• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

canım teşekkürler sizlerin dualarıyla bu kadar kolay atlattım doğumu sanki ben de yeni doğmuş gibi hissediyorum hamilelikte o kadar ağrı acı çektim ki şimdi ağrın var mı diye sorunyolar var ama sivrisinek sokması gibi umrumda değil mutluyum ben:)

çok sevindim çiçekkkkkkkkkk..
Allah mıutluluğunuzu arttırsın..

Çağla sen Almanya da mıydın,söylemiştin ama aklımda kalmamış:-(
avusturya/viyanada yasiyorum cnm..

yok çıkmamış bi arkadaşdan aldım ben o da korsan almış :))

gidin tabi yaaaaaaa
hatta sinemaya gidin :))

çağlacım sağol cnm inş. iyi olacak
sende rahat atlacakmışsın gibi geliyo bana
6 hafta var aramızda
bnm mide bulantılarım biraz daha azaldı
hatta akşamları öyle bi yiyorumki kesin kilo alıcam daha almadım gerçi

biz bugün pazar keyfi yaptık 9 da kalktık normalde demir uyanmasa bile 8 de uyandırıyodum
bugün uyusun bakalım ne kdr uyuycak diye baktım 1 saat fazla uyudu 12 de yatırırım 1 saat daha uyur
sonra gezmeye gidicez

yarında halıcılar gelecek evdeyiz o yüzden duvardan duvara halı yaptırıyoruz bütün evi
yerler taş olduğu için soğuk geliyo yerden demirde hep yerlerde iyi olacak

mügecim sagol ins. benim asiri mide bulantim yok tatli yiyemiyorum pek az az yiyorum herseyden 10gunde 1kilo gitti.. iyiyim yani :)

Kızlarrr biz geldikkkk iş dün evimize. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. Can a dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)

cok sevindim cicekcim. masallah can'a ne guzel zamanla hersey cok daha iyi olcak eminim. saglikla buyut kuzularini ins.:nazar:

herkese merhaba..
ay yarin evlilik yildonumumuz esime bi pantolon ve gomlek aldim ama güya bugunde cikip biseler daha bakicaktim ama bugun hicbise yapmak istemiyorum.. almicam sanirim yeter:) yarin aksam 22,30da kpederim geliyor 3gunlugune kiyafet odasi almis basini gidiyor ama yerimden kalkasim yok yaa.. elosunda saat 15,30da dr kontrolu var ,hastaydi ins duzelmistir. bizden haberler boyle öptük

Kızlarrr biz geldikkkk iş dün evimize. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. Can a dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)
oyy çok güzel ya maşallah 41 kere süper:43:

merhaba herkese .inşallah herkesin h.sonu güzel geçmiştir.
öncelikle sevgicim hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza sağlıklı olmasıda ayrıca sevindirici.
geçmişe pek bakamadım kusura bakmayın .
h.sonu eşimde hastalandı bayağ kötü oldu adam kulaklarına kadar vurdu boğazının ağrısı.bi yandanda kayra hasta hiç keyfi yok ve neden anlamıyorum burun akıntımız var az öksürük zaten antibiyotiğe devam ediyoruz ama hiç hali yok kaç gündğr düzelmedi ya acaba köpek dişlerimi çıkıcak bilmiyorum ki yarın ablamın dr una götürücem bide .bugunde anneme gidicem bi kaç gün kalıcam.
geçmiş olsun burcu

valla kızlar gecmıse pek bakamadım aklımda kalanlar
tuğba yaptıkların super görünüyo elıne sağlık canım
sevgıcım inşallah guzel bı kızın olur cnım
mugecım halılarını gule gule kullan kendınıde fazla yorma
elayada gecmıs olsun denızcım
burcu sızde duselmıssınızdır ınşallah
keremınde burun akıntısı kesılmıstır ınsallah sultan
mırayada masallah akıllı bıdık yuzuk ıstıyo he valla elıf bı hafta hergun mısafırım olunca daha yaptığım ve cekmedıklerım bıle oldu
ay seher senin misafirlerden bana cinnet geldi ne misafirmiş kız bütün gemlik sana mı geliyor:))
haftada 3 kere ağırlıyorumda yoruluyorum ben

benim 3 odam ve antrem halıfleks aslında çok ii oluyor ama hijyen açısından ne kadar iyi onu bilemiyorum

akşama ne yapsam diye düşünüyordum canım etli yahni çekti
deli gibi kasap aranıyorum ya buralardada kasap yok kafayı yicem...hayır ya yahni yemek istiyorum:))

bu arada hafta sonu şef aşçıların yarışması varmış. sinem geldi aklıma eşi belki katılmıştır diye??

