kıyamam ben kuzuya..ben melisi çok az emzirebildim...hep içimde uhte kalmıştır o yüzden..ama ben dayanamazdım kesmeye sanırım...emziği bile eşim bıraktırdı kararlılıkla yoksa bana kalsa okula kadar emerdi..sağol iyiyim minecim..
göğüslerim ağrıyor benim .. meriçte ağlıyor biraz.. süt istiyorum diye ağlıyor göğsüme dayıyor kafasını
biberonla süt verince memeden istiyorum diyor.. alıştı gibi yavaş yavaş ama hem süzüldü hem de mahsunlaştı.. sessizleşti..
evet milföylü olan canım harika oluyor tavsiye ederim...Günaydın...
Tebrikler Sultan notların da iyiymiş
DeryaCım milföylü olan mı bende hftsonu yapayım diyorum, kafam o kadar dolu ki kimden ne tarifi aldım bilmiyorum
Dün bir alışveriş yaptık ayaklarıma kara sular girdi, üzerime de uygun hiiiç birşey bulamıyorum yarım dünya gibi olmuşum birşey aldım ama o da içime pek sinmedi bakalım giyerim belki pazar günü :-((
ne güzel ecrin annesini üzmemiş...biz melis le avm ye gittiğinde kaçıyoruz oyun yerlerinden yoksa girmek için katılıyor ağlamaktan ama almıyorlar e çocuk haliyle anlamıyor filan...biz de kaçıyoruz yolu uzatıyoruz filan...selamlarrrr
şu gizemli betül billur beni yine eklemiş...kabul etmedim ama kim olduğunu hala merak ediyorum.
dün önce avm sonra dedesine gittik.hiç üzmedi bizi güzel güzel oynadı boyama kitabı boya kalemleri aldık biz avm de yemek yerken oturdu güzel güzel boyadı.
okyanus koleji çocuklar için oyun alanı yapmış bir kitaplık küçük bir top havuzu ve hani abaküs gibi şekiller olan masalar var ya forum ist da jokerde olan ondan vardı
ecrin masayı görünce girip oynamak istedi ama görevli kız 3 yaşından altını almıyoruz dedi nasıl üzüldü nasıl dudak büküp ağladı içim parçalandıbabasıda kıza kızdı
kırılıp dökülecek bişeyde yoktu yani.madem ayırım yapacaksınız koymayın oraya kaç çocuğu ağlattılar böyle kim bilir
aslında danışman birin olmalı..benim eşim de borsada takılır bazen..danışman bir şirket var onlar diyor al sat diye..şimdiye kadar hiç yanılmadılar...ama tabii belli bir yüzde vermen gerekiyor onlara..aslında ben kızıyorum borsa olayına sonuçta kumar gibi bişey..ama eşime bunu anlatmak zor...bu arada ben borsaya girdim..
çok heyecanlı ve stresli yaff..
deniyorum bakalım batacakmıyım çıkacakmıyım:))))
ben de neredeyse tekrar verecektim meme..kıyamam ben kuzuya..ben melisi çok az emzirebildim...hep içimde uhte kalmıştır o yüzden..ama ben dayanamazdım kesmeye sanırım...emziği bile eşim bıraktırdı kararlılıkla yoksa bana kalsa okula kadar emerdi..
evet milföylü olan canım harika oluyor tavsiye ederim...
ne güzel ecrin annesini üzmemiş...biz melis le avm ye gittiğinde kaçıyoruz oyun yerlerinden yoksa girmek için katılıyor ağlamaktan ama almıyorlar e çocuk haliyle anlamıyor filan...biz de kaçıyoruz yolu uzatıyoruz filan...
aslında danışman birin olmalı..benim eşim de borsada takılır bazen..danışman bir şirket var onlar diyor al sat diye..şimdiye kadar hiç yanılmadılar...ama tabii belli bir yüzde vermen gerekiyor onlara..aslında ben kızıyorum borsa olayına sonuçta kumar gibi bişey..ama eşime bunu anlatmak zor...
