2009 Nisan Anneleri

selin of bende senın gibiydim anneyle kuzusunun arasında farklı bi bag ooo dedıgın gibi meme emerken hıuzurlu oluyor o emişmeler ah ahhh gecicek ilerıde daha zor olucak inan buna emdi zaten aldı vitamınını
kendini büyüdü sıpa dıye teselli etttttttttt

bende senı ibiydim heryere sarıyordum tai bu aradada
topitop sakız gibi seyler al sevınsın kuzu

şimdi eve gidince de ister herhalde
ben de alacağım artık yemesi için abur cubur. 1 haftada geçer herhalde dimi 4. gün bitiyor oleyy

selam herkese.
öncelikle kerem iidir inşallah sultandan haber varmı? çok çok geçmiş olsun erkeğimize
selincim gerçekten çok güzel bir bağ aranızdaki ama herşeyin bi sonu var umarım sorunsuz biter.
doğum günü hazırlıkları maşallah full time
benimde dün banyom da tatilat vardı öle bi rezillik görmedim ben mahvıoldu ya ev geceye kadar temizlik yaptım ama güzel oldu haftaa falanda boya badana var.bakalım onda napıcaz
bu arada melek hnıma geçmiş olsun .

aliyecim cok güzelll

cercevenın resmını en yakın zamanda eklıcemmmmmmm

elif sormuşsun cercevelerde kırılan falan yok saglam canım sanırım ucakta gıtmıştır onlar

iyi geceler kızlar

okudum ama şu saatte anca aklımda kalanları yazarım herhalde

elifcim saçların hayırlı olsun

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim

kerem iyidir inş. bende merak ettim en çokta onun için girdim

tuğbişcim hayırlı olsun en iyisi bianda hepsini yaptırmak herşeyini temizler koyarsın oh mis

selincim depresyon değilde aklın hep ona takılıyo sanki artık ona yetemicekmişsin gibi geliyo
ee kolaymı cnm anneyle çocuğun arasındaki en güçlü bağı ortadan kaldırıyosun
kaldıki sen bunu kendin isteyerek yaptın ya bnm gibi olsaydın ben kendimi suçlu gibi hissetmiştim
şimdilerde meme istiyo aklı ermeye başladı
kitaplarda görüyo meme emen bebekleri gelip anne meme istiyom diyo içim kıyılıyo keşke biraz
daha emzirseydim diye bi yandan da iyi oldu diyorum hem diğer bebeğimede yazık karışık bi durum yani

biizmde bugünümüz çok güzeldi bodruma indik demire kaydırak aldık ananesi adına :)
sonra melinalarla buluştuk gezdik biraz onlara geçtik ordanda yemek yedik geldik
demir arabada uyudu üstünü değiştirirken uyandı yarım saatte anca uyuttum
bende çok yorulmuşum yatayım
herkese iyi geceler

slm kızlar anca yeni oturdum ve yazıyorum geçmişi okudum soran ilgilenen merak eden arayan hekese çok teşekkür ederim sağolun iyiki varsınız..

dün geceden başlayayım anltamya
dün hiç uyumadık desem yalan olmaz
kerem dolaştı durdu pipi pipiiii diye hep ağladı ayaktaydık sabah çıktık
saat 10:30da girdi ameliyathaneye kadar kucağımda taşıdım oturmadı sedyeye
bi yerden sonra giremedim camlı kapılar vardı koydular sedyeye ağlaya ağlaya gitti yavrum:58:
sonra 1 saat uzun bir bekleyiş Allah ıma çok şükür keremi bize bağışladı hiç bir aksilik yaşanmadı
ağlayarak yine sedyeyle çıktı kokladım öptüm yavrumu;(

odada biraz ağladı 12:30da bişeyler yedirdik anca
çiş yapmadan çıkmayın dediler süt su içtikten sonra çişi var ama nasıl ağlıyor ucu kıpkırmızı yakıyor sanırım çiş az bişey yaptı zorla çıktık eve geldik
evdede bi ağlamak bi ağlamak pipi pipi die açtım bezini üf üf yapçam annnem dedim üfley üfleye bir kerede 1 bez şişti o kadar çiş yaptı tutuyormuş yavrum acıdan

şimdi keyfi yerinde maşallah ççok şükür ya
darısı diğer erkek annelerinin başına

tekrar sağolun kızlar

Sultannnn yeni okudum bitanem ya kusura bakma inşallah yarın su gibi akıp gider kolayca sünnet olur yakışıklı kuzum tam anlamıyla erkek olur. Sen güzel şeyler düşün Allah kötü şeylerden korusun bitanem hemencecik geçecek pıt diye.

