geçmiş olsun nagihan demekki sağlıksız bi bebekmiş dediğin gibi bunda da bi hayır v ardır elbet te erkek bebek olduğunu nerden biliyosun
slm kızlar nasılsnz ben çok kötüyüm 4 gün önce düşük yaptım sabah uyandığımda kanmm vardı şok oldumm hemn dr gittik zaten kese sağlıksz demişti kanmm olursa gel dedi dediği gibi 3 gün sonra kanmm olduu ve 2 gün sonra pedime düşmüşş et parçasıı gerçekten 5 haftalık bebek resminn aynısı çok kötü oldumm bunda da vardr bir hayır ama bu benm 2. düşüğüm kızlar erkek çoçugu tutunamıyo ki acaba offf ya rabbm kimseye vermesinn
allahın izniyle hepsi kolaylıkla su gibi gecsın gıtsın :)kızlar yarın can ın doğumgünü ama kutlamicaz hava ısınsın mayısta bahçede kutlicaz Melek de biraz daha ele avuca gelsin diyoruz.
bu ay hastaneye gidip gelicez hep cuma benim kontrol var spiral takılacak, pazartesi can ın aşısı var, ayın 14 ü Melek in vajen darlığı problemi için çocuk cerrahıyla görüşücez ne yapılacağına karar verilecek çünkü kremle açılacak gibi durmuyor ne yazık kiondan sonraki hafta kalça çıkığında düzelme var mı diye kalça ultrasonuna giricez sonra doktoru aşısı derken mekik dokicaz ev hastane arası ama en çok operasyon geçirmesinden korkuyrum üf yaaaaaaaaa minnacık kuzuumun kukusu
yara varsa yakalar sanırım gecmiş olsun cnmhayırdır? daha geriye gidip okuyacam da gene de hemencecik yazıvereyim... geçmiş olsun tatlım inş bişiy çıkmaz...
eşin ayıp etmiş accık ama belki de düşünemedi o an... üzme kendini...
selam kızlar bu arada....
ben de dr gittim bugün kadın doğuma... adet düzensizlğinden dolayı ama başka bi sorunla karşılaştık yara varmış sinir alındı patolojiye gitti... inş bişiy çıkmaz meğer 2 haftadır sğren mşde bulantılarım ondanmış...
herkese iyi akşamlar... bu arada şirvan ve melek tebrik ettim sizi... resimlerini süper
ohhhhhhhhhhh hadi bakalım güle güle pislen iyi eglencelerrrrrrrrrrslm kızlar gece işimiz sabaha karşı 4 te bitti uykusuzluk yorgunluk sımdı uyuyucam daha yenı oturdum kadında çok geç gitti ama değidi süperr oldu yatak odam herşey rahat rahat yerlestı boş yer bile kaldı o kadar kıyafete:))yarında ağdaya gidicem cuma koyde hamam var haftasonu düğün haftaya hep yatıcam inşallahh çok yoruldum çokkkk ama çok şükürki herşey guzel oluyor bakalım haftayada kızımın doğum gunu hazırlıkları var
yarın kızımın dooğum günü canım annemmmm iyiki var iyiki doğurmuşum iyiki onu bize bağışlamış rabbimmmm şükürler olsunkiiii
eeehehe elif sen bi bak bakalım ptttdeeSevgi,çerçeveci bayan mesaj atmış bana,fotoğraf çok küçük diye.Siz yarın bir deneyin bakalım Alp i yakından çekmeyi.Bana da msjla atarsın fotoyu.Nasılsa Cts ye yetişmesi gerekmiyormuş.
Para konusu açılınca kayınvalidemler Mirayın d.günü için para yollamışlardı,eşimin adına.Taa d.gününden önce,yemekte konuştuk da,o da daha çekmemiş parayı.Bizim karıkoca parayla işimiz yok anlayacağınız)Gönlümüz zengin
gecmiş olsun nagihan neden kendini erkek bebek dıye şartlandırıyorsun hakkında hayırlısı neyse onu versın allah saglıkla gelsin kuzucukslm kızlar nasılsnz ben çok kötüyüm 4 gün önce düşük yaptım sabah uyandığımda kanmm vardı şok oldumm hemn dr gittik zaten kese sağlıksz demişti kanmm olursa gel dedi dediği gibi 3 gün sonra kanmm olduu ve 2 gün sonra pedime düşmüşş et parçasıı gerçekten 5 haftalık bebek resminn aynısı çok kötü oldumm bunda da vardr bir hayır ama bu benm 2. düşüğüm kızlar erkek çoçugu tutunamıyo ki acaba offf ya rabbm kimseye vermesinn
Nagehancım çok üzüldüm şartlama kendini cnm erkek bebek tutunmuyormu diye sağlıksızmış ondan vücudun toparlanmamıştır filan allah hayırlısı ile versin bir erkek bebiş....
MügeCim birşey çıkmayacak eminim bence önce kendi druna baksaydın sonra o yönlendirirse gitseydin cildiyeye belki de anlardı cnm... bu arada benim de ilk gittiğim drun elleri öyle çirkindi kadın dr gitmedim bir daha)
Selin cnm en çok kavga edenlerden biri benimdir zaten olur öyle şeyler takma kafana ben dedim valla bu sene hiiiç birşey beni engelleyemez gerekirse tekbaşıma yaparım gene de yapıcam d.gününü diye)
ben ve kızım çok iyiyiz ayrıntılı temiz çıktı allaha şükür ki 1 ay sonra gel dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?