2009 Nisan Anneleri

sevgicimm umutun annesi gülşen var ya butik pasta yapıyor.kukin diye işyeri var :)
istanbula geleceklermiş sanırım geçen sefer nasip olmadı bu kez görüşmeyi çok istiyorum gülşenle.

ecrin uyandı kucağıma aldım gözlerini hafif açtı annee çilek yedim haamm dedi :)))
allahtn evde vardı gittim hemen yıkadım 5 tane yedi
bitirince şimdi elma istiyorum dedi elma soydum şimdide elma yiyor
hararet yeptı heralde hhiihihhi

Son düzenleme:
sağolun kızlar tuğba sen tanırsın cihanın annesi leyla abla vefat etti
hala inanamıyorum ama gerçekler bunlar

esen iyi tatilller
betül billurun kim olduğu belli olmuş sonunda:)

biz gittik geldik off kadıncağıza neler çektirmişler çok üzüldüm
ecrin de bana çektirdi valla.hiç rahat vermiyor karşısndaki çocuğa
çocuk eline ne aldıysa istedi
scoter mıdır nedir ondan vardı furkan diyor ki bak ben sana göstereyim nasıl binildiğini
yok kendi binecekmiş yıktı ortalığı
giderken de kayulu çantasını götürmek istedi zor unutturdum
off şu huylarını unutsa çok sevineceğim

sağolun kızlar tuğba sen tanırsın cihanın annesi leyla abla vefat etti
hala inanamıyorum ama gerçekler bunlar

esen iyi tatilller
betül billurun kim olduğu belli olmuş sonunda:)

aaaa bilmezmiyim ya cihan benim sınıf arkadaşımdı leyla ablada çok gençti çokta tatlı bir bayandı valla çok şaşrdım mekanı cennet olsun (((

tuğba ve sultan varmış bu saate merhaba...

ben kendime anca vakit ayırıyourm
o yüzden bir girip bakınım dedim..

burak kucakçı - baran da tam bir mız mız oldu.
gün içerisinde çıldıracağım zannediyorum bir ara..
ya sabır çekip duruyorum...

özledim burada yazışmayı... insan burda yazınca deşarj oluyomuş..
bugün eski bir arkadaş geldi.. o kadar doluymuşum ki .
kadını hiç konuşturmadım . hep ben konuştum ..

ama geç geldin güzelim
eşim yeni işten geldi çıkmam gerek 2 sohpet edeyim bayadır yüzünü göremiyom kocamın öptüm.))
heeee şirvan şu havalar bi açmadıki bi istanbul yapalım.))

merhaba şirvanım

ama geç geldin güzelim
eşim yeni işten geldi çıkmam gerek 2 sohpet edeyim bayadır yüzünü göremiyom kocamın öptüm.))
heeee şirvan şu havalar bi açmadıki bi istanbul yapalım.))

merhaba canım ...
ne yapım canım .. çoçuklardan nefes alamıyorum ki...

eş desen kendi tıkırında bugün balıkesire gitmişti henüz gelmedi.
akşamları erken erken gelmiyorki. çoçuklarla ilgilensinde ben de buraya gelim.
erkende gelse.. eve misafir geliyor..
artık ööö geldi resmen bana...
sağlık olsun bakalım .. bu senemizde böyle geçsin..
sene ye ben bunların açısını tek tek çıkarmaz mıyım.

havalar ısınsında gelin anacım ... bekliyorum.

Selam!
Sultan sonuçların çok güzel,Allah daim etsin inş.Salatayı göremedim,verdiğin link hata verdi.Böreği ben de yapmıştım da,lezzeti iyidi de,ben buruşturmayı beceremiyorum herhalde,hamur gibi oluyor.Daha önceden de yapmıştım sodalı börek,öyleydi.

Tuğba ne sinir oldum yaa,3 yaş sınırı neden varmış ki,güvenlik açısından olur da,senin bahsettiğin yerde güvenlik açısından birşey yokmuş ki.siz de 3 yaşında deseydiniz keşke

Dün grip olacak gibiydim,ıhlamur içtim falan,sabah da hap içmiştim,okuldan gelince çok feciydim heryerim sızlıyordu hiç halim yoktu,ama çok şükür geçti şimdi.Korktum çok hasta olacağım diye.

bilmiyorum ki elif.kız oturmuş telefonuyla uğraşıyordu belkide üşendi.dediğin gibi matah bişey olsa amenna ama bi masa bi afedersin kıç kadar top havuzu masa zaten küçücüktu sandalyeler küçücüktü bide minik bi kitaplık.okyanus kolejlerine çok negatifim artık ehehe

birkaç hafta önce aynı yerde başka bir kolejin ana sınıfı vardı reklam amaçlı duruyorlar zaten.orda ki geçn çocuk ecrinle ilgilendi balon verdi falan yerinide unutmamış yavrum hemen oraya koştu ama o kazuletle karşılaştı ehehe

