inşallah canım inşallahhhhhhhaminnnn inşallah cnm..lafta kalmasın bak yolunuz düşerse veya düşmezsede özellikle kayseriye mantı yemeye bekliyorum sadece meleği değil hepinizi kızlarr
mügecim Allah yavrularınızla daha nice mutlu yıllar görmeyi nasip etsin inş. Allah nazarlardan saklasınbizimde tevellüt 98..13 yıllık bi geçmişimiz var aşkımlaa
al bendede o kadar uykucu oldum adi sen 2 canlısın ya bennnnnnnne güüzel böyle uzun yıllar beraber geçirmek
inşallah kızlar daha sağlıklı bi şekilde nice güzel senelerimiz olsn inş.
zeynepcim sende hoşgeldin cnm
demiri uyuttum kendimede bakla haşladım
akşamada yemeğe davetliyiz
hiçbişey yapasım yok hatta yatıp uyuyasım var :)
maşallah demireeeeben demire
ekmeğin üstüne tereyağ bal yada peynir tahinpekmez sürüyorum öyle yiyo
arada zeytin sıkıştırıyoruz sonra çilek reçeline bayılıyo
üstünede süt içiyo doyuyodur herhalde :)
hihihi tuğbanın yazdıklarını görünce unuttuklarım varmış
ben günaşırı omlet yediriyorum demire domates salatalıkta yer hatta maydanoza bayılıyo
arada eline kıvırcıkta veriyorum vakvak oldum diyo yiyo hepsini :)
eheheh egede aynı kendi secıyor sıpalar artıkkerem bi dönem öyleydi artık çok yapmıyor
ama oda evden çıkarken kıyafetlerini kendi seçiyor
şunu şunu anne diye gösteriyor eşekk :))
maşallaaaaaah yavrum benim yarasın et olsun kuzumaselamlarr
ecrin yine yaramazlığın zirvesinde çıldırdım sabahtan beri evi birbirine kattı
Allah daha nice yıllar yaşatsın eşlerimizle.biz daha çiçeği burnunda sayılırız sizin yanınızda daha 4.5 yıl oldu
gülşencim ecrinin kahvaltı tabağı şöyle
1 patatesten yaptığım kızartma (yarısından fazla yiyor kalanı bana :))
1 domates (tamamını yiyor daha olsa yer)
1 haşlanmış ya da omlet (tamamını yer)
labne
yarım sosis
hepsini büyük bir servis tabağına koyuyorum yere örtü seriyorum önünde tabak kendisi yiyor.masada yedirmek bana işkence çünkü keçidir biraz hep masaya tırmanıyor
bal pekmez gibi şeyleri yemiyor tatlıyla arası yok.
slm kızlar zzeynep gülşen ve müge maşallah daha uzun yıllar geçirin inş..
alp te bizden desene hala kahvaltı yediremiyorum
biz bugün bizim sitenin yakınındaki özel bi kreş var sölemiştim oraya gittik müdürü bekledik biraz oa arada kerem oyun odasında oynadı tek başına giriş oyun odası ve onun yanındaki 5 yaş sınıfı ferahtı neyse sonra müdür geldi konuştuk içime yattı falan bide 2-3 yaş sınıfını gezeyim dedim
küçücük bir sını 10 tane çocuk karanlık hiç ferah değil çocuklar sıcaktan buharlaşmak üzere girmemle çıkmam bir oldu mecbur kalsamda oraya vermem artık
aşağı inince müdürede söyledim zaten çok küçük dedim çocuklara oyun alanı hiç yok bir kaç sınıf fazla yapabilmek için 1 sınıflık yeri ikiye bölmüşler hemen kaçtım ordan :)
maşallaaaaaah yavrum benim yarasın et olsun kuzuma
ya ben napcam ya kerem hala kahvaltı etmiyor
arada deniyorum süper kahvaltı sofraları hazırlıyorum oyuncaklı yumurtalıklar falan ama yemiyor yemiyor
ne yumurta ne peynir ne bal ne yağ
kuru ekmek yer sadece...
