2009 Nisan Anneleri

hemen değil yavaş yavaş verirsin fatoş o kadar takma canım benim.bende de çok var verilecek kilo aynı gibiyiz.ama bende düşük tansiyon belası var diyet yapmaya başlayınca hepten 8 4 lere düştü eşim kızdı spor yapmam lazım benimde.artık kıbrsda yürüyüş yapıcam bol bol

kız hemen yaparsam meraklı kızar bana .....
vucudum toplasın biraz dim ama...
siz sonra yanımda tığ gibi dolaşın ..

feride canim RABBIM hayirli uzun omurler nasip etsin
fatos gulsen cfistik gibisiniz aa ben asil kucaginizdaki fistiklara bayildim onlar antep fistigi kizzzzz yesinleer fatos kiz verirsin meraklanma hadiiii bir ki bir ki spora
tugbaaaa ooo yilin fikri odulunu alirsin kiz heeeee banada fotolara bakmak duser gene dimiiiiiiiii
gulerde hakli aslinda ama nisan sonuna dogru olsa belki havalarda isinir kiz
aysun canim basiniz sagolsun
bende cocuklari yikadim reha uyudu abisi direniyor yarin gezmeye gitcez bakalim
oleee isteee nereye gidiyorsam evdede yigin is var ben simdi isimi birakip gitcem yaaa kesin misafirim gelecek neyse agzimi hayra acayim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

olur :))

kız ne açık alanı sende marttayız daha hasta olur bunlar

haklısın fatoş sana baştan sona katılıyorum

hani martta değil de nisan da falan olursa diye demiştim.yoksa martta evet soğuk olur.ilk önce de benimki hastalanır

ben nerdeyse doğumdan sora 5 kilo daha aldım inanamıyorum benim troidlerim 2.oğlumdan sonra düştü kilo aldım hemendiyetisyene gittim verdi falan derken şimdi başka bi hamilelik ve yine kilo ilk defa bu kiloyu gördüm ama ondan çok moralim bozuluo bakalım verebilecekmiym deniycem klasik pazartesi başlıcam diyete

ben detam bır ev kuşu oldum,doğru düzgün kımseyle buluşmuyorum,çıkıp gezme yok,arada çarşı bırde market dışarı çıkınca şaşırıyorum galıba asosyalleştım,bıde korku oluyor garıp garıp,kocam gelınce atıyorum kendımı dışarı anca çay bahçesı,akşam gezmesı,ıyı oluyor

ben gülfemin sütünü hazırlayım.çitlenbik uyanır birazdan.
size iyi geceler bol uykular güzel sohbetler arkadaşlaaar

pzt değıl çarşamba günüymüş bu nıyet günü anacım sölııım,bır başla gerısı gelır merak etme

oleee bencede genetik annen benim kaynanam gibi biz olsak nallari dikeriz heee nasil dayanmislar bilmem kaynanamin 8i sag 2olmus 2dusuk cocuklaridda 4ten asagi dogmazmis esim iclerinde en irisi sanirim 5kilo falan dogmus ama annesini gobek fitigi etmis simdi kadin 65yasinda kipirdiyamiyor ama bence onunki kilodan yaaa benim annemde 6tane dogurmus ama fildir fildir masallah
geldimmmmmmmmmmmmmm
hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnn
aman haaaaaaaaaaaaa tansiyona dikat benimkide kizar cok
kız hemen yaparsam meraklı kızar bana .....
vucudum toplasın biraz dim ama...
siz sonra yanımda tığ gibi dolaşın ..
o merakliysan sende mihtarsin
kimkiiii oooooooalsanaalsanasmile

ya dost sütün devamını kullanan varmı,benım evın altında ıst,bım vardı bır tek onun yoğurdu dokunmuyordu mıdeme,belkı sütüde güzeldır,denesem dıyorum,kullanan varsa sölesınnnn

ayarlayalım ya ne güzel olur gitmeden bi doping olsun bana
martın 20 yada 27 si bende toplanılıyor...
günü siz belirleyin..
sonra ben duymadım . buluşma varmı diye yazmayın ...

gel canım .. ama gelmezsinki sen mersin gülü oldun artık.
bende gelmek istiyorum ya ühühü valla bak tuğbayıda alırım gelirimkaydirigubbakcemile
sizde gelin tabiii ev sizin ev
ortak doğum günü fikri hoşmuş tuğba.
tamam bir tane de pasta alırız..

kızlar bende varım bidahakine bişi çıkmazsa mutlaka gelicem
forumistanbul olsa olmazmı acep bu arada bende troit hastasıyım bende deniycem arkadaşım teşekkürlerr
gel canım
aysuncum başınız sağolsun allah dedeye sabır versın
fatoş ve gulşen maşallah sıze ne guzelsınız
bız bursa grubu olarak gelelım ıstanbula o zzaman sultan
oo süper olur...valla
hehhehe forum bana da uyar ama bebeler çok yaramaz diye ev buluşması olsun diyoruz da çok kalabalık olursak evde de bunalır kuzular.güzel bi havada açık alanda buıluşsak
forum morum yok..evde buluşacağız.
canım tel. numarası yokmu sende.arasaydın keşke...
ayrıca benim anlamadığım . ,
gülşenin misafiri yokmuyduç o o yüzden gelmemişti.
sen ne diye gittin. gelen misafirlerimi tanıyodun. ...
yoksa misafirmi gelmedi. . kafam karıştı yanii...
olur :))

kız ne açık alanı sende marttayız daha hasta olur bunlar

haklısın fatoş sana baştan sona katılıyorum

neyi haklı aaaa.. buluşma vardı. gelen kişiler belli değildi sadece..
herzaman olduğu gibi demirbaşlar geldi..

ya dost sütün devamını kullanan varmı,benım evın altında ıst,bım vardı bır tek onun yoğurdu dokunmuyordu mıdeme,belkı sütüde güzeldır,denesem dıyorum,kullanan varsa sölesınnnn

valla ben içmeye almıyorum .o yüzden bilmiyorum .
ama pasta kek tatlı yapacaksam onu alıyorum . daha ekonomik

pzt değıl çarşamba günüymüş bu nıyet günü anacım sölııım,bır başla gerısı gelır merak etme

evet ya niyet diyetisyene gittiğim zaman 20 günde 5 kilo vermiştim ama görüntüde sanki 7kilo vermiş gibi oldum noluosa sıkılaşıomu anlamadımaynı dietisyene gitmek istiyorum adam bana dicek nolmuş sana hehhheeh ben alcam o verdircek dimi ama işi ne sanki diyeti omu yapıo şaka bi yana çocuklar öğrt korkarya bende adamdan utanıyom vallaha alıdım kiloları geri geldim diehehhehehhhe

kıs şırvan pasta,kek,tatlı dedın şıfre kelımeler verdın be,anacım şekerım düştü bırden gözümün önüne neler geldı,ınsanın nıyetı bozuk olmasınkafamçokkarıştı

güldürdün benı allahta senı güldürsün emı,adam verdırıyor sen alıyorsun kısmına koptum,ne yapacan ısteyerekmı aldın sankı peh,gıt valla öyle daha ıyı oluyormuş

hani martta değil de nisan da falan olursa diye demiştim.yoksa martta evet soğuk olur.ilk önce de benimki hastalanır

dimi ama döverim ben onu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…