2009 Nisan Anneleri

2 sinde benim günüm var,3 ü olursa olur benim için.
Ayy yazamıyorum,miray kucağımda,sol elle yazmaya çalışıyorum.

ben bugun kızartma yapıcam sıcak sıcak yıyelım daha yemek yapmadım ben cıkıyorum pateteslerden başlayalım kızartmaya....

size iyi sohbetler iyi akşamlar elif gelmiş...
elif faceden yollaa şubeyi sen adresnide yaz bide isterler...

sultan ben 50 dıye hatırlıyorum en azından ben oyle yaptırmısıtım
sınem cok gecmıs olsun canım allah daha buyuk sıkıntı vermesın

kızlar ikinci sezeryandan korkmayın benim hiç ağrım olmadı hastanede hemen kalktım evde de hiç yatmadım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,hayaletorka,ceyo16,

oh be ogluşum uyudu anneside dinlensin
ya egenın iştahı hiç yok önceden maşallah ne güzel yıyorduuuuu şimdiler iç bı sey yemıyor

mercımek corbası yapmıştım sabahtan mısafır gelıcek diye onlarda gelmedi 2 gün yerızz
bide tatlı yapmıştım yıne onlar gelıcek dıyee
bide kızartma yaptım patetes köfte patatesi cok sever
mercımek corbasınıda sever ama toplasan patetes 4 tane corbada 3 kaşık içti öfffffff

bu arada patetes diyişi var tam yemelik......

hepsi üst üste gelmiş
ishal salgınmış burda öyle diyorlardı yani

i kaç tanıdııgım var cocuklar hep ishal kusmaymış canım
annenede gecmiş olsun...

biriiinnnççç :)))))

hızlı davranmışsınnnnnnnnnn:))))))))))))))

herkese iyi geceler kızlar..
geçmişe baktım şööyle bi... içim bi kötü oldu... gıskandım:)
ne öyle 36 bedenler, 54 kilolar falan... burda 58-59 kilo ve 40 beden giyen biri varken
ama yaaa benim kalça kemiklerim yüzünden 40 fakat kilom baya boğazımı tutmadığımdan... aslında öyle hamur çamur işi yok sadece çikolatalı hazır gıdalara dur demem lazım...

haa size söylemeyi unuttuğum bişiy var kısmen ikna olsa da ben yine nisan annesi olmayı düşünüyorum yani 2012 nisan:) bu yaza haberini yazarım:):):) yaşlanmadan doğsun ikincisi...

yaa böyle oluyo işte ben de ondan yazmıyorum geçmişi okuyorum ve konu çoktaaannn kapanıp gitmiş diğerleri de o an tatlı muhabbetler... böylece anca oku çık... neyse buna da şükür..

bu arada melek maşallah ege ye benim kız bugün ilk defa 21.50de uyudu... hep 22 23 gibi uyuyo...
neyse sizler iyi geceler....
hamile arkadaşların Allah yazrdımcısı olsun sağlık ve şifayla inş.
bebişleri öptüm...
taze annelerimize de Allah gazsız sancısız günler geceler nasip etsin...

tuğbacım inş. bugün daha iyisindir.. annen geldi mi son durum ne?

selam .
sinem canım siz bi kurşun falan döktürün anacım ne böle .gitsin üstünüzdeki uğursuzluk.siz ii olunda bi buluşmadaha yapılır.
müge ne heycan yaa az kaldı cinsiyeti öğrenmene inşallah allah gönlüne göre ve sağlıklısını verir canım.
bende 49 kiloyum ama boyum uzun değil fazla ondan normalim bence bide şu illet göbek yapıştı kaldı (

kayra bugun oyuncak köpeğin küçük bi kuyruğu var onu pipi pipi diye getirdi yanıma elimden tuttu wc ye gittik klozeti açtı ve resmen çişe tuttu köpeği bide çişşşş çişşş diyo:)) sonrada peçeteyle sildi köpeğin pipisini:)) ay ne güldüm.acaba başlassamı tuvalet eğitimine biraz daha havalar ısınsamı ??

emel hayırlısı olsun hakkında ccnm en azından giriyorsun yazıyorsun sağol..

tuğba ne oldu neden moralin bozuk hayırdır

50 TL evet ama ben bu sene oraya yaptırmayı düşünmüyorum ne bileyim tadı güzeldi ama görünümü pek güzel değildi daha güzel bişey olabilir

sinem sizede geçmiş olsun canım ..

