2009 Nisan Anneleri

ben kaçtım kızlar,tatlı rüyalar görün ınşallah,meleklerle perıler korusun hepımızı,kocaman öpüldünüzolumunekankayizsmile

çiçek şimd faceden baktımda 41 tane ortak arkadaşımız varmış...
biz o kadar kalabalıkmıyız yaaa...

sanki bana 10-15 kişi geliyor..devamlı girenler bu kadar bence..
diğerleri ekleyip kaçmış anlaşılan...

sultanlada 40 ortak arkadaş...sultan kız bir tane eksik kalmışsın. kim acaba oo ?

bendeömer paşayı şimdi uyuttum maymun direndi ama uyudu sonunda uyuyan arkadaşlar bol uykulu geceler
cnm ben istanbul bayrampaşadayım heheh o yüzden forum dedim kalleşmiyimne ben face yokumdur benim fecem yokki bacım ama oğluşumda bol miktarda var ordan eklersemkabul edermisiniz die bilemediğim için hiç bişi demedim

selam kızlar
biz tiyatroya gittik o yüzden giremedim
şimdi bi selam vereyim dedim
bence de şirvan haklı ben yazdım zaten hep ben geliyorum diye buluşma kesindi de kimlerin geleceği belli değildi sadece
resimleri koymaya çalışıcam selen izin verirse tabi. şirvan anlar beni:)ama face koysam buraya uzun oluyo

cnm olurda bende kimsenin face yok biriniz verin anacım ben ordan herkezeulaşırımm

saol kanka :))
faca koy canım..

buarada nasıl gittin aklım sende kaldı..koca arabayla,birde selen durmuyordu..

ekledim şekerler
ayıp ettin kanka:)
sormavalla korktum uyumıcak diye amabiraz yürüdük uyudu eve kadar daha uyanmıcaktı arabadan alınca uyandı yok bi daha dışarda buluşma:)
sana da kendimi birine getirtmem lazım belki de hava güzel olur otobüsle geliriz bana uyar tarihler
ugly ekle canım aliye erdem yıldız

Selaaaaammmmm!
Buluşma olmuş,güzel olmuş,bide foto göreydik)
Ben kusur kalmayayım ama dimi,foto istemeyen)

Tuğba ve Aysun başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin!Aysun ençok da dedeye içim yandı,yalnız kalmak korkutmuştur adamcağızı..

Bu arada o kadar yorgunum ki,eşimin arkadaşalrı geldiler akşam oturmasına,ben mi çok ağırım bilmem,sabahın 8inden beri ayaktaydım,19 30 gibi geldiler, o ana kadar hiiç oturmadan iş yaptım,tabi 1 saat Miray a kahvaltı ettir,1 saat öğle uykusuna yatır,1 saat öğle yemeği ....

canım esasında sizin oralarda oturan birkaç kişi var onlarla beraber buluşup gelseniz. Olmaz mı acaba ...
Fikir sadece tabii.

hee sende sordun ç bursa grubu tamamlandı..

Bursa grubu sizde toplanın gelin hadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…