2009 Nisan Anneleri

slm kızlarrrrrrrrrrr
sabatan beri orayı topla burayı topla delircem
ege agzına su alıyor püskürtüyor devamlı camlar büfeler masa heryer su bencigi.........

burda hava ısındı azcık ama rüzgar var

sabah postaneye gıttım faturalar vardı elifinde parasını yatırdım ..

ögleden sonra bi kaç komşu glıcek pat yapıcaz sivas taraflarına özgü bişey ama cok lezeetli kısırın sulu versıyonu gibi bişey yeşil mercımekliiii
onlar burada yapıcak ben yıcem hehehehhehe

hihihi en iyisi yeniden hamile kalmak taş gibi oluyolar :)))

sağol cnm bnm

emelcim doğum günün kutlu olsunn

mügecim güle güle pislenn..

eşimle konuştum elbise konusunu ...
boşver abiye gibi istiyorsan öle all dedii.. öyle alacağım sanırım:)

bizim şirkete kk gitti bir ara. yeni geldi hemen girdim okudum.
dün akşam eve gittiğimde yasoş meme istedi.ben de ama sen kocaman abla oldum dedim. ağladı falan verdim. emerken anlatıyorum şimdi ama bebişler meme emer sen kocamansın meme bitsin mi diyorum ıgg diyor daha çok yapışıyor. bende tamam ama az kaldı falan dedim. neyse yatarken istedi ama bi şekilde unutturdum. ayağımda salladım ninnimizde yasemin kocaman bebiş minicik di...
gece uyandı bir kere ayağımda tekrar salladım. birinde ama meme verdim. işten ilk eve gidiş de zor oluyor. bugünde yanıma bonibon aldım çok isterse onu verip unutturmaya çalışıcam. biraz böle unutturayım diyorum ama nasıl olacak gelişmeleri yazarım.

Son düzenleme:
off selin benim de derdim ben cesaret edemiyorum bakalım..

kendimde o gücü hissedersem başlıyacağım..

off selin benim de derdim ben cesaret edemiyorum bakalım..

kendimde o gücü hissedersem başlıyacağım..

enimde eşim dalga geçiyor sen mi bıraktıracaksın zor falan diyor. ben hiç kıyamıyorum çünkü. ama elbet bi şekilde olacak çok da takmamaya çalışıyorum

huhuuuuuuuuu

yedik mamaları onlar gıttı bizde egeyle vurduk kafayaı yatıık şimdi uyandmı ege daha uyuorrrrrrrrrr

kızlar meme konusu bıraz sabır işi allah yardım eder........

elif senın miray bıraktımı tamamen memeyı aklıma geldi :)))))

camaşırları toplayım rüzgarda iyiydi kurumuşlardır

Son düzenleme:
haftaya mesai saatleri 8,30 17,30 oluyormuş..
mesai yapıyoruz 1 saat sözde ama yarım saatte çıkıyorduk.. yani 17,30 da çıkıyorduk
insallah 6 da çıkmayız. yaaaaa(((

Son düzenleme:
Yarın bursadayım ....

GERÇİ ÖĞLENSULTANI ARADIM TELİ KAPALIYDI. TUĞBAYLA KONUŞTUM...
SEHER VE ELİF SİZLERDE GELEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
GÖRÜŞMÜŞ OLURUZ ... ,

.şirvan gezmelere başladı .....

Son düzenleme:
Baran çok kötü oldu..
Sabahtan beri ısırılmadık yerim . Cimcinlenmedik bir yerim kalmadı .. Kıskançlığından ne yapacağını bilmiyor artık.
öyle mız mız olduki anlataman..
Burağı şimdi salona getirdim düşündüm . Garibim sabahtan beri uyuyor. Odasında emziriyorum .. (gözünün önündede değil)
baranla oynuyorum. Ama yok..
Ne yapacağımı şaşırdım artık...

öyle kötü ısırıyorki sesimi çıkarmıyorum. Gülmüyorum. Oğlum yapma acıyor diyorum.
Yok. En sonunda biraz önce dayanamayıp eline vurdum..
Bu sefer ağlamaya başladı..
Bu seferde kıyamadım...

