2009 Nisan Anneleri

kızlar buluşma varmış resimlere baktım çok güzel çıkmışsınız. şirvan sana bende geliyorum kabul edersen çok koptum ara ara okuyorum yinede bizde herşey yolunda mert yeni emeklemeye başladı biraz geç kaldı ama bizde hiç emekleyen yok ben hiç beklemiyordum şok oldum.. tarih tam belli olsun da bende yatıyım artık. bütün bebeklere bol uykulu geceler .. opuyorumnanaktan

Kızım biz Bursalılar böyle birliğiz işte,birimiz nerde hepimiz oradaaaa

gel canım...beklerim..

Kızım biz Bursalılar böyle birliğiz işte,birimiz nerde hepimiz oradaaaa
afferim size...

biz de ne yapalım .. istanbul büyük bir şehir. herkes ayrı yerlerde oturuyor.. toplanmak zor oluyor böye.. ,demirbaşlar da olmasa artık bilemiyorum.

buluşma tarihi : 20 mart yada 27 mart cumartesi günü.. ,

buluşma yeri : şirvanın fakiranesi

katılım sayısı :sınırsız

yiyecek : allah ne verdiyse :

kapımız herkese açıktır.. yeterki gelmek isteyin...
girişte bilet kesilmeyecektir. ücretsiz.
davetiye 2 kişiliktir. ana - çoçuk ,

Keşke ben de ıstanbul da olsaydım,çok isterdim gelmek..
Servis mi tutsak Bursa - ıstanbul)
ıstanbul o kadar büyük ve de karışık olmasaydı,gelinmeyecek biryer değil aslında,ne var ki 1 saat te mi ne geliyor artık feribot.
Ama baksanıza siz birbirinizi bulamıyorsunuz o koca şehirde,biz iyice kayboluruz:-DD

O kadar yorgunum ki,buradan kalkıp yatağa gitmek zor geliyor:-((
Üstüne yarın da bebek mevlüdü varmış oraya gideceğiz annemle,ne güzel dinlenirdim evde gitmeseydik:-((

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bir pazar sabahı kalktık yıne 6,00 da ................

uyumak yok bizeeeeeeee

sızıp kalmışım dün gece tv karsında uykusuzluktan

aysuncum başınız sagolsun

gülşen fatoş süpersin...

şirvan davetiy listene bayıldımmm

güzel hafta sonları olsun..............

2010 nisan anneleri dıyoki nisan annelerınden hamile olan var kavga var kavga almış başını gştmiş:):):)

günaydnlarrrrr
resmlerinize baktm şimdi çoook güzeller maşallah
size ve bebişlereee
şirvaaaan bende bir süprüüüz yapabilirmm şekeerrrr

günaydın uykusuzkujtan yorgunluktan ölüyorum.ecrinde enerji full tabi.bu kızçeye yedirdiklerimden ben de yesem böyle enerjik olur muyum acep

gunaydin nisan annenleri
kiz bi kaybol mansur kim kine anacim face de

günaydın kızlar bende aynı durumdayım ecem sabahın 7 sinde ayakta geçte yatırsam erken kalkıyor erkende yatırsam kalkıyor ...

kaybol mansur sanırım ugly nickli arkadaş betülcüm
adaşım ben doktora dedim ki ne zaman deliksiz uyur 2 yaşında dedi adam bayılacaktım
ecrinin mümükleri durmak bilmiyo ya temizlerken attığı çığlıkları herkes duyuyodur.hele otribebeyi görünce bile tepinmeye başlıyor can yakmıyordur o diimi ya

offf adaş 2 senemi doktorda ne moral vermiş ama:))
valla ecemde otribebede çok ağlıyor ama ben can yaktığını sanmıyorum ondan önce kullandıklarımdada ağlıyordu ki onlar o kadar kuvvetli değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…