DeryaCım hoşgeldin ben kendi adıma seni unutmadım cnm çok sevindim melisin kilo ve boyu ne çıktı cnm...
Bende mayıs başında götürürüm artık, kesin zayıf diyecek en son götürdüğümde öyle demişti bakalım....
evet mineCim bende ondan çekiniyorum çünkü herşeyden yediriyoruz ama bu aralar sütü az içiyor onu arttırayım ben
selamlarrr
demir kuzusuna geçmiş olsun
melise kocaman maşallahh
biz dün kayınpedere gittik ;( ne kadar kızsam yeminlerde etsem ecrini özledim deyince dayanamadım ;(
ama hiç yüzüne bakmadım eşimin amcası yengeside ordaydı amcayı çok severim onunla sohbet ettik
kayınvalide çok dertli onunda hayatı hiç renkli değil beyefendinin sayesinde.
bende telefon olayını anlattım çok rahatsız oldum dedim
telefon ettiği gece kaynımda oradaymış baba sen ne yapmaya çalışıyorsun diye kızmış
allah ıslah etsin ne diyim
tuğba bence sen en doğrusunu yapmışsın gitmekle...sonuçta torunlarını özlüyorlar.. tavrını da belli ettin zaten ve en önemlisi herkes kim haklı kim haksız biliyor..boşver sen takma onları...
geçmiş olsun mügecim.slmlar biz dr.dan geldik
dün gece ateşi bi inip çıktı bende korktum
boğazı hafif kızarmış ateş düşürücüye devam dedi
eğer 48 saat içinde düzelmezse 3 günlük bi antibiyotik var ona başlicaz
tavuk suyuna çorba kaynatıyorum şimdi
dr. teyzemiz doğum günü hediyesi verdi çok hoşuma gitti
afiyet olsun sultancım 2 paketin tamamını kırmıyorum ben zaten fazla geldiği için
1.5 gidiyo yani güzel dimi bnmde çok hoşuma gidiyo ki tatılıyı sevmiyorum fazla şuanda
melekcim tarifi yaayım en iyisi
1.5 paket kakolu petibör bisküvi
1 paket kremşanti
üstünede 1 paket çikolata sosu
bisküvileri ufala sütü kremşantiyle çırp
üstüne dök bulamaç yap en üstünede sosu dök
2-3 saat dolapta kalsın muhteşem bişey oluyo
bende bugün yapıcam
pasta aramaktan gözlerimi kapatsamda pasta görüyorum
Doğum Günü Pastaları-ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PASTALARI
bu sayfadaki lokomotifli çok güzel ecrinde çufçuf delisi daha pembiş süslü çufçuflar yaparlarsa bundan olabilir hem 2 yazmış lokomotifler hoşum gitti
güle güle kullan canımherkese mrhaba...
benim pzrt sinden beri evde badanacı vardı dün akşam bitti çok şükür.bugunde kadın geldi temizliğmiz yapıldı ohh sonunda bitti ev tertemiz oldu valla.yeni tüllerim halılarımıda serdim .kayra ya bile ev değişik gelmiş ayy ayy diye geziyo evde :) 3 gündür helak oldum valla..
demir hastaymış geçmiş olsun canım tam hastalık havsı.
biz melisin doğumgününde caillo lu yaptırdık bizimki tam hastası..hatta dalga geçiyorum bizim damat çıktı diye... eşim diyoki ben kele kızımı vermem :)
biz melisin doğumgününde caillo lu yaptırdık bizimki tam hastası..hatta dalga geçiyorum bizim damat çıktı diye... eşim diyoki ben kele kızımı vermem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?