hmm yaşıtız.kayserilileri çok severim :) bir arkadaşımız daha var kayserili.gülşenciğim o da çok giremiyor ama keşke girsee.
yazdıklarınızı tek tek okudum sonuna kadar katılıyorum bende her seferinde alamayan insanların hissettikleri duyguları düşünüyorum malesefTabi ki.Sen deyince bile içim cız etti. Biz çoğunlukla alıp da yemiyoruz bile,ama illa alacak.Markette de kasanın önünde bonibonlar var,Miray sanki kendine iş edinmiş,illa 1 tane alır.Ama hiç de yemez,evde bonibon kolleksiyonumuz var
bide mağazaların kapısında 1TL atıp minik zıpzıp toplar var ya,AVM ye girince onalrdan 1 tane alırız,sonra da bütün günümüz o topun peşinde koşmakla geçer
aaaaaaa bu sultan tam bana göreymiş hehehkızlarrr lcw anneler günü ürünlerini çıkarmış kızların tişörtleri süper
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Kısa Kol Body - WHITE
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Kısa Kol Body - OPTİC WHITE
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Kısa Kol Body - L.PINK
bunlar çok hoşuma gitti
aynen ya çok zor gerçekten bide adama koyuyor yani :)kolay gelsin sanadasağol canım hoşbulduk
öğrencinin halinden öğrenci anlar eheheh
zor geliyor bu saatten sonra ders çalışmak yahu
Tuğba ve Sultan allah rahmet eylesin tanıdıklarınıza......
hoşgeldin sinem............
şimdi geldim eve bi bakayım dedim....çıkmam lazım.....herkese iyi haftasonları.........
biz de şu çikolatacılardan muzdaripiz hani bölme bölme oluyorda minik küreklerle dolduruyorsun.onlarda tüm avmlerde var hemen orta yerde.birde gidip o bölemeleri kendisi açmak istediklerinden tatmak istiyor.ben tattığı her bölmeden azar azar alıyorum mecburen.geçen babası engellemeye çalıştı çok ağladı yine aldık.peki alamayanlar??? mesela en son taş çatlasın 20 tane minik draje vardı fındık kaplamalı.5 tl tuttu.alamayan anne babnın üzüntüsüne mi yanarsın çocuğun canının istemesine mi
bunlar resmen para tuzakları.çocuğumuz olunca anladık önceden ilgimi bile çekmeyen şeylerin tuzaklarını
Tabi ki.Sen deyince bile içim cız etti. Biz çoğunlukla alıp da yemiyoruz bile,ama illa alacak.Markette de kasanın önünde bonibonlar var,Miray sanki kendine iş edinmiş,illa 1 tane alır.Ama hiç de yemez,evde bonibon kolleksiyonumuz var
bide mağazaların kapısında 1TL atıp minik zıpzıp toplar var ya,AVM ye girince onalrdan 1 tane alırız,sonra da bütün günümüz o topun peşinde koşmakla geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?