2009 Nisan Anneleri

ayyyyy ben ilk ogluma hamileligimde hep onu dinledik biz zaten adida ali sami
biz dün tubiş ve sultanla webcam den görüştük tüh keşke resim çekip koysaydım :)
oooooooooooo masallah belki bende oyle bulusurum sizinle
iyi fikir aslinda ornegin vif olan bi yerde bulusursaniz yaninizda lap yop olursa gorusebiliriz bulusma aninda tabi istenirse
neyse hatunlar bu konuyu uzatmayın benide zora düşürmeyin
yaaa aslinda ileri gidersek bizim grup tehlikeye girecek bos verelim

MERHABA KIZLAR bugün doğum günümüz var çok heyecanlıyımmmmm
rabbim hayirli uzun omurler nasip eysin canim

amanin 3ude erkek heee kiz iki tanede bende var 3. kiz olur dogur 2sene sonra diyorlar ama yemezler bak olmamis seninde yaaaa sana ozelden birseyler sorabilir miyim
yaaaa ben inan inanmiyorum uzatiyolar sanki zor birsey yapiliyomus izlenimi vermek icin birde ben olsam tembihlerim yuzuyle falan oynanmasin diye bazen abartiyorlar insan kendini taniyamiyor
Eşim de kızıyla dışarı çıktı,hele bir yürüsün ,ben tutamam bunları babakız,eşime zaten gezme olsun,yanına arkadaş da var artık ohhhhhhhh,kim tutar)
ayyyyy benimkide ole olsun oda gezmeyi hic sevmez
güney korede sanal bebek oyunu oynayan aile bebeğe çok bağlanmış ve 3 aylık çocuklarını unutmuşlar oyun oynarken bebek ölmüş ..allahım yaa...
yok yaaaaaaaaa o abartmadir bence illaki baska birsey vardir yani besik olumu 3.ayda cok rastlaniyo
iyi akşamlar arkadaşlar.
ben bugün çok yoruldum.inşallah kuzum bu gece iyi uyur da ben de dinlenirim
hepinize boool uykulu gece diliyorum.
hadiii insallah canim

amada alintilamisim heeeeeeeeeeeee
hakkinizi helal edin uzatmisim vallaha

oskar töreni vaarrr..her sene canlı izlicem diye beklerim ama kırmızı halının yarısında uyurum ( bu sene izlesem bile yarın ela beni çıldırtır uykuuz uykusuz

iyi akşamlar kızlar...hepiniz sağolun...
bugün bizde biraz stres atalım diye silivrideydik.
ege için baharlık kıyafetler aldık.
lc waikiki'nin kırmızı montu var baharlık bayıldım çok şeker......
buluşma güzel geçmiş anlaşılan.
fotolar harika....

buradaki waikikide hic birsey yok gelmiyor hep eski sezon kiz

iyi akşamlar kızlar
iyiki doğdun Elif daha nice nice senelere inşallah
yüzün daima gülsün

deniz hoşgeldin canımmm
eloş gezmeklere alıştı dimi ecrin çok alıştı
havaalanında uluşlar arası takıldı zenci japon ve rus arkadaşlar buldu :)
artık insanları görünce ağlamıyor yabancılık yapmıyor seviniyorum

aay cnm sen beni çok iyi nlıyorsun bu konuda hep aynıydık :))
aynen ela da alışmayı bırak daha da seviniyolar yaa evde bizimle oynadığı tüm oyunları orda herkesle oynadı bi taraftan hünerlerini sergiliyo bi de görüyolar mı diye bakıyoo hihihi :)) hele her evin kapısına yaklaşınca çığlık atıp beni dışarı itmeye çalışıyo..şimdide tam tersi oldular ama bugünleri gördük ya çok şükür di mi tuğbacım neydi o ağlama krizleri
bu arada eviniz çok güzl sağlık mutlulukla oturun çok güzel bi 3 sene geçirin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…