ayyyyy ben ilk ogluma hamileligimde hep onu dinledik biz zaten adida ali samibenim kızım bugünlerde erdi :)) eskiden bombom pow falan açtığım zaman o kuduruk şarkılarda sakinleşip uyuyan çocuk şimdi sami yusufun ilahilerini açınca bi mahsunlaşıyo sakinleşip uyuyo.özelliklede supplication çok seviyor.doğru yolu buldu çocuk hihih
oooooooooooo masallah belki bende oyle bulusurum sizinlebiz dün tubiş ve sultanla webcam den görüştük tüh keşke resim çekip koysaydım :)
iyi fikir aslinda ornegin vif olan bi yerde bulusursaniz yaninizda lap yop olursa gorusebiliriz bulusma aninda tabi istenirse
yaaa aslinda ileri gidersek bizim grup tehlikeye girecek bos verelimneyse hatunlar bu konuyu uzatmayın benide zora düşürmeyin
rabbim hayirli uzun omurler nasip eysin canimMERHABA KIZLAR bugün doğum günümüz var çok heyecanlıyımmmmm
amanin 3ude erkek heee kiz iki tanede bende var 3. kiz olur dogur 2sene sonra diyorlar ama yemezler bak olmamis seninde yaaaa sana ozelden birseyler sorabilir miyimhehehehh benim canım o oğluşumun face ben kullanıorum sizlerle görüşmek için yani size özel oğlum yeni almış adresibana lazım oluca verdi nerden aklınada geldiyse kaybol mansur heheheh 13 yaş doğal heralde ah ahhhhhhhhhh çok işim var çok üç tane erkek evlatklava:
yaaaa ben inan inanmiyorum uzatiyolar sanki zor birsey yapiliyomus izlenimi vermek icin birde ben olsam tembihlerim yuzuyle falan oynanmasin diye bazen abartiyorlar insan kendini taniyamiyorNe büyük mutluluk,ne büyük heyecandır bu!!!Nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah ailenizle birlikte!!
Fotoğraflara baktım da,aynı şeyleri yaşamışız ,Miray da bir türlü gülmedi,bir o ışığa bir öbürüne bakıyordu,zaten ilk anda böyle oluyor ,ama sonradan açıldı da,çekebildik gülerken.Geçen hafta çekinmiştik,hala arayacaklar ,düzenleyip,ondan sonra da baskı için bekleriz 1 hafta!!Ne oynama yapıyorlarsa artık??
ayyyyy benimkide ole olsun oda gezmeyi hic sevmezEşim de kızıyla dışarı çıktı,hele bir yürüsün ,ben tutamam bunları babakız,eşime zaten gezme olsun,yanına arkadaş da var artık ohhhhhhhh,kim tutar)
yok yaaaaaaaaa o abartmadir bence illaki baska birsey vardir yani besik olumu 3.ayda cok rastlaniyogüney korede sanal bebek oyunu oynayan aile bebeğe çok bağlanmış ve 3 aylık çocuklarını unutmuşlar oyun oynarken bebek ölmüş ..allahım yaa...
hadiii insallah canimiyi akşamlar arkadaşlar.
ben bugün çok yoruldum.inşallah kuzum bu gece iyi uyur da ben de dinlenirim
hepinize boool uykulu gece diliyorum.