler cok guzel hepınıze masallah
tuğbacım dınlenmen lazım ınsallah annen gelır
elıf esıne masallah benımkı 1 saat sonra cıldrır kesın bakamaz ama bızdede dedesı sağolsun bakar sanırım gecen hastaneye gıttık bıraktım doyurmus karnını oynamıs falan
muge esıne masallah ınsallah muhım bısı yoktur gecer sancıların
ben daha hala karar veremedım ne yaptırıcağıma gıdıp bakıcağım ıkı yer daha var ondan sonra olmassa alıyenın yolladığı sıtelerden bırınde beyendım onabakıcam artık

Tuğba bence annene söyle gel diye,sormuşlar sonuçta ikisi de.Belki onlar da gidersem rahatsızlık verir miyim diyorlardır.İçini de ferah tut,hiç birşey olmayacak Allahın izniyle.

Seher senin geçen sene yaptırdıklarının fotoğrafı var mı,daha değişik birşeyse ondan da fikir olur.Ben eltimin oğlunun sünneti için de yaptırıyorum onlardan.

sağolun arkadaşlar...
ben ilk kanamam var dediğinde gelmedi ona bozuluyorum artık olan oldu gelmesede olur.
biliyorum kayınpederimden çekiniyor.her seferinde anneme olsun kardeşime olsun ne zaman gideceksiniz diye sorması yok mu
ama evladım için ben dağları bile aşarım ne bileyim sinirlerim bozuldu

emelcim ecrin dışarda olduğu kadar yaramaz değil evde.dışarı çıkınca annesinin elinden uslu uslu tutup gezen çocuk yoktur sanırım duyanda canavar sanacak çocuğumu :) için rahat olsun.

ben ecrini stüdyoya götürceğim ama o ortamdan korkacağına adım gibi eminim.nasıl yapsam acaba önce oralarda dolaşmayı foto makinelerini göstermeyi düşünüyorum kameraları makineleri sever.

Geçen sene okulda biri vardı,eşi fotoğrafçıymış.evlere mevlütlere d.günlerine falan gidiyormuş foto çekmeye.Ben öyle birini bulmayı da düşünüyorum.Geçen seneki d.gününden hiç fotomuz yok nerdeyse.hiç istememişti çektirmek,ağlamıştı hep.

:) canım benim sen iyi ol da ... o zaman sen evde de böyle demiştin diye hatırladım da bi an... neyse önemli olan netice senin sizin iyi olmanız...

müge annenin değerini bil valla maşallahh... hadi bakalım bıcırık belli olsun inş bu hafta... sanki kız ama....

ben kıbrısda bişeyler hazırlamış pasta aldırmış eşimin iş arkadaşlarını çağırmıştım fotolar var ama iğrenç benim yüzüm hep asık :)

bizimde d.gününde kardeşim prof. makineyle çekimler yapacak.bizimde hiç stüdyo resmimiz yok çok istiyorum

sağol canım.evde değilde dışarda hep böle demişimdir.
bendece mügenin kız.benimde yolunda giderse erkek :)

bugün cem adrianın yeni albümünü yükledim pc ye herkes gidermi diye bir şarkısı var içim çıktı ağlamaktan :) eşim kalktı kapattı sonunda.

ben ecrinde de düşük tehlikesi geçirmiştim 15 gün evde kalsak 1 ay adapazarında kalıyorduk annem de gelinimizde çok iyi baktılar bana allah razı olsun haklarını yiyemem.

ama annemin bu çekinmelerinden artık bezdim.

ecrin annesine iyi bakıldığını biliyor gibi yengesini o kadar seviyor ki adapazarında yinngee yinnngee diye hep peşinde :)

slm kızlarr umuyorum haftasonu herkezın güzel geçmiştır

adaşım içini rahat tut ben herşeyin yolunda gideceğini umuyorum şu an biraz hassas dönemler yaşıyorsun annenede kızma bence ne bileyim eşinden falan çekııyordur belki bence çağır evet ihtiyacım var size de ve dnlen hamileliğin tadını çıkar

sağol canım inşallah.eşimden çekinmez benden çok sever o damadını pek iyi anlaşırlar :)

yetenek sizsiniz de aref yine dehşet bir gösteri yaptı.süperdi.

selaaaam

ya ben arefi kaçırdım ama sefa süperdi ya benim favorimde sefa çok güldürdü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…