2009 Nisan Anneleri

slm hatunlar gec kalktık zaten koşturmaca sil süpür yemek yap tatlı yap öldüm şimdi komşular kapı önünde oraya cıkacagım sizlere bi bakayım dedimmm

eheheh evet ya barana annesi diyorki oglum ege seni gectiiiiiiiiii

kıyamam kuzuma nasıl agladı baran

tam agbiydi ya küçük adamım benım

kızlar ne yemek yaptınız yaaa

ben bakla yemegi ve ikir renkli makarna yaptım

her gün ne yapcam diye düşünmekten kafayı yıyecegım

sultan sen ne yaptın canım fikir olsun

yemek bölümünede bakıyorum bazenn :)))))))))))))))))

Ay aynen Melek ya evde kalınca beni strese sokacak en önemli şey yemek
anneme bravo valla hem hasta hem çocuğa bakıyor hemde hergün yemek yapıyor bi ona benzememişim inş.kızım benzer bende faydalanırım hehehe

ElifCim şaka yaptım sen kargoyla yolla acelesi yok zaten bizim dgünü havadan sebep ertelenmiş pony club mı ne at çiftliği mi ne varmış orada olacaktı açık havada haftaya kalmış ama biz gene de geliyoruz sonra işlerim var benim ev temizliği falan çocuklara da aldık hediyelerini inş.hava güzel olur ya....

valla bende kuru var bide pilav salata yaparım o kadar:)
melek bu arada sanada helal olsun ta nerelere gittin aferin

işlerde yoğunlaştı pek bakamıyorum.
evet sevgi haftasonu yağmurluymuş umarım hava güzel olur da gezebilirsiniz. boş vaktiniz olursa botanik parka gidin alp bayılır hayvanlara :)

face de resimlere bakayım bari merak ettim bende efe egeyi :)
burakta değişmiştir biraz daha

işlerde yoğunlaştı pek bakamıyorum.
evet sevgi haftasonu yağmurluymuş umarım hava güzel olur da gezebilirsiniz. boş vaktiniz olursa botanik parka gidin alp bayılır hayvanlara :)

valla bayılır selin viaporttakilere bile geçen kek vermiştik kuğulara hala söyler tavşanlarada ot vermiştik daha önce geçen gittik çimlerin üzerinde ne arıyorsun diyorum ot arıyom tavşana vercem diyor )

markete gittik geldik ecrinle gidip gelince ölüyorum yorgunluktan
sultan çalışmasanda okulu bitir bak kazandın girdin ne güzel sonunu getir.
dünyanın en güzel mesleği annelik ne kadar okusak az aslında :)

sehercim sağol canım
izmir efesi ısırmış baran paşasını kıyamam :) baran elayı beğendi demek beğenilmeyecek gibi değil ki tombişim
valla helal melek ben anadolu yakasına geçmeye cesaret edemiyrm ecrinle

valla bende kuru var bide pilav salata yaparım o kadar:)
melek bu arada sanada helal olsun ta nerelere gittin aferin
afıyet olsun sagolasın cnm

bursayada el atıcam az kaldııı:)

bi istanbul ankara var istanbula gelirsem ki sanmıyorum eşim git dıyor ama ucak korkusu var bende ceserat edemem aydına gıtmekten daha kolaydır eşim havalimanına bıraksa ordanda bi arkadaş alsa tamam daha kolay ama ucaga binmeye popo isterrrrrrr

ay markete gıtmek ölüm egeyle hersee saldırıyor bu saldırganlık nereye kadar

zor olmadı aslında sabah 7de cıktık egede uykusunu almıştı 40 dk dolmuş yolcugu sonrasında bi 40 dk cıvarıda servıs yolculugu sonrasındada 1. 15 dk otobüs yolculugu otobuste tık demedi tv varya film izledık

dıgerlerınde bıraz sesi vardı sıkıldı ama deydi diyorum

-

iyi akşamlar kızlar
ben şuan sinir küpüyüm

moralimde bozuktu zaten üsütne tuz biber oldu

gittik dr.a dr. bişeyden anlamadım salakmıdır nedir
zaten çok uyuz oldum ellerinin üstünü görünce siyah siyah kocaman noktalar vardı
çok iğrençti yani neyse baktı iltihaplı kıl dönmeleri olmuş dedi
krem vericekti yalnız ben hamileyim dedim salak karı nasıl anlamadıysa koskoca göbeğimle
o zmn hiçbişey veremem kan tahlili yapalım dedi
yarın sabah aç karnına gidicem kan vericem bakalım sonuçta ne çıkacak
bide şeker taraması da yapabiliriz dedi ya sinir oldum yaa inş. bişey çıkmaz

sonra bunun üstüne bütün gün beni arayıpta sormayan kocam
akşam 9 da aradı ve almanyada neler yaptığını anlattı
3 kere naptınız dedi 3 kere hastaneye gittik dedim ve bana noldu diye sormadı
sinir oldum bende ben sana hastaneye gittik diyorum sen bana ne diyosun dedim
sustu bu sefer konuşmadı konuşsana diyorum
sinir olmuş beyfendi ben öyle konuşunca kapattım bende
duyarsızlığa bak ya ben o kdr düşünceyle gittim hastaneye ya kötü bişey çıkarsa diye
o bi kere bile sormadı

sultan kremşantiyle bisküvileri karıştırıyosun cnm üstüne sosu döküyosun

sevgicim inş. bişey çıkmaz ben çirkin olmaya razıyım

bu arada dönüşte
demirin doğum günü için magnet aldım şekerli
değişiklik olsun diye hatıra kalsın geçen sene yapıcaktım ama bizim doğum günü 3 kere olunca sonradan aklıma geldi

bide annemin arkadaşının oğlu prof. foto çekiyo onu çağırıcam gelirse
bakalım bişeyler daha var aklımda ama yapabilirsem

cildiyeden sonra kendi dr.uma gitmeyi düşünüyodum vazgeçtim
sinirim bozuldu yaaa
ağlayasım var valla gözlerim dolup dolup boşalıyo

hayırdır? daha geriye gidip okuyacam da gene de hemencecik yazıvereyim... geçmiş olsun tatlım inş bişiy çıkmaz...
eşin ayıp etmiş accık ama belki de düşünemedi o an... üzme kendini...

