aynen beninde siz anlatınca gözümde canlanıyorlar:)ehehe yerim yaaa :)))
böyle anlatınca gözümde canlanıyo sıpalar...çok hoşuma gidiyo yaaa :)
ecrin de 11.30 12 arası uyuyor bazen daha geç..
ayy şu sonere sinir oldum o aptalla evleneceği için.git başkasını bul bari ne o kurbağa kermiti alıyosun
geçmiş olsun cnmmerhaba kızlar..
geçmişi okudum ama aklımda bişey kalmadı..
bugün annemdeydik..öğle uykusundan kalkınca ela sıcaktı ama hep öyle uyanıyolar ya aldırmadım sonra ateşini ölçtüm 38,5 olmuş şok oldum oysa o kadar sıcak gelmemişti..neyse şimdide içti şurubu üşüttü mü salgın mı bilimiyorum artık nerde buldu bu sıcakta mikrobuumarım üşütmüştür..malum havalar bi soğuk bi sıcak belli değil..
:))öff yeni oturdum belim ağrımış artık
akşam yemeğini yedirene kadar hal geldi başıma oyun sıpası oldular artık mama sandalyesinede oturtamıyorum balkonda yedik yemeğimizi umutla
uyku düzenimiz aynen mirayınki gibi yatağına yatıyo en az 10 kez gidiyorum anne su anne süt anne sırtımı kaşı :))
kreş olayında iyi karar vermişin sultan benimde aynen hiç içime sinmedi bide erkek çocuklarının erken kreşe başlamaları daha ağır geliyomuş kız çocuklarına göre anneden daha zor ayrılıyolarmış daha zor
atlatıyolarmış yani ayy ne kadar dolandırdım lafı bi yandan aylini izliyorum saçmaladım:))
iyi jeneta mıı ayyy çok tatlı bunlar yaa
bizimki yatağına yatırıp iyi geceler diyince ağlamaya başlıyo ayrılık sözlerini hiç sevmiyo kuzu duygusal..
bide ninni veya benim annem güzel annem şarkısına salya sümük ağlıyoo hassas kuşum benimm
AY O SALLAMAYI Bİ ARA YAŞAMIŞTIMdarısı başımıza afferim keremeee
ayakta sallamaktan artık dizlerimde derman kalmadı
gecmiş olsun elayamerhaba kızlar..
bugün annemdeydik..öğle uykusundan kalkınca ela sıcaktı ama hep öyle uyanıyolar ya aldırmadım sonra ateşini ölçtüm 38,5 olmuş şok oldum oysa o kadar sıcak gelmemişti..neyse şimdide içti şurubu üşüttü mü salgın mı bilimiyorum artık nerde buldu bu sıcakta mikrobuumarım üşütmüştür..malum havalar bi soğuk bi sıcak belli değil..
ayyyyyyyyy allahım yaaa kıyamam sarı kuşaaaaaaaiyi jeneta mıı ayyy çok tatlı bunlar yaa
bizimki yatağına yatırıp iyi geceler diyince ağlamaya başlıyo ayrılık sözlerini hiç sevmiyo kuzu duygusal..
bide ninni veya benim annem güzel annem şarkısına salya sümük ağlıyoo hassas kuşum benimm
ehehhe tugba alemsin yaaakıyamamm hem duygusal hem yakışıklı ideal erkek :)))
ecrin de benim ağlıyor gibi yapmama hiç dayanamaz ağlar :)
bişeyi yapmıyorsa hadi yap anne üzülmesin diyorum hemen dinliyor sözümü
bana çekmediği kesin babasına çekmiş ehehe
Bizde çook oldu sallanmayalı kendisi bıraktı yatağında yatırıyordum ama belim ağrıyınca mecbur beraber yatıyoruz konuşa konuşa uyuyor hemde daha güzel uyumaya başladı böyle iyi geceler canımın içi oğlişim diyorum o da bana i ceceler canımın içi annem der 30 dk sürüyordur sanırımdün kerem gündüz hiç uyumadı akşamıda geç yattı bugün 12 de kalktır şaka gibiydi
ama tabi 12 de kalkınca bugünde gündüz uykusu olmadı artık ayakta sallanmakta istemiyor yatakta beraber uyucaz
Miray da, beğendim,diyor
Miray en başta yatağına yatmak istiyor,orda enaz yarım saat dönüyor,sırtını sıvazlatıyor bana,benim belim kopuyor bu arada,eğilmekten.Tammm uyudu derken hopp kalkıp ayakta sallamamı istiyor.Bide uyumaktan nefret ediyor,o yüzden yatakta beraber yatmak istemiyor,bırakıp beni iniyor yataktan,oyuna başlıyor.Ama uyudu mu da maşallah,gündüz 2-3 saat uyuyor.
merhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?