off selin benim de derdim ben cesaret edemiyorum bakalım..
kendimde o gücü hissedersem başlıyacağım..
Bu hafta bir işim rast gitmedi yaa,3 gündür çerçevelerin peşindeyim.Bugün de gittim,diğerleri olmuş,Mirayınki olmamış.sinir yaaa.
Melek bide kötü bişrşey oldu,kadın fotoğrafı siyahbeyaz koymuş içine,resmin fotokopisini koymuş.Sinir oldum.dünden görmemiştim.Artık sen orda renkli fotoğraf koyabilir misin bilmiyorum.Ben Mirayınkilerin içine renkli koyacağım.Eltiminkilerin de siyahbeyaz olmuş,akıl var fikir var,siyahbeyaz fotoyu kim napsın!
Melek valla çok üzüldüm:-(
Tam da bu hafta sınav haftası,yazılı hazırlamam lazım yarına kadar.Eve geldim,yapıcam diye,misafir geldi,başka zaman kimse gelmez.Yarın valla çok zorlanarak gelicem Sultana.İnşallah yetiştiririm işlerimi.Okuldan da 1 de çıkıyorum,ben oraya gelene kadar kalkmazsınız dimi)
miray memeyi bıraktı,evet,çok şükür üzülmeden bıraktık.1 hafta kadar açıp bakmak istedi.Şimdi söylemiyor hiç.İnşallah siz de kolay atlatırsınız.ama bence öyle anlatarak yapılacak birşey değil,herşeyi anlıyorlar evet,ama bu işlerine gelmiyor.Gündüz anlattın hadi,gece kalkınca napacaksın.Ben yara oldu dediğim halde,Miray emmek istedi,en son o kremi sürünce istemedi bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?