Bende ısyan etmıstım sultan gelenler gemlıkten az genelde bursadan gelen oluyo e onlarında ıkı sı kalıcı olunca zor oldu bıraz gemlıkte tanıdığım yok pek bı esımın akrabaları bıde komsular var
gecen haftada yemekteyızde sefler vardı bu haftada var
valla sultan sen bu yap valla sısıer bı yerın sonra

bu arada hafta sonu şef aşçıların yarışması varmış. sinem geldi aklıma eşi belki katılmıştır diye??

yok canım master chef diye bi yarışma var onu diyosan orada şefler yarışmıyo profesyoneller katılmıyo yani
amma yemekteyiz diyosan çok şükür iyiki katılmamış seyrettinizmi bilmiyorum ama çok kalitesiz insanlar vardı.
mehmet yalçınkaya ve erdem dırbalı dışındakiler boştu ama yinede kazanamadılar.
zaten onlarla katılmayı düşünmüyordu hasan ama bayan aşçı karaborsa maalesef bulamadı bulduklarıda fazla deşifre olmak istemedi.
buradan hünerli hanımlara sesleniyorum siz katılın şu master chefe yaa..
şu camiaya biraz bayan eli değmesinin vakti geldi.
türkiyede executive chef olarak çalışan bayan yok,o kendilerine şef diyen bayanlar pasta şefi ama executive değil chef de party falanlar.yani pastacılıkta bile iyi bayan şef yok üzücü bence...

bu arada selam vermemişim pardon
çiçekcim çok mutlu oldum iyi olmanıza sevindim
zamanla herşey daha da kolaylaşır alışır cancanda
hep mutlu ve huzurlu kalın

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,denizela,sinehas,Ayshe,

Bende ısyan etmıstım sultan gelenler gemlıkten az genelde bursadan gelen oluyo e onlarında ıkı sı kalıcı olunca zor oldu bıraz gemlıkte tanıdığım yok pek bı esımın akrabaları bıde komsular var
gecen haftada yemekteyızde sefler vardı bu haftada var
valla sultan sen bu yap valla sısıer bı yerın sonra

ben yorumsuz seyredemiyorum pek siz ne düşünüyorsunuz merak ettim
hoş pek seyredemiyorum baştan sona ucundan kenarından ama katılanları yakından tanıyorum.

Sultan buldun mu kasap:-))

Çiçek ne güzel,sizi düşününce Melek ün kadife teni mis kokusu minicik elleri kolları aklıma geliyor.ev bebek kokuyordur şimdi..

Ben de pek bakamıyorum Yemekteyiz e,ben en çok yemek pişirme süresinde istiyorum seyretmek,orayı kaçırdım mı anlamı yok zaten.

Sinem sonuncusunda senin dediğin 2sinden biri mi kazandı,ben görmedim de?En sonki kadın çok kötüymüş,onu söylerlerken gördüm birtek.

çiçekcim nasıl mutlu oldum seni okudukça allah mutluluğunuzu arttırsın..
maşallah seher nazar değmesin enerjine..misafir gelecek temizle ,gittiler kirlendi temizle ,yenisi gelecek temizle,ikramları yap,ilgilen..ben biraz iş yapsam tansiyonum düşüyo bayılırdım herhalde herkesin içinde..şaka falan da dr a gitmeyi düşünüyorum ama bi gidemedim..kesin bişey eksik demir vs. yoksa hemen başı döner mi insanın..
bu haftada mı şefler varmış..sıradan insanlar yarışınca izlenmiyo artık sanırım..şeflerden kimin iyi kimin kötü old. tv den bile belli oluyo zaten..geçen hafta cuma çıkan bayan çok kötüydü mesela..

Tuğba naptı acaba,ölmüş bitmiştir kanımca,o kadar kişiden.Dünden yorulmuştu zaten.

Ben de bugün mutfak temizleyecektim ama,annem ben geldikten sonra eve gitmedi,e o olunca da yemek yaptım öğlen için yedik içtik derken kaldı iş.

Ben geçen hafta cheflerin yarıştığını bilmiyordum,ilk sarışın bayan yarışıyordu.Dedim kadına bak,neler biliyor.-))Şekilli falan birşeyler yapmıştı.Meğer chefmiymiş neymiş:-)))

kızlar ege bugun koltukları tükenmez kalemle bi güzel cızmış nasıl cıkar bilgisi olan varmı?

canım bayanlar şef olmak bi yana yanından bile geçemezlerdi zaten berbattılar
o sarı kızı diyosan rafetin yanında çalışıyo zaten menüyü hazırlayanda o zaten biçok şeyi hazır kullanmıştı sondaki berbattı evet krep çevirmeyi bilmeyen bi şef nasıl olabilir ben bile çevirebiliyorum yazık yazık..
ama benim kızdığım ilk gün yarışan kızın haddini bilmemesi o kadar usta insanlara yorum yapması ve düşük puan vermesi ayıp yani,para için yaptı ama kendine kötülük yaptı.
muhsindi sanırım yanlış hatırlamıyorsam kazanan onun şef olduğunu bile bilmiyordum
eşim galata kulesinin orada bi restaurantın şefi demişti
usta şefler zaten katılmaz kolay kolay bu yarışmaya,çıkan reklam için çıkar.

Back
X