selam kızlar bu arada....
ben de dr gittim bugün kadın doğuma... adet düzensizlğinden dolayı ama başka bi sorunla karşılaştık yara varmış sinir alındı patolojiye gitti... inş bişiy çıkmaz meğer 2 haftadır sğren mşde bulantılarım ondanmış...
herkese iyi akşamlar... bu arada şirvan ve melek tebrik ettim sizi... resimlerini süper

kızlar yarın can ın doğumgünü ama kutlamicaz hava ısınsın mayısta bahçede kutlicaz Melek de biraz daha ele avuca gelsin diyoruz.
bu ay hastaneye gidip gelicez hep cuma benim kontrol var spiral takılacak, pazartesi can ın aşısı var, ayın 14 ü Melek in vajen darlığı problemi için çocuk cerrahıyla görüşücez ne yapılacağına karar verilecek çünkü kremle açılacak gibi durmuyor ne yazık ki ondan sonraki hafta kalça çıkığında düzelme var mı diye kalça ultrasonuna giricez sonra doktoru aşısı derken mekik dokicaz ev hastane arası ama en çok operasyon geçirmesinden korkuyrum üf yaaaaaaaaa minnacık kuzuumun kukusu

slm kızlar gece işimiz sabaha karşı 4 te bitti uykusuzluk yorgunluk sımdı uyuyucam daha yenı oturdum kadında çok geç gitti ama değidi süperr oldu yatak odam herşey rahat rahat yerlestı boş yer bile kaldı o kadar kıyafete:))yarında ağdaya gidicem cuma koyde hamam var haftasonu düğün haftaya hep yatıcam inşallahh çok yoruldum çokkkk ama çok şükürki herşey guzel oluyor bakalım haftayada kızımın doğum gunu hazırlıkları var

yarın kızımın dooğum günü canım annemmmm iyiki var iyiki doğurmuşum iyiki onu bize bağışlamış rabbimmmm şükürler olsunkiiii

Sevgi,çerçeveci bayan mesaj atmış bana,fotoğraf çok küçük diye.Siz yarın bir deneyin bakalım Alp i yakından çekmeyi.Bana da msjla atarsın fotoyu.Nasılsa Cts ye yetişmesi gerekmiyormuş.

Para konusu açılınca kayınvalidemler Mirayın d.günü için para yollamışlardı,eşimin adına.Taa d.gününden önce,yemekte konuştuk da,o da daha çekmemiş parayı.Bizim karıkoca parayla işimiz yok anlayacağınız)Gönlümüz zengin

günaydınn..
mügecim çok geçmiş olsun..eşin gitti elin de bişeyler çıktı..hamilelik falan haklısın yani..bazen bi neden yetiyo can sıkmak için..eşin de heyecan yapmış sanırım ondan yani farklı bi yere gidince..düzelirsiniz hemencik,elinde hemen geçer sen sıkma canını..sonra herşey düzeliyo canımızı sıktığımızla kalıyoruz ,boşver cnm..
çiçekcim sizinde üstüste gelmiş..sizde hepsini kolaylıkla atlatın umarım..işleriniz düzelince doğumgününüz daha bi keyifli geçer haklısın..melek kuzum da hemen düzelsin fazla müdahaleye gerek kalmasın inşallah..valla yazmasanız ben 2 yaş aşısını unutucam nerdeyse ..bizde bu cmrtsi gidelim bari..

günaydın
kuşumun doğum günü bugün tam bir moralle dün akşam eve gittim iş miş gebzeymiş hiç umrumda değildi ama sağolsun eşim moralimi bozmayı başardı. sonrada tartıştık. çok kötü bir akşam oldu
bugün daha iyiyiz hadi hayırlısı..
annemlerde geliyorlar bugün. pazara kadar burdalar. eğlence doğum günü güzel geçecek inşallah. eşimi de kim takar dimi???
ama beni çok üzdü ya sonrada ben onu üzdüm offf
ille bi terslik olur dimi?
geçen sene de kızımın tam doğumgününde görümcem boşanmıştı

müge bence hamilelikle alakalı geçici bir şeydir yaraların kız olacak ya annesini çirkinleştiriyor işte :))
üzülmemeye çalış ben de atıştım eşimle ama gevşemeye çalışıyorum. onlar bizim gibi düşünceli olamıyorlar malesef...
miniş melek e inşallah operasyon gerekmez. ufak mudahelelerle yavaş yavaş açılır....

günaydın ....
mügecim geçmiş olsun bişey çıkmaz inşallah korkma canım .
çiçek sizede allah yardımcınız osun canım hastanelere git ge zor tabi inşallah melek için operasyona gerek kalmaz.
selind.günnüz kutlu olsun takma sende herkes tartışıyo kocasıyla geçer gider güzel eğlencenin tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…