Ben de söylemedim kimseye ama kızımda bir de vajen darlığı varmış nisanda çocuk cerrahı karar verecek operasyon olabilir düşün bi de Melek 2 aylık olacak o zaman ve operasyon geçirebilir. neyse güzel şeyler düşünelim dua edicem size bu akşam.
hadi ya inş. üdahaleye gerek kalmaz
benim bir arkadaşımın kızında vardı her alt açısında bir kremle orasına masaj yapıyordu öyle öyle açıldı haberin olsun eğer buysa dediğin..

merhabalar

sultancım yarın bizleri zor bir gün bekliyor.su gibi aksın geçsin inşallah.benimde kürtaj olup olmamasına yarın karar verilecek.
ben kendi kendine düşsün diye bekleyemicem sanırım bir an önce iyileşmek istiyorum kanama ve ağrıdan bıktım

kürtaj bayıltarak mı yapılıyor acaba ben bayıltılmak istiyorum
son günlerde o kadar sıkıntı çektim ki 3 4 günde bir kontrol hep alttan muayene...
çok korkuyorum bayıltmadan yapacak diye :(
benim yengemi bayıltmadan yapmışlar ilk kürtajı ilk çocuğu diye
sakın ha bayılttır çok zormuş çook

[

Aaaa söylemeyi unuttum,ben saçlarımı kestirdim.Hem de baya kısa:-)
foto isterik;)

kızlar ya ben depresyona girdim galiba herşeye kafam bozuluyor
memeden kesme depresyonu var mı hormanal bişi mi acaba. başka bi probelemim yok çok şükür tek farklılık memeden kesilme ona fatura çıkardım ben de...
sizde birçırpıda sorunsuz atlatırsınız inş. bu dönemi cnm

ayy sultan oh maşallah iyi bari
okurken gözlerim doldu
gözümün önünden geçti bütün yazdıkların inş. bundan sonra daha iyi olur kuzu

Ohh hadi bakalım kurtulmuş Kerem......sıkıntısız bi gece geçirsin inşallah.......

Selincim ben bıraktıralı 2 hafta oldu......hissettiklerini hala yaşıyorum....kıyamayıp veriyim diyorum sonra daha zor olur.....bırakmışken kalsın diye vazgeçiyorum....daha dün gece ağlayarak kalktı gene çocuğun çok içine oturdu memeyi bırakma işi.......anne meme buraya deyip ağzını gösteriyo......
üzülüyorum ama .......off işte sıkıntılı çok.......karşılıklı zor bu iş..........Allah hepimize kolaylık versin..........

herkese iyi geceler.........

sultan çok sevindim iyi olmanıza allah damatlığını da göstersin..
kıyamam kemere

günaydın kerem beye maşallah erkek adam oldu artık. yaşanan zorluklar da cabası umarım hemencicik atlatır da rahat eder kuzu
Ohh hadi bakalım kurtulmuş Kerem......sıkıntısız bi gece geçirsin inşallah.......

Selincim ben bıraktıralı 2 hafta oldu......hissettiklerini hala yaşıyorum....kıyamayıp veriyim diyorum sonra daha zor olur.....bırakmışken kalsın diye vazgeçiyorum....daha dün gece ağlayarak kalktı gene çocuğun çok içine oturdu memeyi bırakma işi.......anne meme buraya deyip ağzını gösteriyo......
üzülüyorum ama .......off işte sıkıntılı çok.......karşılıklı zor bu iş..........Allah hepimize kolaylık versin..........

herkese iyi geceler.........

sorma karşılıklı bunalım takılıyoruz. huysuzluk da arttı tabi. atlatıcaz inşallah. büyüdükleri için böyle zor oluyor. daha da büyüseler hiçten bırakmazlardı herhalde

günaydınn..
oof sultan ağlattın beni de sabah sabah..yaşadım aynen yazdıklarını okurken..ama sonunda iyiyiz yazmışsın çok şükür..ağrı kesici falan vermediler mi ki? hadi gözünüz aydın allah başka hastane yüzü göstermesin inşallah..

slmmmmmmmmmmm

oh ii bari sultann kıyamam anlattıklarını okurken gözümlerım doldu allah damatlıgını göstersın canım

bugun kahve günü bende
size iyi sohbetlerrrrrrr

Günaydın kızlar....
yazdım yazdım gitti SultanCım inş.kerem bugün çook daha iyi olacak benim yeğenime lokal yapmışlardı o da 3 yaşında filan dı sanırım ellerinden ayaklarından filan tutmuşlardı ay çok kötüydü ama hemen toparlanmıştı...

Back
X