2009 Nisan Anneleri

sultancım faceden yazmışsın eşim söyledi masa hazırlıyordum söyle dedim
ama şimdi yoksun facede buraya girdim okudum kerem sünnet olacak sağlığına kavuşacak kendini yıpratma
kaza da çok olağan birşey madem hasar falanda yok neden o kadar üzdün kendini herkesin başına gelir

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

urla,didem1981,

sultan sıkma canını madem hasar yok tugbanın dedıgı gıbı
senın birikimler patlamış canım herhaldee

ee pazarteside keremıto sünnet oluyor erkek kuzu

Son düzenleme:
iyi geceler.
sultan öncelikle geçmiş olsun canım sünnet işinide hiç düşünme inan bana çok kısa sürede ileşicek pipis yavru kuşun.
aliyecim sanada geçmiş olsun benim gebelikte çok çıkmıştı diet yapmaya çalışmıştım inşallah düşer canım.bu arada hangi pastane bana isim ve adres veririmisin bize yakın bakarız belki.buarada fıstık kızına elbisesi eminim çok yakışıcak çok tatlı valla selen maşallah ona.
bizde yarın bi d.güne gidicez kayra bua aralar nedense kalabalıktan pek hoşlanmıyo bakalım yarın napıcak.

aa yazmayı unutmuşum tuğbacım sizinde allah hakkınızda hayırlı olana versin zamanı değilmiş demek benim kuzenimde oldu böle bi durum bayağ kanamalı düştü sen bi dr unla görüş derim.

sultannnn çok geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun bununla geçmiş olsun içini ferah tut dediğin gibi beterin beteri var şantim erkek oluyorr yerım onu bennn

adaşım sizin içinde hayırlısı olsun inşallahhhhh canım allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sanada banada

geçmiş olsun sultancım yorucu bi gün olmuş.haklısın dolmuşsun biraz. keremitonun sünneti de iyi geçer hemencecik iyileşir inşallah
burcucum sağol canım yalnız iki doğumgününü 1 elbiseyle nasıl idare edicez onu düşünüyorum:)
pastane yıldırım mah de park ada nın oralarda.ben gidince açık adres alırım sana.d. gününde üzmez inşallah seni kayra eğlenirsiniz canım.
biz de yarın belki yazlığa gidicez.

Son düzenleme:
bu arada ben bugün kafkasa uğradım yaşpasta için 30 kişilik 120 tl ye falan mal olur dedi ama modeller harikaydı fiyat çokmu sizce ya??

elif fotoğrafçıyı kimi ayarladın bende istıyorum ama dediğin gibi eşim kesn saçm abulur bana profosyonel makina almısken :))ama ikna edebilirsem bende istıyrum çünki makınanın hala özelliklerini çözemedım

canım hakkında hayırlısı olsun...
2.ler güzel valla.. bence biraz zaman gecince yeniden deneyin..

aliyecim çok tşkler cnm
evet göğüslerinin eski kıvamına gelmesini istiyosan hmaile kalıyosun :)
aliyecim bende demişrde hiç hamile gibi değildim ama 2. hamilelikler daha ağır oluyomuş

evet göğüsler yeniden şişiyor..
hele benimki inmeden yeniden şiştiler.. ,hatta sultanlarda çekilen resimde ellerimize dikkat etmedinizmi .
benim göğüslerimi kapatmaya çalışıyorduk.. inek gibiyim maşallah ..

bu arada benim 2. hamileliğimden hiç bir şey anlamadım. çok rahat geçti..
baranda 9 ay. kucağımda taşıdım.

müge 2.leri doguran cogu kişi bu kelimeyi söylüyor

2. hamilelikler daha ağır oluyomuş

yaaa bendemi var bir tuaflık .. benim gibi hamilelik geçirin bayanlar...

canım seni çok iyi anlıyorum.
onların en ufak ağlamasına bile dayanamzken .
anestesi yapıp , pipilerinin kesilmesini sende stres yapmış..
bende şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye..
helede bende 2 tane var..
sen yap bakalımda bize tüyolarda verirsin..

--- arabada bişey olmasına sevindim..
ufak dokunmalar olur canım..
arabaya park sensörü taktırdın şeker...

evet canım ecrin kocaman oldu.. 2. gelsin o gelene kadar 3 yaşına girir..

şirvan facede msj attım ama gırmedın sanıyorum faceye resım beklıyorum canım baranın beğendiğin resmını bana mail at

araba konusu açılmışken arabamı değiştiriyoruz o yüzden
chevrolet cruze 2010 model arabayı satıyoruz.
(otomatik vites, sanruf , siyah renk, camlarda film var.)
düşünen varsa konuşalım ..
17000 km .
ben kullandım biliyosunuz. sigara içilmedi.

Vay vay vay,Keremito sünnet mi oluyor şimdiValla heyecanlandım,düğün ne zaman
Tuğba,hayırlısı böyleymiş demek ki,üzülme canım.
Melek, bizim de çerçeveler aynı,pembe ayıcık var.Çerçeve tülün içinde değil de, sarı bir kutunun içinde.
Sultan senin içinde stresli birgün olmuş,Allahtan birşey olmamaış ne size ne de arabaya.Sünnet lafını duyunca panik olmuşsundur,bide ağlamış Kerem.

Ben elmalı tart yapacaktım ama yapmaktan vazgeçtim.tek pasta yetmez mi ya,tatlı olarak?
2 börek 2 salata yaptım bide pasta.çok yoruldum valla,12 ye kadar da onlarla uğraştım,yarına börekleri pişirmesi kaldı tek.

sinemcim kardeşin için de üzüldüm.ama sınava girecek dimi?Morali bozuk diye mi bu senesi gitti diyorsun,yoksa kalkamayacak kadar mı kötü:-(
bu sene de acayip sınav tedbirleri almışlar.Bozuk para, saat bile olmayacak yanında.Hatta sınavda görevli öğretmenler bile bulundurmayacak bozuk para.Anahtar bile olmayacak.Arabasıyla gidenler araba anahtarlarını nereye sokacaksa!
Allah sınava girecekelrin yardımcısı olsun,emeklerinin karşılığını alsınlar.

bencede yeter canım .. şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

yaaa ageçmişi okuyamadım sinemin kardeeşine ne olmuş elif..

bende kalkım burağa bir bakımın . emzirme saatim geldi. kalkar birazdan ..
sonrada güzel bir uyku çeksem ne güzel olur.
sabah mesayisi erken vala..

yarın lisedeki arkadaşlar buluşuyoruz.. lisaeden beri görüşmedik..
bakaılım nasıl bir gün olacak..

tatlı uykular herkese..

Hastaydı bayadır,kusma ateş vs.Kaç dr. a gitmişler,film röntgen falan çekilmiş,en sonunda anlaşılmış ki,zatürre olmuş.:ama geç anlaşıldığı için de tedavisi gecikmiş.sınava da girecek,çocuk hala yatıyormuş:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…