evet şirvanın dediği gibi bugün güzel bi gündü. ben de kendi adıma seline çok teşekkür ederim.
minikler bizi üzmedi. güzel oynadılar biz de sohbet edebildik
selen de ben de bburağı çok sevdik maşallah ona. selen biz de alalım dedi valla:))
ben resimleri ekledim ama yarıda şarjım bitti bu kadar çekebildim. şirvan gerisini ekleyene kadar bunlarla idare edelim artık.çocukların çok güzel apachi dans videoları var aslında
buluşmadan ilk haberler benden alın bakalım ..
öncelikle seline çok teşekkür ederiz , misafir perverliğinden ötürü..
buluşmada ben (olmazs olmaz tabikide) - aliye- burcu - sevgi - ve selin ...
5 kişiydik sakin geçti.. az kişiydik ya .. sohbet edebildik..
çoçuklarda iyilerdi.. fazla zorluk çıkarmadılar...
- aliye burağı görünce heveslendi... bugün yarın güzel haberler alırız herhalde...
resimleri eklicem fakat, arakablosu evde --(ben kayınvalidemdeyim 2-3 gün burdayım- kaynım yurt dışından geliyo)
kız benımki 10 dk bakar yemekten sonra bulaşıkları makineye atıyorum he elimdede yıkamıyorum melekkkkkkkkkkkk der yani gel egeye bakkkkkkkiyi pazarlar kızlar bu yağmurlar hep haftasonuna denk geliyor dimi
resimler süper hepsi ayrı güzel bebeklerimizin maşallah hepsine...
müge geçmiş cnm eşine adam nazlanıyo sana belli:)
elif bütün günmü baktı helal olsun altını falan açmıştır o zaman
ay benimki akşam 1 saat spora gideyim diyorum onda bile bakmıyor yaa
gelde öldürme:)
sağolun arkadaşlar...
ben ilk kanamam var dediğinde gelmedi ona bozuluyorum artık olan oldu gelmesede olur.
biliyorum kayınpederimden çekiniyor.her seferinde anneme olsun kardeşime olsun ne zaman gideceksiniz diye sorması yok mu
ama evladım için ben dağları bile aşarım ne bileyim sinirlerim bozuldu
emelcim ecrin dışarda olduğu kadar yaramaz değil evde.dışarı çıkınca annesinin elinden uslu uslu tutup gezen çocuk yoktur sanırım duyanda canavar sanacak çocuğumu :) için rahat olsun.
:) canım benim sen iyi ol da ... o zaman sen evde de böyle demiştin diye hatırladım da bi an... neyse önemli olan netice senin sizin iyi olmanız...
müge annenin değerini bil valla maşallahh... hadi bakalım bıcırık belli olsun inş bu hafta... sanki kız ama....
slm kızlarr umuyorum haftasonu herkezın güzel geçmiştır
adaşım içini rahat tut ben herşeyin yolunda gideceğini umuyorum şu an biraz hassas dönemler yaşıyorsun annenede kızma bence ne bileyim eşinden falan çekııyordur belki bence çağır evet ihtiyacım var size de ve dnlen hamileliğin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?