ayyyy ecem delirdi babasıyla battaniyede sallıycakmısız salla salla kollarımız koptu bıraktık senmısın bırakan çıldırdı resmen bu ara sinir edıyo beni ya zor giydırıyorum üstünü dışarıya zor çıkıyoruz kendını deli gibi yerden yere atıyorrr hey allahım sinirlerim zıpladı ya gece gece

emel ege sabah 7de uyanıyor gündüz bi daha hiç uyumuyor akşam 7-8de sızıp kalıyor gündüz uyusa gec yatarda bi kaç kere gündüz uyudu 22.30 civarı uyudu yıne sabahın köründe ayaktaydık bu soguklardada hiç çekilmıyor yataktan cıkmakkkkkkkk
bebek dşüncenizde hayırlı olsun

ya hep sorucam unutuyorum
eşinle o kayınvalidenlere verilecek para mevzusu ne oldu umarım sorunsuz atlatmışsınızdır.......

eeee egede cailo bebegini cok yaptırdı tuvalete bizim tuvalette yer tuvaleti o terlikleri gıyıp çiş derken yakaldım onu tuvalettee

ege cok çiş diyip tuvalette gıdıyor bi kaç kere yaptı okadar yoksa oyun derdiii yaz gelsinde alışsınlar artıkkkkkkk
annem yarın geliyor emelcim bugün doktora gittik moralimiz bozuldu o da geliyorum dedi nihayet.
senin de kararın hayırlı olsun.inşalla dilediğin zamanda olur bebiş.
hayrola canım problem ne?

tugbacım dönem dönem oluyor böyle egede bi ara öyleydi bez degıştırmez üstünü degıştırcem yerlerde yuvarlanırdı gecıcek inşallah ecemınkide
egede şimdiler misafır geldimi benı asla bırakmıyorrr paçamda iki sohbet yok bşde cocuk varsa hele hep vuruyorrrrrr
bugun komşu geldikahve içmeye kızı var 4 yaşında elmaları attı yapma diyorum anlamıyor banane banane dıyor o küçük omzuyla kızıyorum gülmemek için zor tutuyorum kendimi..
zıplatıyorlar bizi vallaa

ege hayırı bilmıyorum nasl yapıcam bununla bılmıyorum okula gıderken yaka kopmuş canta süünerek gelıcek diye hayalımmmmmm
hele 5-6 yaşında mahaaale de hep kavga edıcek herhalde durulmaya nıyetı yok

Son düzenleme:
ecem ne zaman kabız olsa huysuz oluyor yapabildinmi kakasını
ben geçen seneki gibi curcuna yapmıcam için belki yine oraya yaptırırım bilmiyorum
tadı falan güzeldi aama

melek anlattıklarına göre egeyi aynen bede öyle hayal ediyorum okul önlüğü kaymış yaka bir tarafta eve geliyor:)

Allah yardım etsin biz evin ortasına beşik astık:):) hatırlarsanız önce çamaşır sepettiydi:)

tuğbacım neden bozuk moralin;? annene sevindim canım...

melek şimdilik rafa kalktı ama her an gene çıkabilir... bizimkisi gündüz iki saat uyuyo... sabah 8de uyanıyo... gece de 22 23 ama bugün maşallahhhh

Son düzenleme:
evvvet uyandık em em emmm... gece 3 4 kere emmeye uyanıyo artık bitsinnnn

neyse sizi özlemişimmm herkese iyi geceler deliksiz uykular....

aynı babası cok yaramz sultan düz duvara tırmanıyor
sagol bu arada güzel teselli edıyorsunnnnnn
babası kızları bile dövrmış okulda
insanların seralarını yakmışşşş
kayınvalidemin annanesının uzerıne işemiş catıdan kadınında gözler gömüyormuş seslenmiş içeri alın beni içerı yagmur yagıyor demiş

dügünlerde kadınların ayaklarının altına bilyemı ne koyarmış düşsünler dıye tammmm kusurukmuş yani.......

kayınvalidem diyorki ögle yemeklrıne gelırdı aman bi önce yesınde gıtsın diye beklermş vde terörr esermışş

ama şimdi öyle degıl
herkes anana cok cktırdın karında duruldun dıyorlar yuh artık dedım bu yaştatamı yapsın ama cok sinirlidir hemen parlar

Son düzenleme:
ben yatıyorum iyi gecelerrrrrr

7 saatlik uykum var

emel kes artık memeden
kesmeden 2. gelınce ona devam ediceksin...
dinlensin memişler bırazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…