ne güzel tamizlik gibisi var mı güle güle otur...yeni tüllerinide güle güle kullan..herkese mrhaba...
benim pzrt sinden beri evde badanacı vardı dün akşam bitti çok şükür.bugunde kadın geldi temizliğmiz yapıldı ohh sonunda bitti ev tertemiz oldu valla.yeni tüllerim halılarımıda serdim .kayra ya bile ev değişik gelmiş ayy ayy diye geziyo evde :) 3 gündür helak oldum valla..
demir hastaymış geçmiş olsun canım tam hastalık havsı.
biz de de caillou ile ilgili ne arasan var... hala dışarı çıktığımızda gözü caillou lu şeylerde... tuzaklardan kaçmaya çalışıyoruz ama maalesef pazarda bile caillou çıkıyor karşımıza...aa bizde pek severiz caillouyu bende damat diyorum
çadırı tahtası kitapları kalemleri boyaları bardağı kumbarası bizim ev resmen bir calliou sergisi
ama oturup çizgi filmini izlemiyor
kaydettiğim pasta resimleri arasında onunda pastası var bakalım tam 10 gün var doğumgünümüze daha karar vermek için zaman var
ben mirayın pastasını çok beğenmiştim.bugün ona benzer bir pasta buldum bol papatyalı.onuda kaydettim aklımdakilerin 1 numarası o şimdilik:)
burcu ohh mis gibi ev ne güzel iyi günlerde kirletin :)
umarım demir bu gece rahat uyumuştur.. sende çok yorma kendini napalım herşey olduğu kadar artık... haftasonu inşallah hava ii olur da bahçede yaparsınız demirin doğumgününü..güle güle pislen burcucummm
ayyy tuğbaaaa resminizi yerimmm ne güzel bakmış ecrin maşallahhhh
pasta süper cnm ben burda çok araştırdım ama bi kaplama yapan yok
bugün eşim sipariş vermiş ben stres yapıyorum diye
mickeyli resimliymiş
bu sende böyle olsun napalım
zaten hiç hevesim kalmadı hava kötü olucakmış
evde kutlicaz sanırım inş. yağmur yağmazda bahçede yaparız
ertelesem eşim yine gidicek gelmesi ne kdr sürer bilmiyorum öff vede püüfff
zaten çok çabuk yoruluyorum 20 dk.lık yolda bile ölüp bitiyorum ya hiç böyle değildim
hem hamile olup hem küçük çocukla uğraşıp hemde ev işleri ağır geliyo gerçekten
heee kızlar bnm tarifteki tatlıyı bende yaptım ama sağolsun annem
bana onu 2 kremşantiyle yapıcaksın demezmi hahahah ay dedim bütün nisan anneleri yanlış yapacak
banada kuru gibi geldi dedim zaten
ama bnm için iyi oldu çünkü ben kremşantiyi pek sevmiyorum deneyenler bi daha yaparken
2 tane şanti koyun :)
seher annem seninelinden uçan kaçan kurtulmaz eline sağlık cnm
neyseki demirciğin ateşi çıkmadı maşallah maşallah
inş. bu gecede rahat uyurda atlatırız
burcucum gule gule pıslen canım
tuğba pasta cok guzel bızdede cayu takıntısı var kel sıpa hayatımızı kararttı :)
afıyet olsun muge sızede demırcığınde doğum gnunude sımdıden kutlarım atsıde cıkmamıs ınsallah bıdahada cıkmaz
ben seloşun pastasını kendım yapıcam aklımda bı tane var tabı ole zor bısı yapamamda tabıkı bakalım nasıl olucak
evet canım istanbuldayım ben ümraniyede...selamlarrr...
müge teyzesi teşekkür ederiz o senin güzelliğin :)
deryacım sen istanbulda mıydın?
bende pasta işini sadece düşünüyorum işte adapazarında yapılacak yapan yer varmı nasıl yapacak bilmiyorum küçük yerde herşey olmuyor işte bakalım kısmetimizde ne var
sabah 4 e kadar oturdum.ben her sene ecrinin doğum gününe bir yazı ya da şiir yazmak niyetindeydim 1. de yazmıştım.dün farid farjad dinlerken bi ilham geldi bişeyler yazdım sonra onu ecrinin resimleriyle bir slayt yaptım 4 e kadar sürdü :))) eşime izlettim ağlaştık sabah sabah ehehehe
doğumgününde face e koyacağım kısmetse
ayyyy sanki melisi yazmışsın...aynen nasıl tutuyor bunları aklında diye düşünüyorum bazen...şarkılarını bile ezberledi bizimki...kendi uyarlayıp söylüyor...ehehe eşimde diyor bıktım bu kel sıpadan birde ecrin tahtanın üzerindeki arkadaşlarını ailesini isimlerini sayıyor aynen şöyle
babaaaa bu giibııyytt
babaaaa bu kilementan
babaaaa bu seyaaa
vs...
babasıda kendi sülaleni bilmezsin sıpa diyor :)
çok geçmiş olsun...slm herkese hayırlı cumalar
grip oldum resmen çöktüm burun göz yaşlar akıyor bir halsızlıkki sormayın
egede ilgi istıyor
umarım egeye gecmeden atlarım sizlere iyi sohbetler
doğduğu zaman da anne kızkardeşimin adı rooccii olsun demesin de :)melek çok geçmiş olsun tam hastalanma havası bi soğuk bi sıcakaman dikkat et cnm inş. geçmez kuzuya sende çabuk atlatırsın
dilli ecrin hihihi bizimkide hastadırr sabahın 7 sinde kalkıp kkayuu aaçç annecim diyo
bide kız kardeşine hasta bizimki roociii diyo onu görünce bende fırsattan istifade
bak o kayunun kız kardeşi seninde olacak oynicaksınız fln diyorum :)
harika...ne marifetler var... kendimden utanıyorum..kızlar ben bu pastanın ıkı katlısını dusunuyorum
alt kısmına pembe kaplayıp beyaz cıcek üst kısmıznı beyaz yapıp pembe cıcek sızce nasıl olur baska bısımı yapayım yada
Uploaded with ImageShack.us
ohh ne güzel işler bitmiş...umarım güzel geçer doğumgününüz...Günaydın arkadaşlar....çok erken kalktık tabi ama Enes Kaan uyuyunca fırsat buldum........
Dün işlerimi toparladım......benim de ev mis gibi oldu.......
Burcu seninde işlerin bitmiş ne güzel........
Sonunda pasta işini hallettim ama ne uğraştım......kıyafetimiz de hazır.....ama sıpa bi rahat durmuyo ki giydiriyim............akşam da saçlarımın dip boyasını yaptırdım vs.....
Deryacım ne güzel tekrar burda görmak seni.....Kızına da maşallah.............
Demircik iyileşmiş.....geçmiş olsun..........tam d.günü öncesi hasta olacak diye ben de çok korkuyorum.....
Sevgi daha önce de fikrimi söylemiştim............Hiç bişey verme bence...
Melek çok geçmiş olsun....biran önce toparlarsın inşallah...............
Deniz İst. yolcusuymuş....hadi bakalım güzelce gezin...............
herkese hayırlı cumalar
daha ne olsun...afiyet olsun...valla öylede tuğba n e bıleyım sankı cok ızlıyo gıbı gelıyo bana bıkmıyoda izlemekten
sağolun kızlar bakalım nasıl olucak zaten cok bısey yapmıcam doğum gunu için gece olucak
içli köfte
yaprak sarma
peynırlı börek
poğaça pizza tarzı
rus salatası (belki )
pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?