merhaba herkese
bizim ev karantina bölgesi gibi oldu ondan giremedim bu ara fazla
buluşmayada gidemedim çok üzüldüm
bi dahakine inşallah
eheheh meleeek
göbeğimi tutsun anca orası ele gelir hahaha:))
zayıfım ama 85 beden nabbeeeeeeer
ahahahah benımkide 85 benımkişde göbegımı tutuyor bu ne ya diyor aahahahahhahahaadimi melek kemikler batmasın adamlara :)
slmlar kızlar kilodan bahsedilmiş valla sultan beni sinir etme nerde göbek var daha ne olucak kim der doğum yapmış ben 34 beden giyiyorum melek ama zayıflık iyidir boşver adamda bununla yetinsin valla he he :)))
seher ben bu hafta alıcam canım bizim kare şeklinde meleğin dediği gibi ayaklı ve mıknatıslı sanıyorum bir çoğumuzun aynı sadece renkler farklıdır
ayy valla bencede melek
bende bu hamileliğimde ilk önce biraz kendi kendime kızdm ama Allahım böyle nasip etmiş dedim kendi kendime teselli ettim
hiç farketmedim çünkü yoksa kesinlikle ertesigün hapı alırdım eşimde söylemedi
biliyodum dedi hamileyim diyince
içime doğmuştu dedi
şimdi düşünüyorumda bnm bi arkadaşım var 2 senedir korunmuyolar bişey olmuyo biz 1 kere korunmadık 12 den vurdu
evet canım ya okuduk çok geçmiş olsun
hoşgeldin sinem nasıl oldunuz
aaa çiçek gelmiş :)))
Sİnem nasılsınız canım gecmedi gıttı cok illetttttttttttttttt cıkın ana kız dışarıya artık :))))))
evet sinem bende okudum ya üst üste gelmiş çok geçmiş olsun son durum nedir melis nasıl oldu daha doğrusu ev halkı nasıl iyilerdir inş.
biriiinnnççç :)))))akşam bereketi....Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
bursasu ceyo16+ urla+ galatea79 sinehas+ demirim+ hayaletorka tugbiş123+ yaSelin
kız tuğba geçen sene pastyı kaça yaptırmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?