Aaaa nasıl davranacağımı şaşırdım kaldım valla....

selam kızlar sabah tuğba arayınca motoru taktım
bişeyler yaptım inşallah seherde gelir..

tuğbayla telde konuşurken kereme çizgi film açmıştım içeri bi girdiimki laptopun tüm tuşlarını sökmüş nerdeyse çıldırdım ya

bugün 3 kere üst değiştik kuduruyor suyla oynucakmış bir bardaktan diğer bardağa su boşaltıyor bayılıyor bunu yapmaya

hepsi aynı sultan ya egede agzına su alıyor püskürtüyor etrafa :)))))))))))

hadi bakalım bol bol resim cekilin...............

şirvan işin zor allah kolaylık versın cnm

Bu hafta bir işim rast gitmedi yaa,3 gündür çerçevelerin peşindeyim.Bugün de gittim,diğerleri olmuş,Mirayınki olmamış.sinir yaaa.
Melek bide kötü bişrşey oldu,kadın fotoğrafı siyahbeyaz koymuş içine,resmin fotokopisini koymuş.Sinir oldum.dünden görmemiştim.Artık sen orda renkli fotoğraf koyabilir misin bilmiyorum.Ben Mirayınkilerin içine renkli koyacağım.Eltiminkilerin de siyahbeyaz olmuş,akıl var fikir var,siyahbeyaz fotoyu kim napsın!
Melek valla çok üzüldüm:-(

Tam da bu hafta sınav haftası,yazılı hazırlamam lazım yarına kadar.Eve geldim,yapıcam diye,misafir geldi,başka zaman kimse gelmez.Yarın valla çok zorlanarak gelicem Sultana.İnşallah yetiştiririm işlerimi.Okuldan da 1 de çıkıyorum,ben oraya gelene kadar kalkmazsınız dimi)

miray memeyi bıraktı,evet,çok şükür üzülmeden bıraktık.1 hafta kadar açıp bakmak istedi.Şimdi söylemiyor hiç.İnşallah siz de kolay atlatırsınız.ama bence öyle anlatarak yapılacak birşey değil,herşeyi anlıyorlar evet,ama bu işlerine gelmiyor.Gündüz anlattın hadi,gece kalkınca napacaksın.Ben yara oldu dediğim halde,Miray emmek istedi,en son o kremi sürünce istemedi bir daha.

elif o siyah beyaz resmi alıp kırtasıyeden renkli fotokopi yaptırsaö olurmu acabaaaa
sen nasıl renkli resım koyacaksın hepsi aynı olucak yaa sende resimdenmi renkli fotokopi cektıreceksın

canım ben heykel subesine yatırdım faceyede mesaj attım
kargoyu yolaldınmı sabırsızlıklabeklıyorum
meraktan

elif sen mirazyınkilerı ne zaman alıcaksın az kaldı sizin dogum gununede

http://www.uzaypastanesi.com/
Bu pasta nasıl yaa,çok az zaman kaldı ben daha sipariş vermedim:-(

Olmamış kiii:-(

Bu akşam eşimle çıkarız bakarız diyordum,karşıki komşunun kızı hastanede yaıtyormuş,oğlanı bize bıraktılar şimdi.

Son düzenleme:
Melek ben kadına yapmadan önce bir örmneğini bana mail at,ona göre karar verelim demiştim,ama atmadı tabi.Ben seninkileri gönderdim bugün.Sen facedeki o resmi alıp renkli fotokopi yapabilirsin,arkalarını açıp koyabilirsin.
Ya da fotoğrafçıda fotoğraf kağıdına bastırsan çok mu tutar ki?Sen eline alınca bir bak,ona göre yaparsın canım.Ya da yazıcınız varsa,fotoğraf kağıdına kendin de çıkarabilirsin.1 kağıtta sığdığı kadar foto koyar,basarsın.Valla çok üzüldüm,böyle sorumluluğunu da aldım ya,seninkilere daha çokm üzüldüm:-(

sacamala yaaa ne üzülüyorsunnn
olmuyacak bişeymi sanki ölüme care kuzum yaa

şimdi her cercevede resim var degılmi ben o bir resmı alıp fotogracıya gıdeyım ona gore bana ayarlasın cok tutasa fotokpi cektırırım oldu bitti..........

linki verdın ama ana sayfa acılıyor linkte canım pastayı göremedim...

ya bende acabaa bi caiolu mu ? yoksa kendi resımm, olan bi pastamı yaptıraım kararsızımmmmmmm

Doğumgünü pastalarında KARE PAPATYA pastası.Onu beğendim ben ama şeker hamurlu herhaşde o?

Melek istediğin resmi nette gösterip aynısını basıyorlarmış.Ben kendi resmini koyunca kesemem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…