akşam yaparsan çok çeşide gerenk yok bence zaten insanlar akşam yemeği yeyip gelecekler
gündüz yaparsanda bi börek bi salata rus salatası olur bide kurabiye yada poğaça yap taamdır yemeğem geliyorlar kasma kendini
ben akşam yaaparsam bi keremin pastası tamam diye düşünüyorum
altın günğ değil doğum günü yapıyoruz deyiver sendene bileyım sultan yaa akşam yapsam kyınvalidem görümcem önden gelır ee eltımlerde burda yer
onlar var dıye ee gerıye benım ailem kalıyor halamlar annemler falan öf kararsızım be en iyisi gündüz yapayım en iyisi gecen see babasıda olsun dıye akşam yapmıştık evet yenmıyor ama insanlarda konuşmedan edemıyorrrrrr
az bişey cıkarsam az derler
güzelllllllBence de akşam yapınca çok şeye gerek yok.Pastanın yanına tuzlu kurabiye bide salata belki.Geçen sene bizde de hiçbirşey yenmemişti,insanlar yemek yiyip de geliyorlar zaten.
Ben de gündüz yapıcam ya,geçen gününmde yaptıklarımı yapmayı düşünüyorum.
Mantarlı kıymalı bohça börek
Peynirli buzlu börek
Salatalıklı patates salatası
Tavuklu arpa şehriye salatası
Tatlı pasta var zaten,bide elmalı tart belki yaparım yetiştirirsem
altın günğ değil doğum günü yapıyoruz deyiver sende
söle eltine falan çok bile yapmıcam de çıtlat anlasınlar kendimze yemek yapmaya bile uğraşamıcam de olsun bitsin elalemn lafına bakarsak ohooooooo
valla melek ben hiç anlamam o yaışır mı bu yakışır mı
Bence herşey herşeye yakışır hehehehhee
Salatayı da
1 su bardağı Arpa şehriyeyi kavuruyorum,sıvıyağda.Az pembeleşince tavuksuyunu döküyorum.sonra 1 limon suyunu da ekliyorum.Pilav gibi pişiriyorum.
Ayrı yerde maydanoz,marul taz soğan havuç ve haşlanmış didiklenmiş tavuk etlerini hazırlıorum.Şehriyeler pişince de ılınınca falan hepsini harmanlıyorum.Bir daha yağ koymuyorum.
Bazıları haşlayıp da yapıyormuş,ben böyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?