Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama çift kale maçımız var gardını al eve öyle gel..............:):):):):)
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/226783-heyecanlad305ran-mesaj.html
delikafadulden oldum ilk duyduğumda eşime söyledim prof artık olsun o kadar dedi..bi de türkiyede çocuk nöropsikiyatristi yok başka diye biliyorum hemde prof olan hehehe sabihanın avukatı konuştuArkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.
aaay çok kötüymüş cnm yaa allah kimseye yaşatmasın..amannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.
woowww :1rolleyes:canim kitaplari cok cok uzuz bence ayrica ole bi doktor sirf yetisemedigignden insanlara fuzuli zaman kaybi olmasin diye fiyatini yuksek tutup hasta sayisini azaltiyodur notmal fiyata olsa kadin nefes alamaz ki ayrica adi duyulmus butun proflarin fiyati hemen hemen ole benim ablamda goturuyo ogluna doktorlar 2yasina kadar yuruyemez dediler ama sabihanin recetesi sebebiyle 11aylikken yurudu
delüüüüüüüüüüüüüüümelek annemmmmmm çift kale derkennnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))
kızlar yazdığım şeyin ne kadar doğru olduğunu bilmediğimden araştırdım nöropsikiyatri merkezi varmış bi tane..güzel şeyler yazıyyo çocuklarla ilgili okumak isterseniz..
Çocuk - Aile İletişimi Çocuk Ruh Sağlığı/QUOTE]
lınk süper,not edılmelı,teşekkürler
canııııım çok geçmış olsun annesı,bızde çok sevınıyoruz ne kadar çabuk öğrenıyorlar dımı maşallahiyi akşamlar kızlar son 3 gündür giremedim sizi çok özledim anlatsam uzun olur herkes iyidir umarım yusufum grip oldu salya sümük öksürük dolaşıyor yusuf artık anlayabileceğim kelimeler söylüyor çok hoşuma gidiyor..........
maşallah bu kuzular maşallah,sıhatler olsunecrini yıkadım ölllllllldüm yorgunluktan 1 dk rahat durmaz mı insan yaa enerji santrali sıpa
esra çok geçmiş olsun yusufa bizde yeni atlattık güzel yüzlü yusuf da hemen atlatsın inş.
ne delü karısın beee:):):):):):)melek annemmmmmm çift kale derkennnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))
gecmiş olsunnnnnnnn yusufaaiyi akşamlar kızlar son 3 gündür giremedim sizi çok özledim anlatsam uzun olur herkes iyidir umarım yusufum grip oldu salya sümük öksürük dolaşıyor yusuf artık anlayabileceğim kelimeler söylüyor çok hoşuma gidiyor..........
bursa ve ordu maceramız olmadı ama ben çok yıprandım eşim çok maceraperest 1 haftadır beynim yoruldu orası mı burası mı diye hep dua ettim allahm hakkımızda neresi hayırlıysa orayı nasip et diye insanın düzeninin bozulması ve iş bilmez eşi olması çok zor allah yardımcımız olsun....