• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, eysan, oslem1907, aliye83

slm kızlar

burcu geçmiş olsun ya umarımm hemencecik iyileşir
geçmişe baktım ama hepsi aklımdan gitti hasta bebeklerimiz varsa hepsine acil şifalar..

ay benimde sırtım tutulmuş berbat az sonra bir duşa gireyim sıcak su belki iyi gelir bugünde yoruldum zaten temzilikten erken yatayım

Arkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.
delikafadulden oldum ilk duyduğumda eşime söyledim prof artık olsun o kadar dedi..bi de türkiyede çocuk nöropsikiyatristi yok başka diye biliyorum hemde prof olan hehehe sabihanın avukatı konuştu :D şaka falan da ok öylesine kontrole götürmek için çok pahalı ama eysanın dediği gibi olmaz denileni olur ediyo çoğu zaman..
amannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.
aaay çok kötüymüş cnm yaa allah kimseye yaşatmasın..
canim kitaplari cok cok uzuz bence ayrica ole bi doktor sirf yetisemedigignden insanlara fuzuli zaman kaybi olmasin diye fiyatini yuksek tutup hasta sayisini azaltiyodur notmal fiyata olsa kadin nefes alamaz ki ayrica adi duyulmus butun proflarin fiyati hemen hemen ole benim ablamda goturuyo ogluna doktorlar 2yasina kadar yuruyemez dediler ama sabihanin recetesi sebebiyle 11aylikken yurudu
woowww :1rolleyes:

Çiçek can havliyle insan herşeyi söyler valla,iyi de etmişsin,hastane önünde boş yere korna çalacak değilsin ya!!!

MSN görüşmelerine beni de alınnnnn,malum ben sizi göremiyorum,eğer facedeysem ya da kk daysam,msn im de açıktır:-)

iyi akşamlar kızlar son 3 gündür giremedim sizi çok özledim anlatsam uzun olur herkes iyidir umarım yusufum grip oldu salya sümük öksürük dolaşıyor yusuf artık anlayabileceğim kelimeler söylüyor çok hoşuma gidiyor..........

ecrini yıkadım ölllllllldüm yorgunluktan 1 dk rahat durmaz mı insan yaa enerji santrali sıpa
esra çok geçmiş olsun yusufa bizde yeni atlattık güzel yüzlü yusuf da hemen atlatsın inş.

esrayusufa çok geçmş olsunn..
eşim 2 gündür 9 da uyuyoo boğcam adamı yaa çok kıl oluyorum bu ara gıcııııkkkkkkkkk

iyi akşamlar arkadaşlar....
inş herkes iyidir. okuldan gel markete git yemek hazırla ye pın pın a yap derken GECE oldu resmen:( bi selam vereyim dedim accık geçmişe baktım
sultancım inş kafana göre bi ev bulursun....
demek msn görüşmeleri var haaa... ben vakit bulup buraya bakamıyom:( millet face çiftlik yat kat sahibi:):):) neyse hepinizi öptük ve özledim burdaki muhabbetlerimizi.................

Tuğba,Deniz çok sağolun kızlar .............

kayrada hastaymış çok geçmiş olsun insan evladı hasta olunca içi yanıyor ya allah yavrularımızı korusun ............

bursa ve ordu maceramız olmadı ama ben çok yıprandım eşim çok maceraperest 1 haftadır beynim yoruldu orası mı burası mı diye hep dua ettim allahm hakkımızda neresi hayırlıysa orayı nasip et diye insanın düzeninin bozulması ve iş bilmez eşi olması çok zor allah yardımcımız olsun....

melek annemmmmmm çift kale derkennnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))
delüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar yazdığım şeyin ne kadar doğru olduğunu bilmediğimden araştırdım nöropsikiyatri merkezi varmış bi tane..güzel şeyler yazıyyo çocuklarla ilgili okumak isterseniz..
Çocuk - Aile İletişimi Çocuk Ruh Sağlığı/QUOTE]
lınk süper,not edılmelı,teşekkürler
iyi akşamlar kızlar son 3 gündür giremedim sizi çok özledim anlatsam uzun olur herkes iyidir umarım yusufum grip oldu salya sümük öksürük dolaşıyor yusuf artık anlayabileceğim kelimeler söylüyor çok hoşuma gidiyor..........
canııııım çok geçmış olsun annesı,bızde çok sevınıyoruz ne kadar çabuk öğrenıyorlar dımı maşallah
ecrini yıkadım ölllllllldüm yorgunluktan 1 dk rahat durmaz mı insan yaa enerji santrali sıpa
esra çok geçmiş olsun yusufa bizde yeni atlattık güzel yüzlü yusuf da hemen atlatsın inş.
maşallah bu kuzular maşallah,sıhatler olsun

melek annemmmmmm çift kale derkennnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))
ne delü karısın beee:):):):):):)

gecmiş olsunnnnnnnn yusufaa

bende yatıcam ezel baktım yeter saahın kör vakitinde ayaktayımmmmmmmm

iyi geceler

bebeişler sabaha kadar uyanmadan uyusalar keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şenay gördünmü neler atıyorlar msj,bende deneyecem kaan gelınce,adam bana ıyıce sapık muamelesı yapacak valla,korkuyorum senden dıyorsırnaşık şey

bursa ve ordu maceramız olmadı ama ben çok yıprandım eşim çok maceraperest 1 haftadır beynim yoruldu orası mı burası mı diye hep dua ettim allahm hakkımızda neresi hayırlıysa orayı nasip et diye insanın düzeninin bozulması ve iş bilmez eşi olması çok zor allah yardımcımız olsun....

Amin canım Amin bılırım bılmezmıyım ahada örnek bak bana

evet ya severken içim sokasım glıyor hele o sarılışıııı cabuk buyuduler sankiiiiii
doyasıya öpüm doyasıya sarılıyorum ama doyamıyorummmmmmmmmmmmmmm

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, kokteyl, bursasu+, oslem1907, şen_ay, roseberry, TugbaEcrin, denizela, geda

Back
X