aaa o öpücükler bana sanıyorduum :))az önce wencam den sultan ve keremitoyu gördüm ehehe ecrin şok oldu kameradan teyzesi hariç kimseyi görmüşlüğü yoktu :) ama öpücük falan yolladık kereme hiç kaçırmayız ehehe
bidaha hayatta almam kadın yalap şalap yaptı keremde yanımdaydı çok ağladı bişey diyemedim ondanay ben yarın Müge Anlıyı kaçırmayayım bari
Yazık ya annene kıyamam
tuğbaa,Sultanın saçı makyajı nasıl olmuş hehehhee
hatunu ne zaman bakımsız gördük ki anacım resimlerindeki gibi güzeldi :)
güle güle kullan cnmhee ay bide sözde melekin yazdıklarını okudum he ehehe valla algılayamıyorum bazen demin haberleri izlerken eşim haberlere yorum yapıyo ne onun dediklerini ne haberi kafam almadı
harddisk doldu anacım format lazım bana acill
tv de reklam aralarını kısaltmışlar pek güzel olmuş
kocamın aldığı yüzük buymuş kızlar ben çok beğendim.o beğendi ya dünyanın en güzel şeyi benim için :)
925 AYAR GÜMÜŞ TAŞLI YÜZÜK MUHTEŞEM YÜZYIL TAKI GittiGidiyor.com'da #37069732
ben bu ara gümüş otantik takılara taktım kafayı.
evet öyle oluyor ne kadar yapsanda sabaha iş kalıyorben herşeyi akşamdan yapsam da,sabah insanalr gelene kadar işim bitmiyor yine de.Akşamdan börek sarıyorum mesela,ama pişirmesi sabah oluyor.Üzerlerine yumurta sarısı sürmesi falan.Şehriye salatasını yaptığımda,bütün mazlemeleri doğruyorum koyuyorum,ama şehriyeleri pişirip harmanlaması son ana kalıyor vs böyle işler yüzünden son ana kadar işim oluyor.
Kolay yolu var mı bunların,hiç birşey kalmayacak gibi.Yoksa sizin de bunlar oluyor mu?
vay vay vay bizde diyoruz mirayın neden fazla oyuncağı yokBen mi çok rahatım bilmiyorum,evdeki Mrayın dağınıklığı hiç beni rahatsız etmiyor.Tabi misafir geleceği zaman değil,normal zamanda.Şu anda bir foto çeksem var ya,nasıl dağınık halının üstü.Ve hiçbiriyle oynamıyor şu anda,ama toplamaya kalksam da asla izin vermez,hatta topladığımı yeniden yere saçar itinayla)
Misafir geleceği zaman oyuncakların çoğunu yatak odasına kapatıyorum akşamdan,çocuklu misafirse geldiklerinden sonra çıkarıyorum hepsini hehehee
keremde öyle açık kapak çekmece vs. gördümü dayanamazmiray da da kapı ya da kapak kapama takıntısı var,bulaşık makinasının kapağı açık olsun,oturduğu yerden kalkar gider kapatır kapağı
güle güle kullan cnmslmlar kızlarr
aliyecim tam olarak 24 gibi doğum bi sorun olmazsa inş.
gel tabii beklerim cnm eylülde çoktaan doğmuş olur kuzummm :))
sağol melekcim ben almiyim oraya kdr arabayı hayatta kullanamam
ziraa bodruma gidene kdr cnm çıkıyo size iyi eğlenceler
eşim olsaydı gelirdim onu ikna edip
bende trendy.l dan bi tulum aldım kendime
http://www.trendyol.com/Product.aspx?ProductId=172549
bakalım olursa demirin doğum gününde giyicem
elbisem olmicak sanırım yaaa
anneme diyorum da ee sen hamilesin kızım çıkıcak tabi diyo ben utanırım öyle yaa
ne biliyim bakıcaz artık
tuğba yüzüğün muhteşem cnm bende çok severim öyle yüzüklei güle güle kullan
bakalım bnm eşim ne getiricek alamanyalardan :)))
:))bende aldım onlardan ama diğer koyu kıcamlıları daha etkii geldi banaboğa burçlarımı öyle olurmuş sinem tamam ecrinin neden böyle olduğu anlaşıldı.kızım da boğa :) benim düzenlememi beğenmiyo demek o zaman bari dağıtayımdiyor hihih yerim ben minik boğamı
aynen bende çarşamba günü takıcam bi temizlik motoru perşembe anam gelecek ya ehehe
yaa domestosun fısfıslısı çıkmış bayıldım yaa çöp kovası mutfak tezgahı lavabosu yere damlayan herhangi bişey sık sil misssss :)) kocam bana domestos tuğba diyor :)
tuğbacım ya naptın en son kese boş demiştin ya ben çok geride kaldım
mügenin bebişin kız olduğu kesinleşti mi?
Hoşgeldin canım özledim valla ben seni...
Tuğbanın boşmuş ne yazık kürtaj oldu cnm :-((
mügenin de hala aynı kız dedi dr öyle kaldı o da ben gibi ayrıntılı bekliyor ben de perşembe gidiyorum,
Aydın buluşması var melek de gitti cnm
hayırlısı olsun gerçekten zamanı değilmiş demekkihoşgeldin selincim
evet geçen hafta salı günü kürtaj oldum
kürtaja girmeden önce son bi kontrol edildi kesenin şeklide bozulmuştu zaten
vakti zamanı gelmemiş dedik ne yapalım.
bir anda adapte olup heveslenmiştim ama takmamaya çalışarak böylesi uygunmuş diyerek geçiştirdim.
çünkü daha öncede bahsettim panik atak riskim var demişti doktor.
onu takmasam başka şeylere taktıracak dengesizler çok da işte rabbim güç veriyor.
bende spor bakıyordum ama gidip gidip gelinlik tarzı şeyleri alıyordum elime en sonunda bunu aldım bırakmadım.güle güle giysin kara gözlü yasoş çok yakışacaktır eminim.
ben nedense hep beyaz elbise bakınıyorum ya
hem süslü olsun istiyorum hemde böyle gelinlik gbi şeyleride sevmiyorum
toz pembede alabilirim ama ah şu hava şartlarııı
b&g de beğendiğim elbiseyi almamaktaki tek düşüncem hava nasıl olacak...kolsuz bir elbise süslü kısım üstü bolero giydirsem bi anlamı kalmaz...
beklemedeyiz...
aşka getirdin benide gittim tüm mutfağın tezgahını evyesini parlattım domestos kokundum geldim :)sultancım kabul ettim faceden sağol canım
ben işçiliğine çok önem veriyorum bu gg da aldığımız adamın işçiliği harika
bide alman çeşmesi modeli yüzük görmüştüm hala aklımdadır
bakim varmı nette
sultancım koyu kıvamlı domestos tuvalet banyoda vazgeçilmez ama mutfak tezgahına falan durulaması çok zor oluyorbu fısfıs tam istediğim gibi su gibi tüketiyorum ehhehe
hımm evet çok güzel bir yüzük el emeği olduğuda belli ince işli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?