canım senin kese görüldü mü[/QUOT
bana soruyosan canım henüz gitmedm kan tahlili yaptrdm 1 2 hafta sonra giderimm
canım senin kese görüldü mü[/QUOT
bana soruyosan canım henüz gitmedm kan tahlili yaptrdm 1 2 hafta sonra giderimm
EVET CANIM HAYIRLI OLSUN.
canım senin kese görüldü mü
EVET CANIM HAYIRLI OLSUN.
teşekkürederimm en çok istediğim biran önce kalp atışı duymak ki daha 1 ay var nerdeyse
merhaba arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim,aranıza yeni katıldım,27 nisan doğumlu bir oğlum var,
11 aylık kilosu 8 ,çok az buluyorum,iştahsız,sizin çocuklarınızın kiloları nasıl,
neler tavsiye edersiniz?ne yedireyim?
senın adına sevındım içinden gecenler olmuş...........kızlar size birşey soracağım.D.günü için hazırlıklar yapıyoruz ya,eşim hiç heyecanlanmıyor,şöyle olsun böyle olsun demiyor.sizinkiler de öyle mi,yani erkekler hep mi böyle?Miray a elbise aldım,gündüz tel.de söyledim aldım falan diye.eve gelince hiç görmek falan istemedi,yani hiç sormadı,nasıl elbise bakayım diye.Ben de hiç sesimi çıkarmadım .
Sultan evet ya,kadın 1 gün önce bana pembe kutuları gösterdi,bunlar sizin diye.Ertesi gün sarı kutu verdi!!
eltiminkiler için mavi Mirayınkiler için pembe diye konuşmuştuk ilk başta.İlk almaya gidip de bitrmediği gün sarıları gördüm masasında,ayyy bunlar da güzelmiş,böyle mi yaptırsaydık demiştim içimden.Meğer onlar eltiminkilermiş.Çok istemişim demek ki,bizim de aynı oldu.Kutuların hepsi birarada olunca çok güzel duruyorlar,çiçek bahçesi gibi.Sonuçtan çok memnunum ama)
gelmedi elif bugun gelır herhaldeMelek kargon gelmedi mi hala?Ankaraya gönderdiklerim dün ulaştı.Ben senin telefon numaranı almamışım yanıma,acaba eve geldiler de sana ulaşamamış olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?