2009 Nisan Anneleri

mugecım takma canım sıkıntıdansa olabılır sen her doktorun dediğine ne bakıyosun hemen esınde denızın dediği gibi başka yere gıdınce heyecan yapmıstır hıc ıhmal edermı sızı oyle dusun bıde
çiçek meleğe inşallah operasyona gerek kalmaz canım
tuğba gule gule eskıt odanı ve pislen canım bıtıdın ıslerını ne guzel
selın takma canım onemlı bısı değilse bak annenlerde gelıyomus bu gun
elıf hakıkaten gönlunuz zengın :) sizin
yasemının ve ecemın doğum gunlerı kutlu olsun nıce uzun yıllar yasasın ailesı ve sevdıklerıyle beraber

Günaydın

Can ın Ece nin ve de Yasemin in d.günü kutlu olsun............ben yanlış anlamadım heralde di mi 3 ü de bugün.............

Çiçek tekrardan geçmiş olsun..........sağlık olsun da Mayıs ta mis gibi bahçede kutlayın işte............

Selincim sen de sıkma canını.........bugün keyfini kimsenin kaçırmasına izin verme......................

ben dışarda aile arasında akşam yapıcam heralde..........cumartesi ye gelmesi bu anlamda iyi oldu.....ama kuzucum umarım huzursuz olmaz.........hem gündüzden resmi çekilsin istiyorum.....hem de akşam pastasıyla bakalım düşündüğüm gibi olacak mı............

Selam Kızlar
Biz sabahtan dr a gittik kızımı geliyor herşey iyi dediler ama ayrıntılya giremedik şimdi tekrardan hstye gidiyoruz dua edin de ayrıntılıda iyi çıksın geçmişi dönüşte okuyacam inş.herşey yolundadır...

slm kızlar

sağolun ama bnm elimde bişey yok :) yanlış anlaşılmış ya da ben yanlış yazmışım sanırım
dr.un elinin üstündeydi o kara noktalar midemi bulandırdı :)

bugün sabahtan gittik kan verdim saat 1 de çıkıcak sonuçlar inş. bişey yoktur
baklaım

eşimde sabah aradı dün uyuz oldum sana fln dedim ben hastaneye gittim demeni duymadım ki sesin zaten az geliyodu fln dedi
bugün kan vermeye gittim dedim sonuçlar çıkınca mutlaka haber ver bana dedi düşüncesiz kocam duymamış yani :)))

ordanda arkadaşa kahvaltıya gittik geldik demiri uyuttum

arkadaş vardı 1 tane onun haberi geldi hamileydi onunda kızı oluyomuş çok istiyodu darısı başıma artık :)

melek kuzunnun kukusuda kalça çıkıklığıda geçer inş. yavru kuşum Allahım onlara sağlık versin merak etme cnm herşey yoluna giricek inş. mayısta süper bi doğum günü partisi yapıcaksınız
bende geçen seene demirin doğum gününü babasıyla aynı gün yapmıştım bahçede çok güzeldi mayısta daha iyi olur sizin için

sevgicim inş. iyi haberlerle bekliyorum senide kızınıda

doğum günü olan bebişlerimizin doğum gününü kutluyorum
bir ömür boyu mutlu sağlıklı huzur dolu yaşasınlar inş.

slm kızlar nasılsnz ben çok kötüyüm 4 gün önce düşük yaptım sabah uyandığımda kanmm vardı şok oldumm hemn dr gittik zaten kese sağlıksz demişti kanmm olursa gel dedi dediği gibi 3 gün sonra kanmm olduu ve 2 gün sonra pedime düşmüşş et parçasıı gerçekten 5 haftalık bebek resminn aynısı çok kötü oldumm bunda da vardr bir hayır ama bu benm 2. düşüğüm kızlar erkek çoçugu tutunamıyo ki acaba offf ya rabbm kimseye vermesinn

geçmiş olsun nagihan demekki sağlıksız bi bebekmiş dediğin gibi bunda da bi hayır v ardır elbet te erkek bebek olduğunu nerden biliyosun

