2009 Nisan Anneleri

evet ya ne güzel oldu ama en kısa zamanda tekrar yapalım:))
bebişler uyanıkken yapalım ben resim çekip koyarım hihih
fıstıklar sizii
oohhh be kablosuz modem aldım sonunda
demir ayaklarımda uyuyooo bende yazıyommm
kocis görse kızar
demir varken acma diyoooo:::)))))
didemcim kablosuz modemin laptop cep tel. ve televizyondan bi farkı yok.hatta cep tel daha sakıncalı
selam kızlarr

tuğbacım eviniz hayırlı olsun canım...
fotolarını göremedim ama daha doğrusu bulamdım.....

eğer o tarihlerde istanbulda olursam bende gelicem kesin buluşmaya....

canım çok teşekkür ederim.resimleri facebooka koydum.abime msnden atamadım boyutları büyüktü inmedi bende facebooka koydum hem annem hem arkadaşlarım baksın diye.sende var mı facebook hesabı ekleyelim.

var canım.zeynep gürsoy özdemir.siz eklerseniz iyi olur.şimdi çıkmam lazım benim.

benimde malum konuyla ilgili sölemek istediğim çok sey var ama neyse konu uzamasın.siz sölmişsiniz zaten.

görüşürüz kızlar

geçmişe göz atarken gördüm şirvan sen seç gününü demiş bana gözümden kaçmış bizim işlemler 1 2 hafta içinde de bitebilirmiş ay sonuna da sarkabilirmiş o yüzden kesinleşmeden ben bi tarih belirlersem olmaz şu gün buluşalım derim ama işlemler bitmiş olur gideriz üzülürüm.1 hafta içinde kesinleşir heralde bitecekmi uzayacakmı gelişmelere göre kararlaştıralım

gunaydın kızlar
tuğba denız aydında canım annesınde
ohhh webcamdanda konuşulmuş dun ne guzel ne guzel

ya hala dişimiz yok ya kötü bişeymi bu duyan varmııııııııııı

ooo iyiymiş gezsin kokoş ela ve denizcim :)

elavinya diş çıkarmayan nisan bebişlerimiz var halen.gülfem selen zeynepin çıktı ama tam belli değil diyordu annesi
endişelenme nasılsa çıkacak.her çocuğun gelişimi ayrı.

selam kızlar,

dün buluşma olmuş ama ben gelemedim ama gelicekim annemdeyim yusufu ranzada yatırıyorum sabaha doğru ranzanın merdivenlerin arasına sıkışmış kıyametler koptu sabah 4 te herkes ayağa kalktı çok korktumm sonra uyumuşuz saat 10 da kalktık elektrik kesikti modem açılmadığı için bakamadım vel hasıl gelemedim.........

tuğba yeni eviniz hayırlı olsun geçmişi okurken gördüm allah huzurla oturtsun..........

meraklı olayı ne anlamadım............

aysun başınız sağolsun......

fatoş ve gülşen süpersinizzzzzzzzzzzz.........

aklımda kalanlar bunlar..........

mönümüz
kaplumbapa poğaça
panda ve kedi kurabiyeler
fındıklı renkli toplar
cupcake
yaprak sarma
milföy pizza
makarna salatası
pasta

aslında 9 mart ama biz bugün kutluyoruzzz valla dünden beri hazırlıkla uğraşıyorumm stüdyo fotolarımızı ekliycem şimdi ama hiç gülen fotosu yokkk

9 marttada kutlu olsun elifçim doğum günün bugünde...rabbim yüzünü daima güldürsün inşallah...benim misafirim vardı evet banucumda izin almış bulundu işten bende arzu edersen bana gel dedim geldi saolsun yoksa ne ayrımcılığı olsun.....27 martta idilin doğum günü olucak kısmetse o gün uygun olmaz bana ama 20 mart uygundur.....tabiki 27 mart akşamıda gelebilen herkesi beklerim doğumgünümüze....yelizcim resimleri bekliyoruz partinizden...menünün detaylarınıda bekliyorum tariflerini yani

aslında 9 mart ama biz bugün kutluyoruzzz valla dünden beri hazırlıkla uğraşıyorumm stüdyo fotolarımızı ekliycem şimdi ama hiç gülen fotosu yokkk

keyifli pazarlar arkadaşlar oleeeeeeeyyyyyyyyyy ilk doğumgünü kutlamamız nasılda geçtikızlar inanamıyorum uyku dedik emzirme dedik iklo derken 1 yaşına geldiler allah uzun sağlıklı ve bereketli ömür nasibetsin canım kuzuna hayırlı evlat olur inşallah öptüm kuzuyuuuuŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…