tamam seher ben görmedim kk da ondan sordum sağol
bu arada sinemsin vardı ya bilirsiniz hatırlarsınız onunla görüştük 2-3 nisanda bursaydamış gelmişken sizide görmek istiyorum dedi
bi buluşma ayarlarız cumartesi pazara denk geliyor sınavlarım var benim öğleye kadar ondan sonra buluşma yaparız
52 ydim esen birden kilo almazdım ben anladımki boğazım açılmış
hepsi üst üste gelmişteşekkürler kızlar
valla bişey anlamadım ne oluyor böyle
sıkıldım ama iyileşsin herkes
melis ve kardeşim kusma ve ishal devam ediyorlar
su dışında boğazlarından bişey geçmiyor
annemde epey yandı çaydanlığı tutarken ters dönmüş nasıl becerdiyse yapıştırmış koluna davul gibi şişti
böyle işte içim bunaldı valla
adam gitti gideli yokluğunu anlayamadım hastalıktan :S
biriiinnnççç :)))))
tuğbacım inş. bugün daha iyisindir.. annen geldi mi son durum ne?
emel ege sabah 7de uyanıyor gündüz bi daha hiç uyumuyor akşam 7-8de sızıp kalıyor gündüz uyusa gec yatarda bi kaç kere gündüz uyudu 22.30 civarı uyudu yıne sabahın köründe ayaktaydık bu soguklardada hiç çekilmıyor yataktan cıkmakkkkkkkkherkese iyi geceler kızlar..
geçmişe baktım şööyle bi... içim bi kötü oldu... gıskandım:)
ne öyle 36 bedenler, 54 kilolar falan... burda 58-59 kilo ve 40 beden giyen biri varken
ama yaaa benim kalça kemiklerim yüzünden 40fakat kilom baya boğazımı tutmadığımdan... aslında öyle hamur çamur işi yok sadece çikolatalı hazır gıdalara dur demem lazım...
haa size söylemeyi unuttuğum bişiy var kısmen ikna olsa da ben yine nisan annesi olmayı düşünüyorum yani 2012 nisan:) bu yaza haberini yazarım:):):) yaşlanmadan doğsun ikincisi...
yaa böyle oluyo işte ben de ondan yazmıyorum geçmişi okuyorum ve konu çoktaaannn kapanıp gitmiş diğerleri de o an tatlı muhabbetler... böylece anca oku çık... neyse buna da şükür..
bu arada melek maşallah ege ye benim kız bugün ilk defa 21.50de uyudu... hep 22 23 gibi uyuyo...
neyse sizler iyi geceler....
hamile arkadaşların Allah yazrdımcısı olsun sağlık ve şifayla inş.
bebişleri öptüm...
taze annelerimize de Allah gazsız sancısız günler geceler nasip etsin...
eeee egede cailo bebegini cok yaptırdı tuvalete bizim tuvalette yer tuvaleti o terlikleri gıyıp çiş derken yakaldım onu tuvaletteeselam .
sinem canım siz bi kurşun falan döktürün anacım ne böle .gitsin üstünüzdeki uğursuzluk.siz ii olunda bi buluşmadaha yapılır.
müge ne heycan yaa az kaldı cinsiyeti öğrenmene inşallah allah gönlüne göre ve sağlıklısını verir canım.
bende 49 kiloyum ama boyum uzun değil fazla ondan normalim bence bide şu illet göbek yapıştı kaldı(
kayra bugun oyuncak köpeğin küçük bi kuyruğu var onu pipi pipi diye getirdi yanıma elimden tuttu wc ye gittik klozeti açtı ve resmen çişe tuttu köpeği bide çişşşş çişşş diyo:)) sonrada peçeteyle sildi köpeğin pipisini:)) ay ne güldüm.acaba başlassamı tuvalet eğitimine biraz daha havalar ısınsamı ??
hayrola canım problem ne?annem yarın geliyor emelcim bugün doktora gittik moralimiz bozuldu o da geliyorum dedi nihayet.
senin de kararın hayırlı olsun.inşalla dilediğin zamanda olur bebiş.
tugbacım dönem dönem oluyor böyle egede bi ara öyleydi bez degıştırmez üstünü degıştırcem yerlerde yuvarlanırdı gecıcek inşallah ecemınkide50 TL evet ama ben bu sene oraya yaptırmayı düşünmüyorum ne bileyim tadı güzeldi ama görünümü pek güzel değildi daha güzel bişey olabilir
sinem sizede geçmiş olsun canım ..
ayyyy ecem delirdi babasıyla battaniyede sallıycakmısız salla salla kollarımız koptu bıraktık senmısın bırakan çıldırdı resmen bu ara sinir edıyo beni ya zor giydırıyorum üstünü dışarıya zor çıkıyoruz kendını deli gibi yerden yere atıyorrr hey allahım sinirlerim zıpladı ya gece gece
50 TL evet ama ben bu sene oraya yaptırmayı düşünmüyorum ne bileyim tadı güzeldi ama görünümü pek güzel değildi daha güzel bişey olabilir
sinem sizede geçmiş olsun canım ..
ayyyy ecem delirdi babasıyla battaniyede sallıycakmısız salla salla kollarımız koptu bıraktık senmısın bırakan çıldırdı resmen bu ara sinir edıyo beni ya zor giydırıyorum üstünü dışarıya zor çıkıyoruz kendını deli gibi yerden yere atıyorrr hey allahım sinirlerim zıpladı ya gece gece
ecem ne zaman kabız olsa huysuz oluyor yapabildinmi kakasını
ben geçen seneki gibi curcuna yapmıcam için belki yine oraya yaptırırım bilmiyorum
tadı falan güzeldi aama
melek anlattıklarına göre egeyi aynen bede öyle hayal ediyorum okul önlüğü kaymış yaka bir tarafta eve geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?