2009 Nisan Anneleri

selam buluşma çok güzel geçmiş resimlere bayıldım melekte evindeymiş ohh sonunda melekçim sende muradına erdin:))
selin senide özlemişiz canım yollar uzun olunca işe gitmek işkence oluyo ama alışırsın inşallah.
bizde oğlumla cailou izliyoruz o daldı bende buraya bakim dedim.eşim geç gelicekmiş gene off(

Ay çok eğlenmiş çocuklar ya,çok sevindimmm.Fotoların hepsi çok güzel.Şirvan daha Aydında değil mi,siz bir daha buluşun o zaman Deniz Şirvanla,çocuklar anlaşmışken

Tuğba ya ben de sipariş vereyim ,başladığını bilmiyordum ,demişti de yapacağım diye.taa ne zamandır leke çıkarıcı sipariş ettim arkadaşımın abisine,hala gelmedi.Ben de fırın temizleyicisini,ve leke çıkarıcısını tavsiye ederim.Metal Cleaner vardı bide,parlatmak için,o da güzeldi.

Okulda başarılı öğrencilerin velilerine gurur çayı vardı,akşam 6 da.Mirayı da götürmek zorunda kaldım.Kalabalığı görünce odaya girmek istemedi ve girmedi de.Sonradan da alıştı,sınıfta sıraların arasında yakalambaç oynadık

18 ine kadar burda şirvan elif..dışarda da buluşalım hava güzel dedik bakalım..onu da fotolarım
sizin fotoğrafçının fotoları da süper olmuş gerçekten değmiş yani iyi yapmışsın..

iyi akşamlar kızlaarr
aklımda kaldığı kdrıyla yazayım
melekcim keşke gelseydiniz
bizde de mamalar vardı arkadaşları çağırdım oturduk
un kurabiyesi
kısır
petibörlü tatlı ve sigara böreği vardı

selincim elbise harikaaaa inş. bnmkide kızdır
en çok şu kıyafetler için istiyorum
daha kesinleşmedi cnm 1.5 hafta sonra inş.

sevgicim tşkler çok çabuk bitiyo orda böyle ucuz şeyler

amway ürünlerini bende kullanıyorum
özellikle leke çıkarıcı yağ çözücü ve loc diye bir deterjanı var her yerde kullanabiliyosun
herşeyi çıkarıyo çok memnunum ben sinemcim tavsiye ederim

bugün giremedim arkadaşlar geldi
1 tanesinin saçlarını boyadık hamile kalmayı düşünüyo bu ay
koyu renge boyadık saçını ki uzadığında kötü durmasın diye malum boyatamicak
demir kısırın yarısını yedi aman tanrım çok şaşırdım maşallaahhhh
çok eğlendi sıpam kalabalık olunca şenleniyo
bende çok güldüm bugün töbe yarabbim hep gülmek yazsın

buluşma güzel geçmiş resimlere bakıcam şimdi

bide bişey daha sorucam kızlar
bnm vücudumda sivilce tarzı bişeyler çıktı
böyle kırmızı kırmızı hamileyken böyle bişey yaşayan varmı ben demirde hiç yaşamadım
acaba alerji olmuş olabilirmiyim?

gecmıs anca bıttı
selın yasemın cıcılerını gule gule kullansın
bulusma resımlerı cok guzel masallah hepsıne sızde bol bol muhabbet etmıssınızdır ne guzel
melek sende sağ sağlım evıne varmısssın
elıf resımler harıka mırayın cok guzel çıkmıs masallah
sınem bende loc kullanıyorum bıde metal parlatıcısıyla her tur kumas ıcın beyazlatıcısını memenunum sımdılık
valla sızın su ptt kargo olayı tam bı bulmaca oldu ha tuğba sıkayet etsenıze yuzuk te cok guzelmıs bende buyuk yuzuklerı severım su hurrem yuzuğu moda olmadan once bende mavısı vardı takıyodum ama sımdı hıc takasım gelmıyo herkeste var
ohh muge afıyet olsun sanada pasayada acaba yediğin bişi dokunmus olabılırmı
tuğba senın su kremşantılı pastanı bı yazsana bana hanı sende yediğimiz

sağolun kızlar aradım arkadaşımı bul. mak. tableti ve fırın temizleyicisi söyledim.
zoom diye bişey önerdi hadi ondan da yaz dedim.bi deneyeyim memnun kalırsam alırım daha bişiler dedim
sizden memnun kalmadım diyen olmadı iyi demekki bide ben deneyeyim bakalım

Evet Deniz,ben de çok beğendim,çok içime sindi herşey sonuna kadar.yoksa bizim çektiklerimiz çok sönüktü.miray da poz vermeyi sevmiyor hiç.Stüdyoya götürmekten daha karlı oldu bizim için.O fiyata birsürü fotomuz oldu)

slm kızlar su anda mobilyacılar var desemmmm tüm terslıkler benı buluyor ya daha yenı geldı yatak odası ve monte olucak komsuları aradım ızın aldım aptallarrr yarına bırakamazzdım kadın gelıcek temızlge sonrakı gunlerde düğün varrr ayyyy adamları boğasım gelıyorrr ya kim bilir kaçta biterrrr

kızlar buluşmanız güzel geçmişş resımler harika akşam şirvanı aradım havadisleri aldım he he :)))

elif resımlere bayıldım ben zaferde sordum 200 tl istedi siz ne kadar verdiniz bana çok geldi ya gerçi götürsemde bir album neredeyse o kadar tutacak 3 5 resım ama ne bileyim ya??

