2009 Nisan Anneleri

Inna lillahi ve inna ileyyhi raciun diyerek başlayayım (ölüm haberi alınca söylenir)sen de cenaze haberi verdin sultan allah rahmet eylesin Rabbim taksiratlarını affetsin.

ne güzel işte sevgi yap apabildigini

sagol canım en kısa zamanda deneyecegım

Kızlar aöf sonuçları açıkladı en korktuğum bilgisayar dersi 60 almışım
diğerleri 70 ve üzeri çok sevinçliyim :))
tebrikler sultannn
iyi günlerde kullanın cnmm

başınız sagolsun tugbaa

bizde babbanneden yeni geldik hemen yemeklerı yapayımda sonra duşa gırıcem akşama ugrarım öptükkkkkkkkk

sağol melek çim
meleğin alıntısıyla gördüm şimdi tuğba
sizinde başınız sağolsun...Allah toprağını bol etsin günahlarınız affetsin tüm ölmüşlerimizin ..amin

şanı yüce olan Allah'a hamdolsun biz ondan geldik ve yine ona döneceğiz demek bakara suresinden.
ölüm haberine isyan etmeden tevekkül ile karşılamak için güzel bir dua.

sağol melekcim

başınız sağolsun

başınız sağolsun

sağolun kızlar
Rabbim bizlerinde arkamızdan böyle güzel anılmayı nasip etsin.
gittikleri yerde rahat etsinler.çektikleri hastalıkların mükafatlarını alsınlar inşallah.

adapazarına gitmeden önce burdan dedem için çiçek tohumları aldım.ne tuhaf önceden orda bulamadığı ilaçlarını sevdiği yiyecekleri falan alırdım.şimdi mezarına çiçek alıyorum...

rabbim bizleri öldükten sonra evlatlarımıza torunlarımıza unutturmasın.en önemlisi bu.arkada bir kuran okuyacak adına hayır yapacak güzel yad edecek evlat bırakmak..

başınız sağ olsun her ikinizin de..tuğba ne güzel dua etmişsin sen öyle...

şu gizemli betül billur beni yine eklemiş...kabul etmedim ama kim olduğunu hala merak ediyorum.

ay denk geşdimm görünce şaşırdım..betül billur benimde gizemli değilimdir pek sadece yazamıyorum buraya ama sık sık okuyorum.hamileyken çok sık yazıyodum ilk cinsiyeti benim kızımın belli olmuştu filan özel şeyler yaşadım burda ama doğumdan sonra okusamda yazamadım..sonuç olarak benim yani betül billur..sekiznisanikibindokuz:)

:)) betülcüm burda çooook defa bahsin geçti.ama kimse çıkıp kim olduğunu bilemedi ondan gizemli oldun :)

tanıştığımıza sevindim o zaman :)

deryacım sağol canım burda edilen dualara hepimiz amin diyoruz hamişler amin diyor daha tez kabul oluyor öyle inanıyorum.

sevgicim sağol canım

sultiş ve tuğba başınız saolsun çok üzüldüm mekanları cennet olsun inşallahh insan sevdiği biri ölünce çok üzülüyor ya bende çok etkilenıyorum (

mügecim kıyefetlerin hepsi çok güzel canım güle güle kullanın ..

sevgi insan 2.bebekte dahada bilgilenıyor dimi ilk çocukta ben şerbeti ilk defa görmustum düşün baksana şimdi onlar bile hazır çok güzel canım..

sultişin tarifi bende deniyeyım bende yapıorum ama benımkı daha farklı bu ara canım pırasa böreği istıyor ama kendım açmak istıyorum yapabılırmıyım bilmıyorum mayalı hamuru hiç tutturamıyorum ya..

betül valla bende senin o nickli olduğunu bilmıyordum açıkçası neyse öğrenmıs oldum :))

sekiznisanikibindokuz benim betül billur kayserili 1982 doğumlu elektronik mühendisi ve bir tane nehiri olan benim işte:)
bahsi geçiyo demişsinya işte her sayfayı okuyamayınca denk gelmiyo şimdi yazdığınızı görünce açıklama yapmam iyi olmuş oldu teşekkür ettim bende:)

hmm yaşıtız.kayserilileri çok severim :) bir arkadaşımız daha var kayserili.gülşenciğim o da çok giremiyor ama keşke girsee.

hmm yaşıtız.kayserilileri çok severim :) bir arkadaşımız daha var kayserili.gülşenciğim o da çok giremiyor ama keşke girsee.

evet gülşen tanıyorum kendisini ama hiç görüşmek nasip olmadı..en kısa zamanda gitmek istiyorum onun da işyerine inşallah..burda tanıştıktan sonra gülşenleama sonra tanışık çıktık kayseri de genelde buraya sonradan yerleşmedilerse herkes birbirine tanıdık çıkar bir şekilde .

yıllık izine ayrılıyorum 1 hafta yokum.. 9 gün sonra işbaşı:)

muğla milas a gideceğiz yarın üniversite den arkadsın düğünü var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…