2009 Nisan Anneleri

ecrin kucağımızda ya da yanımızdaysa hemen sarılıp yüzünü gizliyor.ama ısrarla konusturmak dokunmak istenirse çok ağlıyor.

çocuğuna ilgi gösterildiğinde iltifat edildiğinde annenin hoşuna gider ya ben artık bi yabancının ilgisini çekmesin diye dua ediyorum.

ama mesela ben biriyle konustum o sonra ecrine ilgi gösterdi o zaman gülüyor öptürüyor.

mesela düğünde kimseye pas vermedi ama halamın gelini geldi ilk kez gördü ecrini önce bana sarıldı konustuk falan sonra ecrine ilgi gösterince sevdirdi kendisini

akrabalarımıza karşı böyle değil amcasını eşimin amcasını kuzenlerini ayda bir görür ama hemen ilgilerine karşılık verir

benimkide 2. hamilelik olayında deli etti beni emre diye tutturmuştu :)
diyorum dayımın oğlunun adıydı çocuk vefat etti.hani doğru kelime bu mu bilmiyorum ama bana uğurlu gelmiyor o isim o yüzden
geçen diyorum bak bizimde emremiz olamadı.yok birdaha olursa emre koymayacağım diyor:)

ecrinin ismi elnur olacaktı ama allahın 99 isminden olunca koyulmaz dediler.
ecrin nur oldu işte.nur da rahmetli babannesinin adı nuriye onun nuru.annemin adıda nurten.ikisininde gönlü oldu :)

Son düzenleme:

BİZİM KIZIN ADI DURU MELEK Bİ DE ADAŞI OLSUN Dİ Mİ

Valla ElifCim kinciyimdir ne yapılan iyiliği ne de kötülüğü unuturum illa bir yerinden sokarım lafımı :-((

Ay bu Ali Kaptanın tecavüz olayı oldu mu ya,Yüksel Aytuğ da okumuştum ,da bu akdar da olmaz demiştim.İyice abarttılar ,bide Osman da buna şahit olacakmış yazıyordu,o da gördü mü yoksa?

Allahtan tam o sıralarda Alp Demir' in uyku saati uyutmaya gittiğim için seyredemedim eşime sordum o da diyor amma ........ adam, eşim de kaçırmaz dizileri )

egede ilk başlarda istemıyordu uf uf sdıyordu elif canına tak etıı herhalde utanarak gözlerını kapattı emdi ama ümütsiz vakaydı sonuccc
Kıyamam Egeye....

biz bugün kuaföre gittik demirin saçlarını kestirdim çocuğun yüzü gözü açıldı :)
ama pek bi çirkin oldu :)

MügeCim naparsan yap çirkin yapamazsın Demiriiiiii

MüGe eşim Su diyor Alp Asya diyor Duru' yu bende söylüyorum ama eşim istemiyor koyarmışız oğlanlardan sonra kızında adı aynı olurmuş )

demir gidiyo ama severse kişiyi
ama giderken benide götürüyo annemde gelsin diyo :)

sosyal bi çocuk nerden olduysa :)))

size doyum olmaz bnm gözlerim kapanıyo herkese iyi gecelerrr

Alp de şaşırtıyor beni bir ara kimseye gitmezdi şimdi severse o insanı hemen kaynaşıyor, bizimki de sosyal görünüyor şimdilik

sıhhatler olsun paşaya ne güzeldi sacların rahatlamıştır kuzuu

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Günaydın canımmmmmm

herkese günaydın...sosyalleşmeden konuşulmuş sanırım... bizimki de doğduğundan beri çok sosyal..herkese gülücük,öpücük ne arasan var...hele çocuk görmesin hemen koşar boynuna sarılır, kardeşim der... elinden tutar götürmeye kalkışır... ufak bebek hastası zaten..tv de bile bebek çıksa hemen ayyy bebek der öpmeye kalkışır tvyi...bakalım biz de artık 2. için çalışmalara başladık sayılır.. biliyorsunuz yazın bir düşüğüm olmuştu... bakalım çok dikkat etmiyoruz ama korunmuyoruz da.. melis tüp bebek tedavisi ile olmuştu..düşen de kendiliğinden.. bakalım bu sefer tutacak mı bilmiyorum açıkçası..hem 2. bebeği çok istiyorum bebekleri sevdiğimden hem de korkuyorum iki çocuk nasıl olur diye...bizim burada kimsemiz yok...çok iyi bir bakıcımız var abla gibi gördüğüm o kadar... kısmet bakalım...hakkımızda hayırlısı diycez artık...