LCWaikiki.com - XSIDE Kısa Kol Tunik - RED CHECK
buydu aldığım :)
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Kısa Kol Gömlek - PINK STRIPED
bide bu
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Kısa Kol Gömlek - OPTİC WHITE
demirin gömleğide bu hepsi nette varmış :))
saol cnm benim m inşallahbu cümleyi söylemeyi hiç sevmem amaaaaa
ben sana demiştim geçeceksin bilgisayardan diye:82:
diğer notlarn için de tebrik ederim devamı gelsin inşallah
afiyet olsun derya evet ben vermiştim saol..tebrik ederim sultan... bu arada dün sen mi sodali börek tarifi vermiştin bilmiyorum ama dün misafirime yaptım süper oldu...artık tek geçerim bu böreği...
herkese günaydın..bugün neden se hava kapalı olmasına rağmen çok mutlu uyandım...acaba cuma diye mi???
saol esencim teşekkürlersultan gözün aydın walla masallah...
saol sevgicim..Günaydın...
Tebrikler Sultan notların da iyiymiş
DeryaCım milföylü olan mı bende hftsonu yapayım diyorum, kafam o kadar dolu ki kimden ne tarifi aldım bilmiyorum
Dün bir alışveriş yaptık ayaklarıma kara sular girdi, üzerime de uygun hiiiç birşey bulamıyorum yarım dünya gibi olmuşum birşey aldım ama o da içime pek sinmedi bakalım giyerim belki pazar günü :-((
teşekkürler seher saolasınsultan masallah ıyı almıssın notları gozun aydın canım
aaaaaaaaaaa çok kızdım şimdi gözümün önnüne geldi ecrinin o hali keremde olsa çok gücenirdiselamlarrrr
şu gizemli betül billur beni yine eklemiş...kabul etmedim ama kim olduğunu hala merak ediyorum.
dün önce avm sonra dedesine gittik.hiç üzmedi bizi güzel güzel oynadı boyama kitabı boya kalemleri aldık biz avm de yemek yerken oturdu güzel güzel boyadı.
okyanus koleji çocuklar için oyun alanı yapmış bir kitaplık küçük bir top havuzu ve hani abaküs gibi şekiller olan masalar var ya forum ist da jokerde olan ondan vardı
ecrin masayı görünce girip oynamak istedi ama görevli kız 3 yaşından altını almıyoruz dedi nasıl üzüldü nasıl dudak büküp ağladı içim parçalandıbabasıda kıza kızdı
kırılıp dökülecek bişeyde yoktu yani.madem ayırım yapacaksınız koymayın oraya kaç çocuğu ağlattılar böyle kim bilir
saol cnm güle güle kullanın cicilerinizi pembeli çok tatlı bişeymişslm kızlar dün akşam giremedim
doğum gününe gittik demir ananesinde kaldı hiç üzememiş
uykusu gelmiş ananesine yastığı getirmiş ayaklarını uzat demiş
yastığıda koydurup sallatmış kendini sıpa bu aralar böyle uyumaya başladı
adam 2 senedir sallanmayı bilmez şimdi böyle işstiyo nazlı
sevgi kız ya için durmuyo dimi :)))
bide ilkinde ne yapılacağını pek bilmiyoduk herzmn 2.ler daha şanslı oluyo bence
sultancım notlarına sevindim devamını gelir inş. da yüzünün akıyla çıkarsın
denizcim tarif için tşkler cnm yapıcam p.tesi gününe eşimin doğum günü
bu arada eşim gitti bu sabah iş geldi başbakan çağırıyo dedi
ama yarın sabah geliyo yine inş. uzun bi sürede burda bakalım en azından doğum gününde burda
bu sabah bizim burda yeni bi tans.ş açıldı içerisi nasıl kavun kokuyodu
cnm çekti aldım kelek melek yicem dedim nasıl tatlı çıktı canı isteyenler alsınlar güzelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?