2009 Nisan Anneleri

Ben 10 da odaya götürüyorum uyutmak için,ama geciktirmek için ne bahaneler,yok babaya el sallama,yok öpçem diye tutturmalar,yok su istemeler falan,neyse odaya gidiyoruz.1 saati buluyor uyuması.Aslında 11 de götürsem hemen uyuyacak ben de o kadar uğraşmıcam ama,ben de belki uyku saatini biraz öne alabilir miyim diye uğraşıyorum ,ama yok.

ehehe yerim yaaa :)))
böyle anlatınca gözümde canlanıyo sıpalar...çok hoşuma gidiyo yaaa :)
ecrin de 11.30 12 arası uyuyor bazen daha geç..

ayy şu sonere sinir oldum o aptalla evleneceği için.git başkasını bul bari ne o kurbağa kermiti alıyosun

merhaba kızlar..
geçmişi okudum ama aklımda bişey kalmadı..
bugün annemdeydik..öğle uykusundan kalkınca ela sıcaktı ama hep öyle uyanıyolar ya aldırmadım sonra ateşini ölçtüm 38,5 olmuş şok oldum oysa o kadar sıcak gelmemişti..neyse şimdide içti şurubu üşüttü mü salgın mı bilimiyorum artık nerde buldu bu sıcakta mikrobu umarım üşütmüştür..malum havalar bi soğuk bi sıcak belli değil..

elifff link için çok teşekkür ederim bu arada..ben yanlış düşünüyomuşum onu anladım okuyunca

İnşallah önemsiz bir şeydir Deniz,bu bahar havası da çarpabiliyor,bir sıcak bir soğuk:-(

Önümüzdeki günler de yine soğuyacakmış hava.bizim burda gündüz çok sıcaktı.

öff yeni oturdum belim ağrımış artık
akşam yemeğini yedirene kadar hal geldi başıma oyun sıpası oldular artık mama sandalyesinede oturtamıyorum balkonda yedik yemeğimizi umutla
uyku düzenimiz aynen mirayınki gibi yatağına yatıyo en az 10 kez gidiyorum anne su anne süt anne sırtımı kaşı :))
kreş olayında iyi karar vermişin sultan benimde aynen hiç içime sinmedi bide erkek çocuklarının erken kreşe başlamaları daha ağır geliyomuş kız çocuklarına göre anneden daha zor ayrılıyolarmış daha zor
atlatıyolarmış yani ayy ne kadar dolandırdım lafı bi yandan aylini izliyorum saçmaladım:))

inşallah kızlar..
pazar ve pzrtsi dondurma yemişti ama külahın içine azıcık koyuyorum ela o kısma gelene kadar eriyo içiyo suyunu valla oldu bi nedenden ya bakalım umarım dr a gitmek gerekmeden geçer..

aynen beninde siz anlatınca gözümde canlanıyorlar:)
keremi sallıyorum şu an uyumak üzere yaşasın:)

geçmiş olsun cnm
havalar çok tuhaf insan nasıl giyineceğini şaşırıyor inş. önemli bişeyi yoktur
:))
anladım cnm anladım

bizde yatağa gidiyoruz uyuyormuş gibi yapıyorum ikidebir bana dönüp kısık sesle iyi jeneta diyor iyi geceler yani:))

geçmiş olsun elaya inş. hemencik geçer.
evet hava sıcaklığı 8 derece düşecekmiş...
yaz gelmeyecek anacımmm.

dün tatil için biraz bakındım.ecrin olduğundan beri gitmedik.bu sene çok istiyorum sırf ecrin için.ama bizim gittiğimiz otel uçurmuş fiyatları ramazanda kazanamadıklarını bindirmişler diğer aylara

iyi jeneta mıı ayyy çok tatlı bunlar yaa
bizimki yatağına yatırıp iyi geceler diyince ağlamaya başlıyo ayrılık sözlerini hiç sevmiyo kuzu duygusal..
bide ninni veya benim annem güzel annem şarkısına salya sümük ağlıyoo hassas kuşum benimm

yapma ya heheh ay cnm ya komikler bunlar ya tatlım benim

tuğba herkes işi ticarete bağlamış anacım

kıyamamm hem duygusal hem yakışıklı ideal erkek :)))
ecrin de benim ağlıyor gibi yapmama hiç dayanamaz ağlar :)
bişeyi yapmıyorsa hadi yap anne üzülmesin diyorum hemen dinliyor sözümü
bana çekmediği kesin babasına çekmiş ehehe