Günaydınnnnnn

Benim Terazi kocam sizden çok farklı.......fazlasıyla kararlıdır......ama bana hiç bişeyde karışmaz.....ve de hep dışarda gezelim ister.....Bu konuda uyuşuyoruz aslında ben de seviyorum gezmeyi....karar konusunda da % 90 benim istediğimi kabul eder....ama ben tam olarak ne istediğimi seçene kadar kararsızlık yaşarım işte bi çok kadın gibi.........: ))

Ay ben yerim o Egeyi demek küstü............bu sıralar Enes Kaan pek nazlı....küsüyo o da bi de yalancıktan ağlıyomuş gibi içini çekiyo.......................

Müge çocuk cerrahı da tam olarak baksın...........o ne diyecek bakalım.....işini pek iyi bilen biriymiş.....ona göre bi daha düşünecez ama şimdilik olacak diye hazırladık........

nehir benim yeğenimin adı pek güzel bi kız...........Doğa nasıl o da başka bi yeğenimin adı......o da çok güzel bi kız...........

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum....d.günü dilekleriniz ve kutlamalarınız için............

DeryaCım Alp de öyle hatta güzel kızlara göz kırpar öpücük atar geçenlerde yan masada güzel bir kız vardı genç kız anne bak orada güzel kız var diyor çılgın benim oğlan
Herşeyin hayırlısı canım bence korunmayın allah ne zaman saip ederse artık nasılsa bir tane var allah ona uzun ömürler versin, benimde kabuslarım 2 çocukla napıcam diye :-((

Bu arada Alp Demir' in en arka azısı geliyor 2 tarafı patlamış huysuzlukları ondanmış demek ki

merhaba arkadaslar..
doğum günü geçen kuzukarım doğum günleri kutlu olsun..
hasta olanlara geçmiş olsun..

ben çokk yorgunum...
meriç te yemiyor uyumuyor hala..10 yaş yaşlandım yafff..
dün sinirimden hem meriçe kızdım ağzından çıkarıyor tükürüyor diye.. sonra da..
ağladımm.. bağırdığım için.. sinirlerim harap oldu gece de uyaıyor zaten 12 de yatıyor

Meriç' in demi dişleri geliyor acaba esen Alp' in ne zaman dişleri gelse hep çıkarıyor tükürüyor gece çok kalkıyor çok huysuz sürekli mızmız oluyor bir bak ağzına istersen.

benim oğlan dışarı çıktığında ona buna öpücük verecek el sallayacak....diye özellikle uzun saçlı ablalara.....yürüyemiyoruz doğru düzgün....................

dr.da bize söyledi o gün....arka dişler patlıyo diye....hıh dedim...yine başlar yememeye........

ya benim bu modem çok fena oldu 2 dk. bakıcam diye kaç kere uğraştım............şimdi arasam arızayı kesin sinirlenecem iyisi mi bi ara yenisini alalım..............makinadan heralde............

günaydınlarrr

koyalım sevgi nolcak 2011 e 3 duru lu gireriz :)))
nehiri bende çok beğeniyorum hatta demir kız olsaydı nehir koyacaktık ama
karşıda bi kız var töbe yarabbim Allahım günah yazmasın ama çok itici bi kız
bide annesi de öyle bi bağırıyo kıza resmen soğudum isimden

deryacım hakkınızda hayırlısı cnm inş. Allah gönlüne göre verir

ya beni görenler hiç kilo almamışsın diyo bitek göbeğin çıkmış diyo
peki bu 5 kilo nereme gitti ben anlamadım :)))

yürüyüşten geldik demircik uyudu yine pusetinde

alp demirin dişleri hayırlı olsun ağrısız sızısız çıkarsın inş.
kız çok sıpa senin oğluunnnn bakalım kızlar nasıl olcak

tuğbacım sabiha hnm da doktorumda onu söylemişti
ilk gördükleri ilk önce sizinle temas etsin ki sizin onayınızdan geçerse çocukta çabuk kabullenir demiişti
ben tanıdıklara öyle demiştim ona bakmayın ilk önce banagelin diye
demekki demir öyle öyle alıştı

walla sevgi hiç aklıma gelmemiştii..
bakayım bi.. sağolasın..
aynen sevgiye katılıyorum..bizimkinin 2. azılardan 2si çıktı 2si kabarmış yolda...o ikisi çıkana kadar neler çektik geceleri...sürekli ağlıyordu sebepsiz yere...gündüz bizimki etkilenmiyor sanırım ama geceleri mahvediyor...yaza kadar çıksalarda rahatlasak...gerçi benimkinin diş sorunu olmasada bişeyleri bahane edip uyanıyor...allahtan hemen uyuyor ama olan benim uykuya oluyor tabi...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,eftelyasu,sev_rey,TugbaEcrin,

