2009 Nisan Anneleri

Ecem Yasemin ve Can ın doğumgünleri kutlu olsun,anne babalarıyla birlikte bir ömür boyu mutlu sağlıklı yaşasınlar!

Sevgiiii,gördün mü mesajımı,fotoğrafla ilgili olan?

Sevgi sonuçların güzel çıkmış,çok sevindim.
Mügecan senin de birşey çıkamz inşallah!eline nolmuştu ki senin ? ahahahahhaaaa şaka şaka

sevgi ne güzel haberlerle geldin darısı mügenin başına
canın ve ecemin de doğum günleri de kutlu olsun :))
hakkaten iyiki doğurmuşuz iyiki burda tanışmışız :)))

selamlar
sabah 10 da uyandım daha şimdi oturdum
yemeklerim hazır sadece pilav yapacağım
tatlı yapmıyorum babam şeker hastası ordan yırttım :)

can yasoş ve ecem aynı gün doğmuş ne güzel uzun ve mutlu bir mür yaşasın kuzucuklar
emelcim geçmiş olsun
melek bebiş inş. operasyona gerek kalmadan iyileşir
sevgicim hayırlı olsun gözün aydın.
müge de hayırlı haberle gelecek inşallah

ecrini sallıyorum uyusada bende az dinlensem.iş yüzünden uyku saatide aksadı yavrumun

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,TugbaEcrin,sev_rey,yaSelin,ceyo16,

elif sen beım mesajımı gördünmü ptt git canım kaynamasın arada para alıncada haber ver yoksa ben giderım buradan bakarım ne oldu dıyeeeeee

oh tugba iyi bari bende sabahtan topladım evi pazara gıttım geldim yemekler hazır ege uyuyorrr
bende buradayım şimdi soba kovasını doldurcam bide pancar haşlıcam kalkayım bari size iyi sohbtlerrrrr

gördüm Melekçim,yarın gideceğim birşey çıkmazsa.Haber veririm ben aldığımda,ya da alamadığım da ehehehehe

Melek soba zor iş valla,ben de öğretmenliğimin ilk 3 yılında soba yaktım ,hiç yoktan iş,kömür taşı yak temizle .Allah kolaylık versin
Ama o sobanın sıcağı da hiçbirşey de yok.Sobanın üstünde ekmek kızartıp üstüne de tereyağ offf ne yapardım valla
Bide ben patatesleri sobanın üstüne koyup alüminyum tencere kapatırdım,kumpir gibi pişerlerdi hmmmmm

kolay gelsin melekim
dün ptt ye gittik nasıl sinirliyim ama bide kapalı alanda sigara içiyorlardı eşime dedim sen ecrini dışarı çıkar sonra gayet mülayim çalışandan çıkardım hıncımı ehehehe
ev numaramı aldı ben öğrenip arayacağım dedi
bu sabah aradı kargom başbaşka bir şubeden çıkmış.eşim bu akşam gelrken alacak

ayy elif evet süper olur bizde ananemde yapardık kestane fındık falanda koyardık çok güzel olurdu ya
sobanın yanına kocaman minderler koyardı ananem orda oturup dedemin av maceralarını dinlerdik.
bazende ananemle gençken aşklarını nasıl gizli gizli buluştuklarını anlatırdı...taa o zamanlar aşk evliliği yapmış onlar.off çok özledim o günleri ve dedemi
şimdi ananemin evinde ne dedem var ne çıtır çıtır yanan soba...
Allah ananeme çok gün versin büyükler göçünce bayram seyran tadıda kalmıyor

Ben de tam tersi PTT kargodan nasıl memnunum.Daha doğrusu benim gittiğim pTT nin şubesindeki çalışanlardan.Bana Almanya ya paket gönderirken çok yardımcı oluyorlar her defasında. Normalde ben kargo olarak yollayacaktım mesela,ilk seferinde.ama bana dediler,bunları küçük paket olarak yollarsanız daha ucuza gider.2 katı falan farketmişti ücrette.sonradan hep o şekilde gönderdim.

zaten istanbulda çok sorunluymuş bu ptt kargo.yani şikayet var da yzanların neredeyse hepsi istanbullu.ama ne olursa olsun artık kapısndan geçmem kıl kaptımya bi kere :))

ElifCim o foto neden küçük geldi acaba ki ben sana yollarken küçültmişmiyim :-((
inş.çekebilirim o da anca hft sonu olur artık bu akiam alışverişe gidicez, yarın da çamaşır yıkamam lazım Alp'in kıyafetleri kalmadı ctesi de sabahtan gidicez bir aksilik olmazsa..

bugün biraz erken çıkıcam
kuşumun doğum günü umarım eşimle aramızda biraz düzelir neyse hayırlısı
kızım mutlu olsun da inşallahh

bugün biraz erken çıkıcam
kuşumun doğum günü umarım eşimle aramızda biraz düzelir neyse hayırlısı
kızım mutlu olsun da inşallahh

İyi akşamlar canım bizde çıkıyoruz şimdi Yasoşu öp benim için nice yıllara....
Eşinle de herşey süt liman olacak merak etme cnm.... Yasoş bir öper tamamdır...

/slm kızlar*
valla dr.un dediklerine sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

açlık kan şekerim düşük çıktı
şeker yüklemesi yapalım dedi bundan sonraki tedavini dr.un yönertsin dedi
vücudum şuanda enfeksiyona çok açıkmış
sivilceler için bi krem verdi antibiyotik veremem dedi

kendi dr.um yoktu hemşiresi c.tesi gelince ben sorar sizi ararım dedi
bakalım erken yükleme yapılacak mı
dr.umun hemşiresi hamilelikte bizi korkutan yüksek şekerdir düşmüş olması o kdrda kötü değil dedi
şekerli bişeyler yiyin dedi mesela çayınıza 1 tane atıyosanız 2 tane atın dedi ki ben hiç atmam
annemde çok tuzlu şeyler yedin demekki vücudun böyle tepki verdi dedi
git gel git gel başım döndü yarım saatlik yol/

sevgicim dr.uma sordum cildiyeye git dedi
bakalım c.tesi gelince bakıcak işte

sizin iyi olmanıza çok sevindim
bu hamilelik beni çok yıprattı şimdiden 2.ler gerçektende zor oluyomuş

elif tugba evet sobanın sıcaklıgı hiç bir seyde yok ama pislig çabası hergün etrafı süpürülür bazen kurumlar oluyor deliriryorum odun pisligi v.ss
kestane pişiriyoruz bizdeee

annemler kalorıferli evde buraya gelınce iligim kemigim ısınıyor diyorrrrrrrrrr

valla bende kalorıferli bi evde olmak isterdim 10 gün ev süpürme ohhhhhhhh

kıslar emzirmeyi bıraktıranlar özellikle birkince ne yaptınız? ben ilaç kullanacağım için dün akşamdan beri bıraktırma çalışmalarına başladım da ama birikiyo öğleyin sağıp kaşıkla içirdim ama o zaman da geri gitmeyecek ne yapmalıyım siz naptınız?

slm kızlar hepinize teşekkr edıyourzz ve kocamannn öpüyoruz :))

canında selenınde doğum gününü kutluyorum sizlerede muytlu seneler..

nagihan sanada geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun hakkınızda inşallahhh

emel ilaç kullanıyosan neden sağıp veriyosun
yine sütünden geçer
en fazla 1 hafta zorluk çekersin sonra unutuyolar cnm
meme emmek istediğinde başka şeylere yönlendir derken derken unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…