darısı başımıza afferim keremeee
ayakta sallamaktan artık dizlerimde derman kalmadı
AY O SALLAMAYI Bİ ARA YAŞAMIŞTIM
cok kötü ya

ege kendi uyuyor genelde ayagımda sallasam bile 10 dk demeden uyuyor şükürrrrrrrrrr
gecmiş olsun elaya
umarım mikrobik bişey degıldırrr

egede bu gece uyurken 1-2 kere öksürdü pazar günümü üşüttü dedim acaba

daha erken dondurma için zaten deniz

ben egeye gecen see ilk vrdıgımde oda 4-5 kez yalanıyordu tamam
sayı olarakta cok vermedim

bu yaz anlıyor bakkala gıttıkmi dolaba saldırıyorrrrr amcalar satmıyormuş dıyoruz yazın ne yapcam bilmıyorum bu canavarlaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyy allahım yaaa kıyamam sarı kuşaaaaaaa

gülüyorum suan cok tatlıbunlar yaaaaaaaaa

ehehhe tugba alemsin yaaa

bende egeye anne üzülüyor aglar bak diyoum hemen yapar yapmasada gelır henmen annemmmmmmmm diye sarılır üç kagıtcı egeeeeeeeee

dün kerem gündüz hiç uyumadı akşamıda geç yattı bugün 12 de kalktır şaka gibiydi
ama tabi 12 de kalkınca bugünde gündüz uykusu olmadı artık ayakta sallanmakta istemiyor yatakta beraber uyucaz
Bizde çook oldu sallanmayalı kendisi bıraktı yatağında yatırıyordum ama belim ağrıyınca mecbur beraber yatıyoruz konuşa konuşa uyuyor hemde daha güzel uyumaya başladı böyle iyi geceler canımın içi oğlişim diyorum o da bana i ceceler canımın içi annem der 30 dk sürüyordur sanırım

Bizde de öyleydi artık başında bekleyemeyince mecburen beraber yatıyoruz uyuyunca yatağına şutluyorum )

Geçmiş olsun inş.mikrobik değildir cnm, bende birkaç kere yalattım seviyor dondurmayı ben hamişken çok yemiştim zaten

herkese günaydın..dün gene coşmuşsunuz valla... kahvaltılardan konuşulmuş..melis de bizle hayatta sofraya oturmaz ama bakıcısıyla normal kahvaltı yapıyorlar... haftasonuda omlet filan yediriyorum bir de bizimki dil peynirine bayılıyor..eşşek ağzının tadını biliyor...zaten tam bir salatalık domates ve havuç delisi tavşan gibi havuç yer.
gece uyutma konusunda melisi çok az sallamışımdır yanına yatarız kendi uyur bazen odasından çıkarız uyur ama ya babayı ya bei 50 kere çağırır..ama gece uyandığında mutlaka ben olmalıyım yanında...
ya sizler böyle anlatınca çok hoşuma gidiyor..hepsi minik minik gözümde canlanıyorlar.. keşke hepimiz aynı binada otursak filan...film olurdu herhalde...
bende bir soru sorcam size..çecuklar kendi yiyyorlar mı yani ben bazen makarna pilav türü şeyleri koyuyorum önüne 1-2 kaşık götürüyor ağzına daha doğrusu yere... sonra sıkılıyor kalkmak istiyor..bende çalıştığım için bir an önce yesin diye yediriyorum yalnış yapıyorum ama herhalde kendi zamanı gelince öğrenecektir yemesini diyorum...siz ne yapıyorsunuz?

ayyyyyyyyy allahım yaaa kıyamam sarı kuşaaaaaaa

gülüyorum suan cok tatlıbunlar yaaaaaaaaa

ehehhe tugba alemsin yaaa

bende egeye anne diye sarılır üç kagıtcı egeeeeeeeee[/QUOTE]
ya umut duygusallığın boyutlarını abartıyo artık babytv de çizgi film biterken bazen bay bayy hoşçakal bebekler diyolar mesela beybiiim beybiim diye gidiyo tvnin ekranını öpüyo gülmekten ölürsünüz

bende aynen öyle yapıyorum deryacım 3.kaşıktan sonra sıkılıyo yemekten yarısı yere tabi bende kendim yediriyorum ellerindeki ince beceri arttıkça kendileri yemeye başlar sıkılmadan bence

Günaydınnnn

umut cok duygusalmış ya annem yaa kıyamam kuzumaaaaa

ege aynı derya kendi yerse 4-5 kaşıktan sonra sıkılıyor ben yedırıyorum

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,didem1981,

didem okuyup okuyup gidiyorsun canım arada yaz ya iyimisin demir paşa nasıl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…