slmmmmmmmmmmm

dişler başlamış ben egnın agzına bakıyorum kabaran falan yok sanki tüm dişlerı varrr yıne ben anlamıyorum amaaaa

ayy evlendigimden beri 2yada 3.kez yahni yemegi yapıyorum etttttt ben pek sevmemde eşimde cok severrrrrr

düdüklüye attım korka korkaa zor pişiyor

şu düdüklüden korkamasam ufagını alıcam bende 9 ltreligi varda şu 3 ltremi onlar mminikler var kafayı onlara taktım dolabımda lkaldıracak yer yok

annemler geldi egeyi parka alıp gıttılerrr

ege ne zaman annemler gelse dedeeee kalk park dşiyor adamı oturtmuyor 5 dkkkkkkkk

deniz de yok ne zamandırrrr elanın annesiiiiii herkes ler ugramıyor artıkkkkkkkkkkkkkk egenin deyişiylşeeeee küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,eftelyasu,sev_rey,TugbaEcrin,

slmmmmmmmmmmm

dişler başlamış ben egnın agzına bakıyorum kabaran falan yok sanki tüm dişlerı varrr yıne ben anlamıyorum amaaaa

ayy evlendigimden beri 2yada 3.kez yahni yemegi yapıyorum etttttt ben pek sevmemde eşimde cok severrrrrr

düdüklüye attım korka korkaa zor pişiyor

şu düdüklüden korkamasam ufagını alıcam bende 9 ltreligi varda şu 3 ltremi onlar mminikler var kafayı onlara taktım dolabımda lkaldıracak yer yok

annemler geldi egeyi parka alıp gıttılerrr

ege ne zaman annemler gelse dedeeee kalk park dşiyor adamı oturtmuyor 5 dkkkkkkkk

deniz de yok ne zamandırrrr elanın annesiiiiii herkes ler ugramıyor artıkkkkkkkkkkkkkk egenin deyişiylşeeeee küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aynen MelekCim kimseler yok havalar düzelsin herhalde hiç ilerlemez sayfalar
benim diğer ağustos topiği habire atıyor yeniler ya yazdıkca yazıyorlar ))
NST n e kasılma var mı falan filan

Selam,yoklamamı vereyim)

Regl oldum hamile değilm,ama baya korktum,hatta olursa nasıl olurları falan diye düşünmeye başlamıştım.Kim yazarsa ertesi gün regl oldu,buranın büyüsü mü var ne

Kısır yaptım ilk kez,özendirdiniz beni de,hiç yapmamıştım daha önce.Güzel oldu,bol acılı.

Yarın Migros ta 3 gün, oyuncaklarda %50 indirim varmış,belki bakarsınız.

bizde dışarı çıktık...a.veriş yaptık mutfağa....ama rüzgar var......havanın hiç tadı yok.....güzel olsa ben de parka götürecektim oğlumu ...................

sabah tv de prog. diyolardı ki....süreyya yalçın.tr.ye dönmüş ....o geldiğine göre hava kesin düzeliyodur yoksa gelmezdi diyolar.....pek güldüm.............

hava güzel olmayınca yürüyemiyoruz ki burda.....ben yürürüm de Enes Kaan ı arabasında götürecek kadar bi hava bile yok yani.............

afiyet olsun Melek........o kadar da korkma düdüklüden......dikkatli kull.bişey olmaz.... kazalar çok eski düdüklülerde daha fazlaydı........

herkese iyi akşamlar..

bizim burada 5m migros yenılendi aşırı pahalı hersey bizim burası derken 20-25 km uzaklıkta balcovada

yaptım bakalım devrımcım eşim yıyecek nasıl oldu bilmem

biz dün akşam eşimle kipaya gıttık epilasyon altini aldık
bide mintox fotograf makinesi vardı onuda aldık dgerını annemlere verıcem

bi çok seyde indirim vardı ama bugun son gün:)

devrım burdada aşırı rüzgar var fırtına pazara gıttık geldik annemle egeyle dedesı evde kaldı öglen bu kadar fırtına yoktuuu

annemler şimdi giitilerrrrr ege nasıl agladı arkalarından ille dedesıyle gıdecekmiş... allahtan yan komşuki agbisi geldide onunla oynuyorrrrr
iyi akşamlar

elif iyi bariii hastalanmışsınnn

evet ya buranın büyüsü mesela ben ege yogurt pek yemez yazmıştım bi ara ogunun akşamınadı sanırım nasıl yogurt yedii kızlar görse inanmazlar dedim okadar yaniii

bende adet olmadım daha ama benım adetım nasıl bişey bende anlamadım sprrelle erken gelırmış benim 35 günü buldugu oluyor ugramıyor pek banaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…