Ben de bizim burda bir yerde helyumlu baloncu var,ona sinir oluyorum.2 çeşit balon var,bir normal balonu helyumla şişiriyorlar,bir de şekilli balonlar var ya büyük büyük,onalrdan.e tabi çocuklar büyük balonları istiyorlar.Onlar da 10 TL falan,her gidişimizde Miray onlardan istiyor,biz de küçük balonlardan şişirtmeyi çare bulmuştuk,ama aartık ne zaman sorsak küçük balon kalmadı diyorlar .E tabi küçük 2 ise, büyük 10 TL.enn de orta yere kurmuşlar dükkanı,kaçmak münkün değil.

biz de şu çikolatacılardan muzdaripiz hani bölme bölme oluyorda minik küreklerle dolduruyorsun.onlarda tüm avmlerde var hemen orta yerde.birde gidip o bölemeleri kendisi açmak istediklerinden tatmak istiyor.ben tattığı her bölmeden azar azar alıyorum mecburen.geçen babası engellemeye çalıştı çok ağladı yine aldık.peki alamayanlar??? mesela en son taş çatlasın 20 tane minik draje vardı fındık kaplamalı.5 tl tuttu.alamayan anne babnın üzüntüsüne mi yanarsın çocuğun canının istemesine mi

bunlar resmen para tuzakları.çocuğumuz olunca anladık önceden ilgimi bile çekmeyen şeylerin tuzaklarını

Tabi ki.Sen deyince bile içim cız etti. Biz çoğunlukla alıp da yemiyoruz bile,ama illa alacak.Markette de kasanın önünde bonibonlar var,Miray sanki kendine iş edinmiş,illa 1 tane alır.Ama hiç de yemez,evde bonibon kolleksiyonumuz var
bide mağazaların kapısında 1TL atıp minik zıpzıp toplar var ya,AVM ye girince onalrdan 1 tane alırız,sonra da bütün günümüz o topun peşinde koşmakla geçer

günaydınn..
dün çok konuşuluş ne güzel..
yakınlarını ve tanıdıklarını kaybeden herkesin başı saolsun..allah günahlarını affetsin..
sultan gözünaydın..hep böyle ii geçer umarım..
avm deki olayların aynıları bizde de var..1-2 tl lik toplara gider ela hemen..bazen kandırırım bazne kandıramam alırız..uçan balonlar çok dikkat çekici güzel ama pahalı dediğiniz gibi..2 kere aldık gerçi 1 ay havada durdu ama gereksiz her seferinde nasıl alıcaz..bizimkide atlı karınca delisi..jeton atıyoruz durunca bi daha at durunca bi daha at diyo..abartmıyorum 1 saat dönse kusurak anca iner yani..
ecrin,müge ,demir güle güle giysinler aldıklarını..

esene ii tatiller..
bende rüyamda marmarise giderken gördüm kendimizi..hemen varalım havuza atlıycam çok sıcak diyorum :) ecrin gibi bende hararet yaptım galiba gece :)) ela çilek yemiyo tatmamk istemedi hiç..gerçi ii oluyo alerjisi var da..büyüdükçe geçecek umarım çok yiyeceğe var alerjisi ama kaşınmıyo yanakları kızarıyo sadece..
o kolej 3 yaş altı çocuk almıyosa okula gereksiz sokmayayım nasılsa pazarlıyamıcaz diye düşünmüştür..ee herşey ticaret okul işletiyolar ama sadece işletiyolar çocuk psikolojisinden anlamak durumunda görmüyolar kendilerini demek ki..

ayyyyy minik toplarrr...evet kızlar bizmde minik top koleksiyonumuz varr başına dikilip çeviriyo bide
babaaa akaku atttt diyor.akaku bizde para demek üstünde atatürk var ya :)

bizde geçenlerde miki mouse kafası almıştık ama kocamaaan bişey gitti onu beğendi en büyük ya
bi de sponge bob almıştık o da çok büyüktü klima çalışınca havada geziniyordu
kayınvalidem bizdeyken bu vitrin tarafından gelmeye başladı kadın nasıl korktuu tubaa ordan bişey geliyo ayayayayayay diye yüzünü saklıyor

Günaydın!
Hepsi aynı çocukların ya,siz anlattıkça gözümde canlandırıyorum da
Bugün çocuklarla günümüz var,bakalım nasıl geçecek,inş Mirayın uykusu gelmez de huysuzluk etmez orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…