2009 Nisan Anneleri

bizim doktor kim moral vermek kimm ecrin 5 günlükken ağlatmıştı beni sevgili doktorumuz :) ecrin sarılık olmuştu ben ameliyatlıyım zaten ayakta zor duruyorum 15dk kadar sarılık gereken zamanda geçmezse çocukta yapacağı hasarları anlatıyo beğine yerleşir vs... hem ağrımdan hem korkumdan ağlamıştım valla geçer korkmayın her bebeğe oluyor diyeceğine bütün felaket senaryolarını sıraladı.çok realist bir doktorumuz var :) onun dışında seviyoruz doktor amcamızı çok nazik davranıyor

benim kızım bugünlerde erdi :)) eskiden bombom pow falan açtığım zaman o kuduruk şarkılarda sakinleşip uyuyan çocuk şimdi sami yusufun ilahilerini açınca bi mahsunlaşıyo sakinleşip uyuyo.özelliklede supplication çok seviyor.doğru yolu buldu çocuk hihih

günaydın kızlatrrrrrrrrrr

aysun canım basınız sagolsun

gülsen ve fatos süper gözüküyorsunuzzz masallahhhhh

istanbul fotoları face de mi bi bakayımmmm

su meraklı olayı ve tavrı bence korkunccc ama sanırım kıskırktmak için yapıyooo o yüzden ilgilenmemek en iyisiiii, uslubu yanlıs

2 gündür gezmenin dibine vurduk cok yorgun hissediyorum
ama günes de cıktı ögleden sonra yine bi dolasabilirizzzz

günaydın kızlar bizde 7:30dan beri ayaktayız
kahvaltı ettirdim yattk eşime verdim keremi uyumuşum yaım saat öncede devr aldm n öbeti
yine salla babam salla bacaklarım et kesti

hee bu arada saat 3:30du yattığımda:)

canını yaktığını sanmıyorum tuğbacım
burnundaki havayıda çekiyo ya ondan korkuyodur

maşallah sami yusufu bende seviyorum

evet didemcim kesinlikle kışkırtmak için yapıyor nasıl bi karakterdir anlamadım.oraya uzatmamak için yazmadım ama onunla aynı fikirde olan arkadaşlarda var tabi biz meraklıdan hoşlanmadığımızdan ona yüklendik.ama fikrimin arkasındayım kim olursa olsun bebek aldırmak caniliktir.ben kaldıramam doğuramam büyütemem diyen önlemini önceden alsın minicik bi cana kıymaktansa.ne demiş efendimiz deveyi sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet et.

yaw olayın ortasına cup diye düştüm ama hemen anladım varya kimseye diyemiodum ama banada cok bilmiş geliyodu sanki biz saf salağız küllü cahiliz elimizin altında net yok tu neyse ya(topicte dedikodu gibi oldu bu da yaw)

biz tekrar uyuduk egeyle 9,30 gibi şimdi kalktık babamızda kalktı kahvaltı yapıcaz. byee

ecrin de uyudu ama ben uyumaya korkuyorum valla 1 saat sonra uyanacak biliyorum en iyisi hiç uyumamak.tam dalmışken uyanmak çok zor

biz kıbrısdayken ecrine hep kavanoz ve kaşık maması yedirmek zorunda kaldım arkadaşın evinde de kalmış olsak sonuçta bekar evi sağolusn arkadaş biz gelicez diye bulaşıkları yıkamış evi temizlemiş ama erkek eli işte ne kadar olurki herşey dezenfekte edilmeliydi içime sinmedi pişirmek.

çocuk bıktı artık öyle mamalardan bende vicdan azabı çektim düzgün besleyemedim diye.dün hiçbitşey koymadı ağzına saat 9a kadar bende kalktım kıymalı havuçlu domates çorbası yaptım uydurmasyon :) tadı süper oldu koca bi tas yedi bebeğim benim hemde ekmek ufalamıştım.özlemiş annesinin uydurmsyon bebiş çorbalarını :)

Ne ben "ben olsam aldırırdım" dedim diye kimse çocuk aldırır, ne de siz "ben olsam doğururdum" dediniz diye kimse çocuk doğurur. Bu platform fikirlerimizi paylaşmak için var. Ben de fikrimi paylaştım, siz de fikrinizi paylaştınız ama siz bir adım öteye geçip, bana saldırıp, fikrimi karalayıp, bir de üstüne evlat katili yakıştırması yaptınız. Ben fokurfokur arkadas kendisiyle ilgili bilgi vermeden önce onları yazdım, yazdıklarımın da arkasındayım, ama arkadas sonradan geldi, durumunu anlattı ben de kendisine çok olumlu bir mesaj yazdım. Ama sizin içiniz soğumadı nedense... Hepiniz bir olup bana saldırmaya bayılıyorsunuz konu ne olursa olsun...

Hadi şimdi bu topiği de kilitle istersen... Ya da bana uyarı ver, ben de sizin yazdıklarınızı diğer moderatörlere aktarayım, onlar karar versin bu kapatmanın, uyarının haklı olup olmadıgına... Ya neyse, ugraşamayacagım sizinle... Ne haliniz varsa görün...

ay ne olur uğraşma bizde bunu istiyoruz zaten uğraşma yani rahat bırak....

ben şikayet bildirdim zaten sen rahat ol

ilk kez meraklıyla aynı fikirdeyim evet ipek BıZıMLE UĞRAŞMA ARTIK Allah rızası için yap bize bu iyiliği

oohhh be kablosuz modem aldım sonunda
demir ayaklarımda uyuyooo bende yazıyommm
kocis görse kızar
demir varken acma diyoooo:::)))))

selam kızlarr

tuğbacım eviniz hayırlı olsun canım...
fotolarını göremedim ama daha doğrusu bulamdım.....

eğer o tarihlerde istanbulda olursam bende gelicem kesin buluşmaya....

neyse kızlar ben çıkıyorum bugün ecemın 2.30 kontrolu var umuyorum herşey yolundadır

eşimde börek almaya gitti daha kahvaltı yapmadık ecemle uğraşmaktan
hepinizi öpüyorum

boşverin şu meraklımisafirmidr nedir kendini önemli sanmasın ben onun yazdıklarını okudum biraz geçmişte gerçektende iyi araştırmacı gazeteci olurmuş ondan kopyala yapıştır he he he :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…