2009 Nisan Anneleri

sağolun kızlar ben 1 hafta sonra yeniden aynı renge boyayım bari
o maşallah deniz ellerine sağlık bende severim mutfakta oyalanmayı mantıyı bir kaç kez denedim ama büyük açamadım bende az az alıp açıyorum öyle daha kolayıma geldi oklavada büyük yumağı dönderemiyorum, bizide davet etseydin gelirdik belki
Aman Allah korusun evlatlarımız Allaha emanet bende korkarım bu taz olaylardan
(( sevgisiz değilde sevgisini belli edememiş ailelerde büyüyünce böyle oluyor işte keşke mahrum etmese üzüldüm çocuğa

Deniz geçen bu yabancılara gitmemesi iyi birşey derken,bundan dolayı demiştim.Çocuklar tehlikelere karşı çok açık ve masumlar.Heran kandırılabilirler de,Allah korusun.Ben daha liseye gidiyorken durakta çikolata almıştım kendime,durakta bir çocuk vardı ,ona da aldım,ama annesi kabul etmemişti.O an için ne kaba bir davranış diye geçirmiştim,ama şimdi daha iyi anlıyorum onu.Ben yine de yapamıyorum,biri verince alıyorum,mümkünse o an açmıyorum,ama karşıdaki kırılmasın diye de alıyorum hala.

İnsan Müge yi seyrettikçe iyice paranoyak oluyor,ama malesef bu olaylar da bizim içimizde yaşanıyor:-(

Tuğba bu dediğin gelin de ,hani annenlerle birlikte yaşayan çok sevdiğin gelin dimi.Çok üzüldüm ya sen öyle deyince,hele ki Beyza bile farketmiş ne kötü.Farkında olmasına rağmen yapamıyor olması da ilginç .Sokaktaki bir çocuğa ya da,sevmediği bir insana demeyecek ki?Bence biraz konuş sen onla,sonuçta Ecrinle ilerde de hep birlikte olacaklar,çocuk daha da bilinçlenince daha kötü hisseder.

Müge sen karşıdaki kız çirkin diye Nehir koymak istemiyorsun ya,benim arkadaşımın kızı var,adı Nehir,çook güzel ve çook akıllı bir kız.Haa buraya yazarken aklıma geldi,annemin de komşusunun torunu var,o da çok güzel bir Nehir.

Bugün Migrosta indirim vardı ya,1 de gittim,hiç doğrudüzgün bir şey kalmamıştı.Kasiyer dedi ki,açılmadan kuyruk vardı dışarda.Bir tane konuşan bebek aldım,çok güzel ve de çok fonksiyonlu.miray da nasıl sevdi,uyumayacaktı nerdeyse bebeğini bırakıp.

Kırtasiyede de vardı aynı indirim,bir sürü hikaye kitabı ,boyama kitabı..oyun hamurları...

Son düzenleme:
üşüttü demekki yaramaz kuru çay da iyi gelir ishale ama o içemez bben bi kaç kere boğuluyodum içerken:)
lapa ver tuğbacım

bana sorarsan sen bilirsin hehe br an isimleri tekrar okudum ve kararv veremedim çok yardımcı oldum dim:))nehir arkadaşımın kızın ismi bebek gibi bi kız..

ya bi röfle attırırsın elif anlamaz saçının kesildiğini miray:)

demir gidiyo ama severse kişiyi
ama giderken benide götürüyo annemde gelsin diyo :)

sosyal bi çocuk nerden olduysa :)))

size doyum olmaz bnm gözlerim kapanıyo herkese iyi gecelerrr
keremde öyle severse karşısındakini gider hatta evde olsak o yabancı da kapıda gel parka gidelim dese direkt bana babay anneeeee der:)

Allah gönlünüze göre versin cnm

kııız yahni sevilmezmi tabi yapışımız malzemelerimiz farklı olabilir ben bayılırımmmm

hadi gözün aydın netten neler varmış die bakılıyormu elif oyuncaklara baktım temin sitesine göremedim..

demir&duru kardeşler ltd. şti. :))

günaydınn
Müge duru harika ismi gibide duru olur inşallah
Demirede maşallah kayra çok dillenmedi ama anlatıyor ne isityorsa bide anlamlı anlamsız çıçır böceği gibi konuşuyor
keremde öyle bazen anlamsız şeyler söylüyor bilmediği şeyleri gösterirken anne taaaa diyor
bi kaç cümle kuruyor eskiye göre bu bir kaç ay içinde çok farkettti konuşması

biz geçen parka gittik kerem cipse bayılıyor kadının elinde vardı çocuğuda yiyodu kerem bakıp ağlıyor bir tane vereyim demedi ben de sonradan farkettim cips için ağlaldığını

ya ben bu ara pek giremiyorum zaman olmuyo gerçketne yemekti temizlikti derslerime de bakıyorum

bende bugün tazefasulye yemeği pişiyor çok seviyorum bu yemeği yanında cacık
yaz olsaydı da karpuz iyi giderdi

Sultan sitede yok galiba,normalde ürünler oluyor,Migroskop ta.Ama sitede olsa bile markette kalmamış olabilir.Uzaktan kumandalı arabalar falan vardı.

Ay noldu orda.3 kız arkadaş reyonda rafları karıştırıyorlard.Meğer Tabu XL arıyorlarmış.Bir tanesi buldu ,2 tane arkadaşlarına verdi,1 tane daha bulacak diye.Ama 3.yü buamadılar.E ilk bulana kalmadı yani.Öbürleri başta,aaa olmaz biz sana veririrz,sen buldun falan dediler,ama vermediler,nasıl sıkı tutmuşlarAy nasıl vicdanları rahat edip oynayacaklar onu bilmem.

