2009 Nisan Anneleri

elbiseler çok cici ben kesin girisini almışsındır dedim ama değilmiş:)
sen şimdi o pastoyomuydu oraya yaptırmıyosun yani elif

ya haberleri izledim izlemez duymaz olsaydım bursada annesini bıçakla öldürmüşler
6yaşındaki oğlunuda ağır yaralamışlar kadının evde
anneesi ölmüş çocuk annesine sarılı bi şekilde yarın baygın bulmuşlar çocukta ağır yaralı nasıl kötü oldum anlatamam ya;;(
nasıl olur böyle birşey kabullenemiyorum assınlar bunu o çocuğa yazık bu ağır olayı nasıl atacak aklından yazık günah ya yazıklar olsun insalığınıza ooooooooooooofffffff

kayra bugun öğlen uyumayınca erken uyudu bende evi sildim toz aldım eşimde geç gelicekmiş.ohh yarınki temizliğim bitti.bide aliyenin sölediği bi tarif bardı patates ,kereviz havuç salatası onuyaptım süper oldu.dizi başlıyo şimdi.

bu arada selincim evet bende çok isterim öle bi kızım olsun ama şimdi değil daha zaman var.
çiçek melek e geçmiş olsun canım geçer inşallah hemencik.

mıray elbısesını gule gule kullansın
burcu sende gule gule pıslen
sorma sultan oylelerınde ne vıcdan var ne ınsaf allah nasıl bıılıyosa oyle yapsın

nagihan hayırlı olsun cnm bebeğiniz..tüm nisan annelerinin 2. bebekleri bol bol yesin uyusun hiç ağlamasın...1. lerin tersine :)
saol elifcim miray güle güle kullansın çok güzelmiş...bende bugün baktım bi elbise aldım ela uyurken annemde...herkes çok beğendi ama ela yalvar yakar giydi..5 dk durdu çıkar dedi.çıkarınca da mutluluktan yerlere yatıp kahkahalar atmaya başladı çıkardım kurtuldum diye..herkes tabi sen bunu geri ver elbise alma dedi :))
başka bişey beğendim..ama cmrtsi izmire gidebilme ihtimaline karşı onu almadım bi orda da gezeyim bakayım..

Son düzenleme:
Sultan grisini alacaktım da,gri elbisesi vardı Miray ın
Biz pastayı Uzay a yaptıracağız.O arkadaşımla bugün de konuştum,ısrarla ,çok güzel,3 senedir oraya yaptırıyorum,herkes beğeniyor dedi.Ama ben gidince hayal kırıklığına uğradım sanki.Gösterdikleri katalog geçen seneki yerin kataloğu gibiydi.Bide önümde halihazırda bir pasta olmayınca emin olamadım.ama tadı lezzetlidir belki,bilemiyorum.Seher de güzel,demiş.

Bu arada teşekkür ederiz elbise için.Çok güzel şeyler var ya,hepsini alası geliyor insanın.
Deniz değiştirecek misin sen şimdi elbiseyi:-(Miray da d.günü elbisesini başta giymek istemedi,sonra da çıkarmak

değiştiricem elifcim onun yerine ya yaz için bişeyler alıcam ya da kaldıysa gelecek kış için..
bende baktım şimdi siteye çok güzel şeyler var gerçekten..mağazada hangileri var acabaa..

elif canım sorun degıl .....
var zamanı nasıl olsa
bende yarın egeyi eltıme bırakıp postaneye gıdıcem hep sana para yollayacagım hemde faturlar var
birazda marketlerde dolaşırım 2-3 gündür eve tıkıldık kaldıkkkkkk
miray hanımda elbisesini iyi günlerde gıysınnn

hava cok soguk ben yatıyorum iyi geceler.................

Elif miraya aldığın elbiseyi bende çok beğendim güle güle kullansın bugün nasıl karşılaşmadık hayret bende once zaradaydım eceme yazlık krem ceket aldım birde jean aldım lacivert görmussundr ceketın aynısıda varmıs bızlere gore kendımede alıcam birdahikine bakalım ,ordanda çerçeveleri alayım dedim ama kızın elindeydi yapıyordu yarına hazır olur dedi boşuna gittim bende

ben pastayı nerey yaprıracaıma hala karar veremedım ya(

sultan o haberi bizde izledik tüylerim ürperdi ya nasıl insan bunlar eniştesıymıs sanıyorum çocuk öyle demiş

Son düzenleme:
aaa ,Tuğba hayret ben 4 e doğru çerçevecideydim.Var ya bugün sabah 9:30 dan 4 e kadar Bursanın altını üstüne getirdim.Ayak basmadık yer bırakmadım.Ben korupark Zaradan aldım elbiseyi.O ceketler de keten olanlardan dimi,çok güzeldi.Güle güle giysin Ecem.
Offf kadın neden böyle yaptı ya,bana dün 4 te hazır olur demişti,bir gittim hala yapıyor.Birşey değil,eltim için olanlar acil.Cumaya kadar Ankaraya gitmesi lazım kargoyla,inş yetişir.Kargo cumartesi de teslim ediyor mu ki.

Uzayın sitesine bi girseniz ya,hangisi güzel sizceŞeker hamurlu olanlarını beğendim ben hep,onun da tadı nasıl oluyor ki ya,offf
Bir arkadaşım oraya yaptırmış geçen,ona da bir sorayım bakalım.1 gün öncesinden sipariş vermek yeterliymiş.

tuğba pantolonu koymuşsun 2 kere,ceket yok.
O elbiseyi görmedim ben ama çok güzelmiş.Ona uygun çanta da vardı orda,hatta ayakkabılar da.Valla oraya gidince acayip heyecanlanıyorum
ama hangibirini alacaksın,hepsini verseler,hayır demem))

Ya aslında düşündükçe de kızdım ,ben siparişi vereli hani oldu,hep de söyledim,acil diye.Ya da arasaydı beni madem,4 e yetişmedi!Onun için kaç saat bekledim çarşıda.ev de uzak gidip gelsem..
Dediğin gibi yarın sabahtan arayayım.Sen de cep teli var mı,ben yazmıştım da nerde kimbilir..Sana da Cts teslim dememiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…