patates kızartması yer
benimd eiçime sinmiyor karışım yapıyorum hala(
hadi bakalım sizde atlattınız aşıyı gecmiş olsunecrinin tek sağlam öğünü kahvaltı zaten
geç yatıp geç kalkmaya başladığından beri ana öğün sayısı 2 ye düştü
kahvaltıyı 11.30 gibi yapıyorarkasına meyve suyu(150cc).uykusu gelince ballı süt içiyor bir biiberon tamamen dolu halde
kalkınca bazen çorba içiyor akşam 7 gibi bizimle yiyor ama sulu yemek alıştıramadım hala makarna pilav köfte mantı(süperfrehs mantıya deliriyor) ıspanak püresi barbunya ya da fasülyenin 3 4 tanesi şeklinde yiyor.babası kılıklı işte
1 tane köfteyi tamamen bitirse seviniyorum yani.
çok et yemediği halde kan sayımı iyi çıkmıştı
bu arada az önce doktordan geldik daha odadan girer girmez başladı ağlamaya
doktor oo kıbrıslılar gelmiş dedi biz ocaktan beri burdayz dedim
ama ecrin hiç hasta olmadı o yüzen gelmedik dedim :)
zor muayene etti sadece sırtını dinledi ve boğazına baktı sonra aşısını yaptı
ama ecrin yıktı hastaneyi ağlarken sümükler aktı rezil bi durumdu ehehehe
valla apar topar çıktık bekleme salonunda giydirdim sıpayı
sultan sıkma canını tugbanında dedıgı gibi büyüyünce bulamaç yemıyecek sonuctaslm kızlar zzeynep gülşen ve müge maşallah uzun yıllar geçirin inş..
alp te bizden desene hala kahvaltı yediremiyorum
biz bugün bizim sitenin yakınındaki özel bi kreş var sölemiştim oraya gittik müdürü bekledik biraz oa arada kerem oyun odasında oynadı tek başına giriş oyun odası ve onun yanındaki 5 yaş sınıfı ferahtı neyse sonra müdür geldi konuştuk içime yattı falan bide 2-3 yaş sınıfını gezeyim dedim
küçücük bir sını 10 tane çocuk karanlık hiç ferah değil çocuklar sıcaktan buharlaşmak üzere girmemle çıkmam bir oldu mecbur kalsamda oraya vermem artık
aşağı inince müdürede söyledim zaten çok küçük dedim çocuklara oyun alanı hiç yok bir kaç sınıf fazla yapabilmek için 1 sınıflık yeri ikiye bölmüşler hemen kaçtım ordan :)
maşallaaaaaah yavrum benim yarasın et olsun kuzuma
ya ben napcam ya kerem hala kahvaltı etmiyor
arada deniyorum süper kahvaltı sofraları hazırlıyorum oyuncaklı yumurtalıklar falan ama yemiyor yemiyor
ne yumurta ne peynir ne bal ne yağ
kuru ekmek yer sadece...
patates kızartması yer
benimd eiçime sinmiyor karışım yapıyorum hala(
ben hergün düzenli kahvaltı ederim özenle hazırlarımtek başıma da olsadoktorda pek acımasızmış sevsinler onun çocuk psikolojisi tavrını
öylesi alışmak değil öğrenilmiş acizlik gibi bişey aç kaldığı için verilene sevmesede razı olmak...
ileride kahvaltıdan nefret eden bi çocuk olabilir böylece
bence özenerek öğrensin sizden gördükçe falan.zamanı gelince yiyecektir
bu osman şimdilerin küçük emrahı he anası tecavüzede uğradı tam oldu.bu kadar olumsuzluk olmasın ya içim sıkıldı
Yani Cemileyi de hamile yaparlarsa yuhh yani!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?