bende bu yaşlarda sorun olur diye duymuştum da ondan sordum cnm.
ama sen araştırmışşın zaten.
bana kalsa bende bebekken yaptırmak isterdim ama olmadı.
hayırlısı olsun cnm.
aslında cok lazerli epilasyon yapan yerlr ama fıyatlar aşagı yukarı böyle buralarda gülşencimwalla tam yeme kıvamına geldi hepsiii Allah tatlarını kaçırmasınn
bugün akşama kadar anneannesiyleydi umut ben işyerindeydim akşam üzeri 1 saat kadar görüştük sonrada tango kursumuz vardı gelince bana bi sarılması vardı cnm benim yaa kuzum sımsıkı sarılıyo boynuma arkadan eliylede yavaş yavaş sıvazlıyo
devrim sünnet işinin psikolojik boyutu ne durumda araştırdınızmı bende istiyorum ama dr.umuz 2 yaşından sonrası uygun olmaz demişti biraz daha büyümesi gerekiyomuş ama sonrada daha çok korkar bence bizimkinin canı çok tatlı zaten
suya bizde bayılıyoruz bayılana kadar kalıyo banyoda artık kendi çıkmak istiyo yoksa kıyamet kopuyo istemeden çıkarsa..banyonun hatrına başını yıkamamada müsade ediyo beyfendi
melek lazer yapan yerle konuş bu ne bee soyguncu gibi 700 tl nerde 75 tl nerdee 10 katı nerdeyse bu işin maliyeti ne ki sanki fazla rakibi yok heralde ondan böyle uçmuş fiyatlar..aradaki farki yol parası yapın gelinn siz en iyisi kayseriyee mantı yerizz eheee
slm kızlar pek okuyamadım şirvan gelmiş gülşen gelmiş aliye gelmiş hoşgelmiş
dün eşimin doğum günüydü o yüzden giremedm
aile arasında yaptığım pastayı kestik yedik fln
akşamada yemeğe gitik başbaşa iyi geldi özlemişim el ele bodrum sokaklarında gezmeyi eskilerden bahsettik hep
ne güzel günlerimiz olmuş dile kolay 11 yılımız geçti gitti Allah daha sağlıklı uzun ömürler versin
yarın gidiyo yine iş çıktı
ay sonuda çine gidicek inş. o arada bi kaçarsa gelicek kaçamazsa 1 ay yok((
aminnnn inşallah cnm..lafta kalmasın bak yolunuz düşerse veya düşmezsede özellikle kayseriye mantı yemeye bekliyorum sadece meleği değil hepinizi kızlarraslında cok lazerli epilasyon yapan yerlr ama fıyatlar aşagı yukarı böyle buralarda gülşencim
mantımı hopppppppp geldim:)))))))))
birlikte nice 11 senelere canım
devrim dedigin gibi keyfını cıkaralım sonra sonra özlücez bu hallerini kuzucukların tam yemelik bıdı bıdı konuşmalar keyifli gülüşmelerrrrr
dün lazerden sonra cok büyük bi parka gıttık o kapalı kaydıraklardan 5-6 tane vardı acık kaydırak doluuuu salkıncak 5-6 tane hepsine bilikte bizndik ben yoruldum o yorulmadııı
kapalılardan kayarken nasılda gülüyorrrrrr gülüşüne kurban olsun annesi herseleri güzel allah saglılklı uzun ömürler versın hepsineeeeeeeeeeeee
hava burada bi yagıyor bi acıyor urlaya gidecektım vazgectimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?