2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, TugbaEcrin, ugly, zeyno5

ne hareketli bir pazar.........

bizde kahvaltı ettik bi yürüdük geldik ailecek:):):):)
cekirdek aile........

evdeyiz yagmur yagacak sanırım.

gunaydin nisan annenleri
kiz bi kaybol mansur kim kine anacim face de

hehehehh benim canım o oğluşumun face ben kullanıorum sizlerle görüşmek için yani size özel oğlum yeni almış adresibana lazım oluca verdi nerden aklınada geldiyse kaybol mansur heheheh 13 yaş doğal heralde ah ahhhhhhhhhh çok işim var çok üç tane erkek evlat klava:

birazdan panoraya gidicez....

oğluşuma ciceler almaya...

çok güzel bi hava vardı.....ama bozulduuu

sagol canım...düğün fotoğraflarımıa bakıp bakıp iç geçiriyorumm :)))

eviniz cidden çok güzelmiş tuğba.eşyalarda içindemiydi?

teşekkür ederim canım.evet eşyalıydı
orda eksikleri liste yapmıştım başladım bavullara koymaya yavaş yavaş.yarın belki koçtaş ya da ikeadan alışveriş yaparız nasıl taşınacak onca şey bilmem

aslında 9 mart ama biz bugün kutluyoruzzz valla dünden beri hazırlıkla uğraşıyorumm stüdyo fotolarımızı ekliycem şimdi ama hiç gülen fotosu yokkk

Ne büyük mutluluk,ne büyük heyecandır bu!!!Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah ailenizle birlikte!!

Fotoğraflara baktım da,aynı şeyleri yaşamışız ,Miray da bir türlü gülmedi,bir o ışığa bir öbürüne bakıyordu,zaten ilk anda böyle oluyor ,ama sonradan açıldı da,çekebildik gülerken.Geçen hafta çekinmiştik,hala arayacaklar ,düzenleyip,ondan sonra da baskı için bekleriz 1 hafta!!Ne oynama yapıyorlarsa artık??

Son düzenleme:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de dinletiyorum gülfeme sami yusufu.

ya hala dişimiz yok ya kötü bişeymi bu duyan varmııııııııııı

bizim de yok canım.doktorumuz bize kalsiyum başlattı.devit3 ü de artırdı.benim de canım sıkılıyo.çok geç kaldı.

MERHABA KIZLAR bugün doğum günümüz var çok heyecanlıyımmmmm

mönümüz
kaplumbapa poğaça
panda ve kedi kurabiyeler
fındıklı renkli toplar
cupcake
yaprak sarma
milföy pizza
makarna salatası
pasta

ne güzel maşallah güzel elife.ömrü boyunca hep gülsün inşallah.a.s.:teytey:

Eşim de kızıyla dışarı çıktı,hele bir yürüsün ,ben tutamam bunları babakız,eşime zaten gezme olsun,yanına arkadaş da var artık ohhhhhhhh,kim tutar)

Tuğbacım benim şu msn problemimi çözemedşm ya hala,acaba diyorum yeni msn mi alsam ,o zaman düzelir mi ki,ya da napsam,şu işi bir çözüversen giderayak

Ooooooo Deniz gelmiş hoşgelmiş,havalar düzeldi tabi oralarda,gezmeleriniz başladı!!

iyiki doğdun elif doğum günün kutlu olsun şeker kız..
biz aydından geldik elayıda dün dr a götürdük genel kontrol..
vitaminimizi değiştirdi kan ilacını 1 yaşında bırakın dedi..bi de flor hapı verdi..gece besleniyo hala dedim benim çocuklar 2.5 yaşında bıraktı dedi :)) bizden bu kadar umarım geçmişi okuyabilirim :))

Son düzenleme:
güney korede sanal bebek oyunu oynayan aile bebeğe çok bağlanmış ve 3 aylık çocuklarını unutmuşlar oyun oynarken bebek ölmüş ..allahım yaa...

Deniz ben açtığımda Memur kırmızı eti unuttu haberi vardı :-((

nbr elifcim miray nasıl :) pazarı bitirdim ama cmrtsi çok yazmışsınız sanırım normalde kesat olur ist buluşmuş mu onu anlamaya çalışıyorum bi de meraklı olayı olmuş bi taraftan okumaya devam edeyim :)

aklımda kalanlar :)
feridecim geçmiş doğum günün kutlu olsun ve tuna ya maşallah
tuğbacım çok sevindim cnm evini görmek için face i açıcam hemen oraya yorum yaparım :)
şirvancım gözünaydın beklenen olay gerçeklşmiş
gülşen ve fatoş a bayıldım bebeklerede sizde çook güzelsiniz..
istanbul fotosu hala yoookkk
aysuncum başınız saolsun cnm dedeye çok üzüldüm ((

iyi akşamlar arkadaşlar.
ben bugün çok yoruldum.inşallah kuzum bu gece iyi uyur da ben de dinlenirim
hepinize boool uykulu gece diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…