2009 Nisan Anneleri

kalabalığız ama geçmişte herhalde herkes
ben de birazdan çıkarım şimdiden herkese iyi akşamlar. kızımı çok özledim. yanında olanlar sarılıp bi öpsün bu dünya şekerlerini..

merhaba herkese
bizim ev karantina bölgesi gibi oldu ondan giremedim bu ara fazla
buluşmayada gidemedim çok üzüldüm
bi dahakine inşallah

eheheh meleeek
göbeğimi tutsun anca orası ele gelir hahaha:))
zayıfım ama 85 beden nabbeeeeeeer

dimi melek kemikler batmasın adamlara :)
ahahahah benımkide 85 benımkişde göbegımı tutuyor bu ne ya diyor aahahahahhahahaa

müge cok dogru söyluyorsun BENIMDE görümcem ilk hamıllelıgınde öyleydi göbegim cıkacak ben nasıl dolaşcam o göbekle utanırım carsıya cıkamam öf pöff cocuk düştü sitem etmıceksin şükredeceksin

ALLAHIM HEPSİNİ KORUSUN..........

Sİnem nasılsınız canım gecmedi gıttı cok illetttttttttttttttt cıkın ana kız dışarıya artık :))))))

slmlar kızlar kilodan bahsedilmiş valla sultan beni sinir etme nerde göbek var daha ne olucak kim der doğum yapmış ben 34 beden giyiyorum melek ama zayıflık iyidir boşver adamda bununla yetinsin valla he he :)))

seher ben bu hafta alıcam canım bizim kare şeklinde meleğin dediği gibi ayaklı ve mıknatıslı sanıyorum bir çoğumuzun aynı sadece renkler farklıdır

ayy valla bencede melek
bende bu hamileliğimde ilk önce biraz kendi kendime kızdm ama Allahım böyle nasip etmiş dedim kendi kendime teselli ettim
hiç farketmedim çünkü yoksa kesinlikle ertesigün hapı alırdım eşimde söylemedi
biliyodum dedi hamileyim diyince
içime doğmuştu dedi

şimdi düşünüyorumda bnm bi arkadaşım var 2 senedir korunmuyolar bişey olmuyo biz 1 kere korunmadık 12 den vurdu

evet sinem bende okudum ya üst üste gelmiş çok geçmiş olsun son durum nedir melis nasıl oldu daha doğrusu ev halkı nasıl iyilerdir inş.

34 müüüüüüüüüü

ahahahah tugba al biraz kilo alllllllll dinle sözümü adam dahada aşka gelırrrrr

ya şaka yapıyorumda ben valla şu göbegi kesip atsam iyiyimde göbek işi mahvedıyorrrrrrrr
ben üst M giyiyorum
alt 38-40 degişiyor cogu seyım 38 işte aldım treny yolda 38 olmadııııııı göbek olmasa olucaktaaa

bu arada hastalandım şükür bugunnnnnn gebelik yokk test yaptım ya rahatladım geldi :))))))

EEHEHEHE allah ol deyince oluyor işte cok büyük yaradanım
benım agbımler 10 seneden beri korunmuyor
eeeeeeeeee işte bizde korunmassak hemen olur allahım isteenlere versın.
onlarında kucakları dolsun...

sağol tuğbiş
ben bu akşam yemek yapmadım ne yapıcam die düşünmekten
çorbam var kızarmış tavuk aldırıcam eşime
kızarmış havuç salatası çekti cnm şöyle sarımsaklı yoğurtlu hımm

akşam bereketi....Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
bursasu ceyo16+ urla+ galatea79 sinehas+ demirim+ hayaletorka tugbiş123+ yaSelin

evet canım ya okuduk çok geçmiş olsun

hoşgeldin sinem nasıl oldunuz

aaa çiçek gelmiş :)))

Sİnem nasılsınız canım gecmedi gıttı cok illetttttttttttttttt cıkın ana kız dışarıya artık :))))))

evet sinem bende okudum ya üst üste gelmiş çok geçmiş olsun son durum nedir melis nasıl oldu daha doğrusu ev halkı nasıl iyilerdir inş.

teşekkürler kızlar
valla bişey anlamadım ne oluyor böyle
sıkıldım ama iyileşsin herkes
melis ve kardeşim kusma ve ishal devam ediyorlar
su dışında boğazlarından bişey geçmiyor
annemde epey yandı çaydanlığı tutarken ters dönmüş nasıl becerdiyse yapıştırmış koluna davul gibi şişti
böyle işte içim bunaldı valla
adam gitti gideli yokluğunu anlayamadım hastalıktan :S

akşam bereketi

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,galatea79+,sinehas, bursasu+,demirim,hayaletorka,tugbiş123,yaSelin,

rabbim isteyen herkese nasip etsin melekcim
olmaması da çok zor inşallah tez zamanda onlarda müjdeyi alırlar
hamişler dua etsin duaları kabul olur

kız tuğba geçen sene pastyı kaça yaptırmıştık

bende bugun onu düşündüm sultan valla ben hiç hatırlamıyorum 30muydu acaba dıyorum yıne aynı yere yaptırcam

bu hafta pastayıda siparışını verdımmı elifte carsamba yollucak kargoyla cerceveleri egenin kıyafetleride tamam
yelek almam gerek buralarda bulamam izmir merkeze gıtmem gerek oda ozamaa kdar gıdermıyım bilmıyorum üfff baranın yelegıne bayıldım son buluşmadaki...
öyle bişey istıyorum

bi balon alcam o kadar
akşammı gündüzmü daha kararsızızz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…