Hadi ya kazık atmışlar kıza resmen ben olsam konuşmazdım:)

meraba
uzun oldu yine ara
ama takipteyimm

hasta bebişlere cok geçmiş olsun
artık daha rahat ederiz insallah
havalar düzelecek

demirde yabancı gözüyle bakmaz kimseye
kreste ki ögretmenleri drama gücü ve özgüveni yüksek demişlerdi
ama bende biraz cekingen olmasını yeglerdim çünkü ccoooookkkk sapık var etrafta
Allah'ım korusun

demir hala ıhhhh ıhhhhh seklinde konusuyor
yan, sizi okudukca bayılıyorum ama
demir de icrahat yokkk
tembel oglum benım

müge bence DURU cok duru bir isim::)))

ben karekterlerin biraz isimden geldiğini düşünenlerdenim

bizim yazlıkta bi kız var adı naz
ananesi diyo ki kızına bi daha dogurursan adını "gürbüz" koy
cok nazlı büyümüş cok hasta falan olmus

ben "demir" deyince ha söle demişti

sanada demirden sonra kibar bir duru gelir .:))))

dvrim urladayız da nasıl anlatayım izmirin urla ilçesi va biz urlaya yakınız 6-7 km uzaklıktayız zeytınalanı izmire daha yakın urla daha uzak bekarken urlada otuuyordum beim ailem eşimin aileside urlada bıraz uzak olalım istedik buraya yerleştik arabayla 5-10 bişey

sultannn off bendede gecen gün vardı taze fasulye biber dolması ve cacık bü üçlü süperrrrrrrr

karpuz deme kızzzzzzzz

cıktı zaten hamişlerin canı isterse bulurlar atık:)

ya daha tazefasulyenin de tam olarak zamanı gelmedi diye biliyorum ama sevdiğim tek sebze yemeği desem yeridir yani..

bizimkinin bugün sinirleri tepesinde mızmız
sabah 10:30da kahvaltı etti ve şimdi zar zor tazefasulye yedirebildim poff(

iyi akşamalr....
fazla yazan olmamış herkes genel olarak iyi heralde.havalar iice düzelince hiç hastalık kalmaz inşallah.
kayrada daha yeni yeni konuşmaya çaışıyo öle cümle kurduğu yok napalım bizimkide geç konuşsun.
bugun lcw den eşime spor bi gömlek aldım ama göbeğinden dolayı olmayabilir çok göbekli yaa hergün şu göbeği erit diyorum ama nafile .aslında bacakları falan zayıf göbeği çok var.bana dese biraz zayıfla diye ben gururma yediremem hemen zayıflardım valla.

Burcu erkekler göbeği gayet normal karşılıyorlar,bizim gibi rahatsız olmuyorlarTabi işlerine öyle geliyor da ondan.
Erkekler kızlara göre daha geç konuşuyor zaten.Alp istisna sadece,maşallah ona.

evet ya aynen bende eşime diyorum şu göbeğini erit yapılı adamsın taş gibi olursun die ama nerdee çok memnun dediğin gibi burcu bana deseydi ne yapçağımı şaşırırdım

Allah tan böle şeylere önem vermiyor yoksa beni beğenmezdi çünkü göbeğim berbat çirkin doğumdan sonra,nefret ediyorum

ferihayı izliyorum bende

ya nişanladılar kızı istemeye istemeye ben olsam bağırırıdım istemiyorum uleeeeeeeeeen diye

didem özletme şekerim kendini..............diyorum...ama bi taraftan da mahcubum.....ayarlayamadık bi türlü buluşma......: ))

Oh ne güzel yemiş taze fasulyeyi kerem....sebzelerden bi onu yediremiyorum.......bugün balığı da yemedi zaten....ama çilekleri götürdü benim sıpa.........

ferihayı ben de izliyom ama bu zamanda zorla nişan mı kaldı.....hem de böyle okuyan eden her şeyi gören bi kıza...film ya işte uzatıyolar............

Elif o kızcağız içten içe üzülmüştür........demek ki o daha çok değer veriyomuş arkadaşlarına............

herkese iyi geceler.....gerçi benden başka kimse yok............

bu arada benimkinde de göbek var...........geçen manavdan altın çilek alırken adam demişki.....ye abi günde 10 tane bundan hiç bişeyin kalmaz.............demesin mi......ben eşime alıyorum ne yapıyım bunu diye....: ))

altın çilek göbeği mi eritiyomuş bende yiyim bari :)
yapıyorlar ya böyle nişan
ama kıızı dinleyen kim

yok cnm ben almiyim alanada mani olmiyim
sende görsen sende tiksinirdin emin ol
bugün yine şahit oldum bigün çıkıp kadına bağırıcam valla
ama sanane bnm çocuğum demesinden korkuyorum

hihihii dokunmayın adamların göbüşlerine onlar sizinkilerine bişey diyomu
bakın bnm kocama bnm göbeğime hiiç karışmıyo 2 senede bir şişiyo

bnmkinin göbeği yokturda gıdısı oluşuyo o daha kötü gen meselesi ne yaparsa yapsın gitmiyo
bnm popom gibi

demire akşam balık yedirdim bende alışverişe gittik
markette kızarmış tavuk vardı ayy cnm nasıl çekti hemen aldık geldik oohhh

sonra kızıma oğluşuma vede kocişime bişeyler aldım
kendimede geniş geniş kilotlar malum büyüycek bide dikişler acımasın diye

isim konusunda eşim alıştı bile duru ya güzel hoş kulağa hoş geliyo dedi
bide annemde isimden isnanın çok etkilendiğini düüşünüyo bu yüzden duru iyi duru gibi bi kız olur inş. diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…