olur :))
kız ne açık alanı sende marttayız daha hasta olur bunlar
haklısın fatoş sana baştan sona katılıyorum
oleee bencede genetik annen benim kaynanam gibi biz olsak nallari dikeriz heee nasil dayanmislar bilmem kaynanamin 8i sag 2olmus 2dusuk cocuklaridda 4ten asagi dogmazmis esim iclerinde en irisi sanirim 5kilo falan dogmus ama annesini gobek fitigi etmis simdi kadin 65yasinda kipirdiyamiyor ama bence onunki kilodan yaaa benim annemde 6tane dogurmus ama fildir fildir masallahugly sen maşallah 3 çocuklu bır hatunsun bıze baksana tek çocukla şaftımız kaydı resmen,sende toparlarsın ıstersen sıkma canını tamammı,hoş bızım hatunlardan çoğu attı fazlasını ama bu bıraz genlerden gelen bışey tabıkı ıstısnalar kaıdeyı bozmaz annem 9 gebelık ınanamazsınız belkı ama bırısı resmen 8 aylıkken keybetmış dığerlerınıde en küçüğü 4 aylık ha kolay değıl yanı,bızde 3,resmen 12 defa dolmuş boşalmış karnı demezsın hıç ne yırtık ne çatlak,az bırazcık göbış var ama sadece o yanı,bacaklar basen boş anneanneme çekmış,benım zaten göbışım vardı hafıften yapacak bışı yok yanı,fatoşa katılıyorum ıstersek olur yavaş yavaş gıdecek bu kılolar o ka:lepi:
hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnngeldimmmmmmmmmmmmmm
aman haaaaaaaaaaaaa tansiyona dikat benimkide kizar cokhemen değil yavaş yavaş verirsin fatoş o kadar takma canım benim.bende de çok var verilecek kilo aynı gibiyiz.ama bende düşük tansiyon belası var diyet yapmaya başlayınca hepten 8 4 lere düştü eşim kızdı spor yapmam lazım benimde.artık kıbrsda yürüyüş yapıcam bol bol
o merakliysan sende mihtarsinkız hemen yaparsam meraklı kızar bana .....
vucudum toplasın biraz dim ama...
siz sonra yanımda tığ gibi dolaşın ..
martın 20 yada 27 si bende toplanılıyor...ayarlayalım ya ne güzel olur gitmeden bi doping olsun bana
gel canım .. ama gelmezsinki sen mersin gülü oldun artık.bıde ben damlarmışım mart sonuna damdan düşer gıbı,olmaz olmaz deme valla,bızımkıler ev topluyor buraya getıreceklerını,paskalda gelıyor bahçeye,erkeğım koruyacak evımızı,o da alışır artık ne yapalım
sizde gelin tabiii ev sizin evbende gelmek istiyorum ya ühühü valla bak tuğbayıda alırım gelirimkaydirigubbakcemile
tamam bir tane de pasta alırız..ortak doğum günü fikri hoşmuş tuğba.
gel canımkızlar bende varım bidahakine bişi çıkmazsa mutlaka gelicem
forumistanbul olsa olmazmı acep bu arada bende troit hastasıyım bende deniycem arkadaşım teşekkürlerr
oo süper olur...vallaaysuncum başınız sağolsun allah dedeye sabır versın
fatoş ve gulşen maşallah sıze ne guzelsınız
bız bursa grubu olarak gelelım ıstanbula o zzaman sultan
forum morum yok..evde buluşacağız.hehhehe forum bana da uyar ama bebeler çok yaramaz diye ev buluşması olsun diyoruz da çok kalabalık olursak evde de bunalır kuzular.güzel bi havada açık alanda buıluşsak
canım tel. numarası yokmu sende.arasaydın keşke...@şirvan asla ayrımcılık yok haberleşememnin yazdıklarımın cevapsız kalmasının sonucudur bu. eğer biri kaale alıp bir şey yazsaydı buluşmadan önce kesinlikle önce siizn yanınıza sonra da gülşeen'e gidecektim. baktım kimse yazmadı, bekledim olmadı çıkarken baktım liste bile yapılmış kısmen ben yokum uğrayacağım diye paralamadım kendimi iki yerede yetişeyim diye...
olur :))
kız ne açık alanı sende marttayız daha hasta olur bunlar
haklısın fatoş sana baştan sona katılıyorum
ya dost sütün devamını kullanan varmı,benım evın altında ıst,bım vardı bır tek onun yoğurdu dokunmuyordu mıdeme,belkı sütüde güzeldır,denesem dıyorum,kullanan varsa sölesınnnn
pzt değıl çarşamba günüymüş bu nıyet günü anacım sölııım,bır başla gerısı gelır merak etme
hani martta değil de nisan da falan olursa diye demiştim.yoksa martta evet soğuk olur.ilk önce de benimki hastalanır
oleee bencede genetik annen benim kaynanam gibi biz olsak nallari dikeriz heee nasil dayanmislar bilmem kaynanamin 8i sag 2olmus 2dusuk cocuklaridda 4ten asagi dogmazmis esim iclerinde en irisi sanirim 5kilo falan dogmus ama annesini gobek fitigi etmis simdi kadin 65yasinda kipirdiyamiyor ama bence onunki kilodan yaaa benim annemde 6tane dogurmus ama fildir fildir masallah
hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnn
aman haaaaaaaaaaaaa tansiyona dikat benimkide kizar cok
o merakliysan sende mihtarsin
kimkiiii oooooooalsanaalsanasmile
kıs şırvan pasta,kek,tatlı dedın şıfre kelımeler verdın be,anacım şekerım düştü bırden gözümün önüne neler geldı,ınsanın nıyetı bozuk olmasınkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?