Tuğba bizim fotocu eve gelmek için para almadı,foto başına 1 TL verdik canım.100 ü buldu çoğaltmasıyla birlikte.

aa bu saatte mobilyacımı olur bu ne saçmalık ecem nasıl uyucak aa salaklara bak

elif iyiymiş sizin fotoğrafçı işi

Günaydınlarrrrr
Çok sevindim buluşma güzel geçmiş valla burağın maşallahı var annesinin sütü yaramış inş.benim de bu sefer sütüm bol olur , müge bende olmadı bence alerji olabilir o gün yediklerini yeme bakayım 1-2 gün hani hamişliğin son evresinde kciğerden olur ama daha erken onda kaşınma çok olurmuş...
Tuğbiş hakikaten nedir öyle o saatte mobilyacı olur mu inş.çoook güzel olmuştur da rahatlamışsındır şimdiye kadar...
Ben de buluşma fotolarına bakayım bi...

ay tuğba ne kadar zorda bırakmıslar senı canım ya hıc o saatte kalırmı
elıf ıyıymıs fıyatı cokta pahalı değilmiş yani

Günaydınnnn

Buluşma fotoları çok güzel................

burda da yazıyım Ege ve Ela yı pek yakıştırdım ben ......maşallah............

Mügecim böyle bi şey yaşamadım ama panik yapma belki alerji değildir.....tlf. dr. sorarsın artık..........
Enes Kaan da kısıra bayılıyo.....acı varsa da gene yiyo....acı acı deyip.......

Sevgicim senin de Mügenin de daha da kim doğum yapacaksa inşallah sütü bol olur......ben de çok sıkıntı yaşamıştım......süt çok gelmeyince getirttmek için uğraşmak karşılıklı çok çok çok fazla yıpratıcı oluyo......

bi ara albüm yapılacak diye konuluşurken ben de albüm yerine doğumdaki fotoğrafçıyı ayarladım... çünkü dediğiniz gibi albümde bi kaç resme o parayı alıyolar......böyle olunca bir sürü fotoğraf oluyo......cd yi de veriyolar.....basılmayan ne kadar foto varsa onlar da sen de kalıyo.................

sizin bu son resimler daha hoş Elif..................

tugba o saate mobilyacımı delırmış onlar gerı yollasaydın valla yuh yani :)

sagoun kızlar gıttık denızde coık güzel agırladı
döndük evimize

ege elayı baranı hırpaladı bıraz
elayı pek degılde baranı ısırdı kıyamam yavuma nasıl agladı
kahvaltı yapıcaz gec kaldık yorulduk tabee alışık degılız yolculuga

size iyi sohbetlr

sağolun kızlar bugün bi cildiiyeye gidip göstericm her yerimde çıkmış
belkide dediğiniz gibi yediğim bişey dokunmuş olabilir çilek yemiştim dayanamaıp belki o yapmıştır

şu ustalarıda anlamam hep zmnsız gelirler zaten neyseki apart.dakiler anlayışlı senin tuğbacım
güle güle kullanın

sinem zoom müthiş bişey cnm bi fısla her yer mis oluyo

sevgicim inş. bol sütlü memelerimiz olur :))))

sehercim bizim tatlı çok basit kremşantili diyince müthiş güzel tadı
belki yaparsın
2 tane petibör bis. kakaolu
kremşanti
süt
üstünede kakaolu sos

bisküvileri ufalıyosun kremşantiyi sütle çırpıp üstüne döküyosun
en üstede çikolata sosu at dolaba 2 saat beklesin
çıkar kes ye müthiş güzel tavsiye ederim

Son düzenleme:
selam buluşmanın iyi geçmesine sevindim ben de. iyi ki gittin melek. ama fotolara bakamıyorum face sorunlu burda
ama mirayın resimlerine bayıldım.elif iyik böyle bişey yapmışsın. başıma gelenden sonra keşke ben de böyle bişey düşünseyydim dedim. fiyatta gerçekten süpermiş. ben de c.tesi seleni stüdyoya götürmeyi düşünüyorum.
bizim resimler de olmuyo büyük ihtimal. bugün biri daha bakıcak ama benim ümidim kalmadı
mügecim siz de eğlenmişsiniz ne güzel. sivilceleri bilmiyorum. benim hamileliğin sonunda sevginin dediği gibi kaşıntım oldu ama döküntü olmadı hiç
selincim elbiseniz çok güzel yakışacak yasemine

ay dün baktımda lekelenmelerimde olmaya başlamış çok çirkin olucaammm (((

Kız işte Müge kız bizim güzelliğimizi alıyorlar bende zaten vardı yeni de oldu güneşe çıkarken kremlen cnm bizim buralarda güneşte yok :-((
Aliye komik birşey söyleyecem geçen Alp' e Ege' nin pastasını gösteriyorum beğendin mi annecim diye ne dese beğenirsin Selen yesin diye diyor gül gül öldüm )

Ay kıyamam ben ona ya. nereden aklına geliyo bu laflar. hep aklında demekki selen
pek te görüşemediler selin de hasret gideremedi cocugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…