eeheheh evet bi agbisi bide kız kardeşi vargünaydıınn..
tuğba gözünaydın annen geliyormuş..neden canınız sıkkın önemli değildir inşallah..
melekkk maşallah eşine yani kardeşi var di mi kaynanan ii cesaret edip başka çocuk da yapmış..benim öyle çocuğum olsa tek olurdu kesin :))
bugün bende elaya kıyafet bakıcam ama elbise etek giymiyo nasıl olacak bakalım
benimde reglim gecikti eşime dedim akşam gidip test alalım..aay nasıl heyecan yaptı adam istiyo gerçekten..ya dedim bence bişey yok hava ısınınca öyle olur değişir benim..ama içim rahat etsin diye..
neyse bişey çıkmadı ama eşimin heyecanına şaşırdım valla..
herkes soruyo bu ara 2. yapacak mısın diye..bazen düşünüyorum ben uykusuzken çok sinirli oluyorum..o kısmından korkuyorum ama diğer açıdan tek başıma aç,uykusuz büyüttüm ben elayı şimdi annemler var vız gelir yani bebek bakması..maddi olarak düşünüyorum ama ben çok düşünüyorum galiba herşeyi eşim hiç sallamıyo maddi manevi :) istiyo yaa..
ohh gezin bakalım babanız geldi :)))))))ilk günaydın benden olsun
akşam 10 da yatınca 7 de hortladım
oğluşla babası uyuyo hala
emelcim inş. güzel haberler verirsin bu yaz bize
çiçekcim bnm ilk sezeryanımda çok rahattı inş. bu da öyle olur hiçbişey bilmiyodum ya
belki ondan rahat gelmiştir şimdi bilerek gidicem inş. bu da iyi geçer
senin resmini gördümde şaşırdım zaten daha 1 aylık olmadan canı kucağına almışsın yapma şekerim
daha dikişlerin çok yeni Allah korusun iç dikişlerin açılır fln bide onunla uğraşma melek sultan napıyo anlaattt
ayyy tuğba aynı dert bizde de var battaniye çarşaf katlayamazsın demirin yanında hemen içine giricekmiş
hatta akıllım bazen dergileri tutturup içine binmeyi planlıyo hahahah çok komik
ooohh melek kızartmalar yapmışsın afiyet olsun
bende gidip şu sıpaları uyandırayıma
artık bugün eşim dışarı çıkar iyileşti gidip demire spor ayakkabı bakıcaz
banada bişiler bakarız herhalde dururmuyum :)
gezelim bakalım havada güzel akşamada doğumgünündeyiz
öpüldünüzzzz
50 TL evet ama ben bu sene oraya yaptırmayı düşünmüyorum ne bileyim tadı güzeldi ama görünümü pek güzel değildi daha güzel bişey olabilir
sinem sizede geçmiş olsun canım ..
ayyyy ecem delirdi babasıyla battaniyede sallıycakmısız salla salla kollarımız koptu bıraktık senmısın bırakan çıldırdı resmen bu ara sinir edıyo beni ya zor giydırıyorum üstünü dışarıya zor çıkıyoruz kendını deli gibi yerden yere atıyorrr hey allahım sinirlerim zıpladı ya gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?