geçmiş olsun nagihan demekki sağlıksız bi bebekmiş dediğin gibi bunda da bi hayır v ardır elbet te erkek bebek olduğunu nerden biliyosun

saol canm ya ne biliyim aklımdan geçiriyorumm birde çok dua etmiştim hamile kalayım diye o ay hamile kaldım ve hep hayırlı bi erkk bebek istedimm hamile kaldım ama devamı olmadıı dr gitcm bakalımm

canım çok çok geçmiş olsun. ne kadar üzülme desek de üzüleceksin. ama hayırlısı olsun. sağlığı yerinde değilmiş ki düşmüş öle düşün. hayırlı zamanda Allah gönlüne göre versin...

tahlil sonuçlarım çıkmış
görüşmek için hastaneye çağırdılar
dua edin kızlar bişey çıkmasın yaaa

bısey cıkmaz muge ınsallah
nagıhan gecmıs olsun canım allah en kısa zamanda gonlune gore versın tekarra sana sağlıklı bı bebek

bugun doğum günü olan tüm çocukların ecem,can ve yaseminiki kutlu olsun allah uzun ömürler versin heps,ne.
nagihan geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı ne zamansa o zaman gelir inşalahyeniden.
müge seninde test sonuçların temiz çıkar inşallah.

yasemin ve tüm bugün doğan kuzuların doğm günü kutlu olsun
nagehan geçmiş olsun

Nagehancım çok üzüldüm şartlama kendini cnm erkek bebek tutunmuyormu diye sağlıksızmış ondan vücudun toparlanmamıştır filan allah hayırlısı ile versin bir erkek bebiş....

MügeCim birşey çıkmayacak eminim bence önce kendi druna baksaydın sonra o yönlendirirse gitseydin cildiyeye belki de anlardı cnm... bu arada benim de ilk gittiğim drun elleri öyle çirkindi kadın dr gitmedim bir daha )

Selin cnm en çok kavga edenlerden biri benimdir zaten olur öyle şeyler takma kafana ben dedim valla bu sene hiiiç birşey beni engelleyemez gerekirse tekbaşıma yaparım gene de yapıcam d.gününü diye )

ben ve kızım çok iyiyiz ayrıntılı temiz çıktı allaha şükür ki 1 ay sonra gel dedi....

Yasoşun d.günü kutlu olsun hep gülsün inş...
başka kimin vardı unuttum :-(( hepsi mutlu yaşasınlar iyiki doğmuşlar....

Nagihan çok geçmiş olsun..........Allah hayırlı bir zamanda sağlığıyla bir erkek bebek nasip etsin..............

Sevgicim sizin için de çok sevindim....Hadi maşallah az kaldı................

Müge hiç bişeycik çıkmayacak....................içini rahat tut....................

o kadar yazmışım unutkanlık had safhada...
Çiçekcim çoook geçmiş olsun inş.operasyona gerek olmadan hallolur....

allahın izniyle hepsi kolaylıkla su gibi gecsın gıtsın :)
yara varsa yakalar sanırım gecmiş olsun cnm

ohhhhhhhhhhh hadi bakalım güle güle pislen iyi eglencelerrrrrrrrrr

eeehehe elif sen bi bak bakalım ptttdee

geri gelmesin yada ptt kendine almasındaaaaa

gecmiş olsun nagihan neden kendini erkek bebek dıye şartlandırıyorsun hakkında hayırlısı neyse onu versın allah saglıkla gelsin kuzucuk
senınde dedıgın gibi saglıklı bi bebek olsa annesıın göbişinde olurdu umarım tez zamanda saglıklı bi evlat nasip etsın allahım

kıızında sende iyiymişsin iyi bakalım saglıkla büyüyün annesiiii

CAN CAN,,,,,ECEM,YASOŞUN DOGUM GÜNLERİ KUTLU OLSUNNNNN

mügecim umarım sonucların temız cıkmıştırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…