2009 Nisan Anneleri

elif ecemın ceketine baktımda kırmızının kremıymıs modeli senin beğendiğin yani aldığım şeye bu kadar dikkatlı bakıyorum işte orda kremı görünce karıstırdım sanıyorum ayyy hepsi harika yaa çirkin bişey yokki yanlız ogün bebek bölümüne bakıyorum herşeyin küçüğü ya :))

Ben de ben de:-)Tablo seyreder gibi seyrettim hep:-)
Kaç bedenini aldın,ben de dayanamayıp alırım belki:-)

bu arada az önce faceden şirvan yazdı hep omu bizi ispiyonluycak perşembe büyük ihtimal bursaya gelıcekmıs bende bende toplanalım dedim sana geldm dedi sultana gidicem alınmasın dedi ama yine siz bilirsiniz dedi yarın haber vericekmiş kesin olarak eşi yarın belli olur demiş haberiniz olsun

Yaaa ,çok güzel çokkk!Yarın mı kesinleşecekmiş tam.Bebek mi seveceğiz yani,belki biz de özeniriz İstanbullular gibi:-)

cicilere bakın yarebbim süper güzellerimize de çok yakışacaktır eminim

şirvanto mu geliyor buyursun gelsin yarın net haberim olsunda hazırlık yapayım

beni de soktunuz zaraya süper şeyler var

elif uzaya baktım pastalar süper ama tadını güzel olacağını sanmıyorum şeker hamuru sırf görüntü

ay benide uyku tutmadı aldığım laptopu geçtim yatağa ama kimsecikler yok

elif sen şimdi nasıl ve ne zaman yapçam mirayın doğum gününü

aaa ,Tuğba hayret ben 4 e doğru çerçevecideydim.Var ya bugün sabah 9:30 dan 4 e kadar Bursanın altını üstüne getirdim.Ayak basmadık yer bırakmadım.Ben korupark Zaradan aldım elbiseyi.O ceketler de keten olanlardan dimi,çok güzeldi.Güle güle giysin Ecem.
Offf kadın neden böyle yaptı ya,bana dün 4 te hazır olur demişti,bir gittim hala yapıyor.Birşey değil,eltim için olanlar acil.Cumaya kadar Ankaraya gitmesi lazım kargoyla,inş yetişir.Kargo cumartesi de teslim ediyor mu ki.
yetışir eliffffffff

DENIM LEGGINGS - Jeans - Girl (2-14 years) - Kids - ZARA Turkey

DENIM LEGGINGS - Jeans - Girl (2-14 years) - Kids - ZARA Turkey

bunları aldım bende valla elif bence yarın sabahtan ara sen yine sıkıltır gecen sene bir arakadaşımda yanlışlık yapmıstı mesela baya gecikmıstı zamanda az kalmıs ne olur ne olmaz sen işini garantiye al derim

allahım cok güzel şeyler var ikiside iyi günlerde gıysınn tugba elbiseye bayıldım bende hemen al kalmaz bie
bende gecen gün egeye alışverışe gıttıgımde kendime bi üst begenmiştim almadım aklım hep onda şimdiiiiii

oo şirvan gelıyormuşşşşşşşşşşşş haydi bakalımmmmmmmm oh sıcak sohbetlerınız olsun........

şirvan bravo anacımmm

2 cocukla maşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
günaydınn..
ecemin kıyafetleri çook güzelmiş güle güle giysin..
elif sanki sen şeker hamuru yaptırırsan bi de beğenmezsen çook pişman olacak gibisin ya bi şekilde tadına bak ya da kremalı yaptır bence..o sitede kremalı olup da çok süslü güzel pastalar da var doğum günleri için ben beğendim..

günaydın kızlar

nagihancım çok sevindim hayırlısı olsun

melekiminde bacağı hemen iyileşir inş. yirim ben onun cibil cibil bakışlarını maşallah kuzuya

kızların cicileri süper ya kızlara herşey var işte :) bi tane doğuramadıkki bizde elbiselere bakalım :)

yarın dr.a gidicemmm heyecanlanmadım ama korku var hep içimde inş. herşey yolundadır

şimdi ağda yapıciiimm
burda da hava soğuk dışarı çıkamicaz sanırım bakalım
hadi herkese iyi günler olsun

günaydın
cicleri güle güle kullansınlar.
benimde cuma bursada olma ihtimalim var. şirvanın bi gün ertelense de bende gelsem :))
neyse hayırlısı olsun umarım yapabilirsiniz buluşmayı...

gunaydınlar
ecem ve mıray gule gule kullansın cıcılerını
elıf pastalarının tadı taze olur canım guzeldır yanı ama uzayınd guzelldır seker hamuru gösterıs dıyım bensıze yenmıyo ya yazık ona verılen paraya
denız ben ustunu marsmelowdan kaplıcam sanırım karar verdım :)tabı senın pastanı gorup değişmesse kararım içinede senın crem..elı tarıfını koyucam krema olarak
şirvanın gelmesıne sevındım ama bı hafta onceden verılmıs bı sozum var ve oda malesef perşembe ya :((

valla bugün kesinleşicek seherr sende iptal ediver oraya gidersin tekrardan ama şirvan birdaha zor gelir

kıyafetler çok güsell miray ve ecem güle güle giysin..

ben de bilemiyorum ya..
biraz daha abiye gibi mi bisey olsun doğum günü için.
yoksa her zaman giyebileceği bitrşey mi olsun karar veremedim ....

denizzzzzzzzz sana ıhtıcayım var
canım bana su havuclu tarcınlı kekın tarıını verırmısın tekrar
valla tuğbacım bakalım bıseyler ayarlamaya calısıcam:26:

benim eşimin kardeşi foçada asker şuan haftasonu kayınvalideler onu ziyarete gidecekler. ben gitsem mi gitmesem mi karar veremedim. sonra bursaya gitmeye karar verdik. gerçi havada güzelleşiyor gezerdik ama yol uzun geldi ya 2 gün için yasoş da olunca çok yoruluyorum yollarda. artık bizde bursada gezeriz nerdeyse 1 ay oldu zaten gitmeyeli...

Oooo Şirvanı kesmedi istanbul buluşması hftya da aydın valla ondaki enerjinin yarısı bende olsa keşke :-))
Selin bence Bursaya git havada güzel olacakmış oh gezersin yollarda perişan olma cnm...

temizlendimmm ohh artık çok kısa sürüyo tüysüzleştim iyice
ama göbeğimde çıkmaya başladılar yine yaa
demirde de tüylenmiştim
yada şu sürdüğüm çatlak kremi yapıyo

yemeğimide koydum demirimi uyuttum
demirle babasıda süpürge yaptılar oh ev mis ben mis yemekler hazır
öğleden sonrada dışarı çıkarız herhalde

çiçek sormayı unuttum sen emziriyomusun
bi ara sütüm kesildi demiştin inş. emziriyosundur cnm

bnm göğüsler toparlandı yeniden silikonlu gibiyim hihihi
ama biliyorum 1.5 sene sonra sünücekler yine :27:

selamm ecem ve miray güle güle giysinlr cicilerini.bende kayraya aldım ama pant .büyük üstü tam geldi sinir oldum dün gittim foruma değiştiremedim çünkü hoşuma hiçbişey gitmedi görevlide bana acele etmeyin 3 ay süreniz vr dedi bende bekliyim bari.
damla çikolatalı kek yapıyorum yaa bu fırın deli ediyo beni yarısı kbarıyo yarısı sönük:((

ohhh mügecim güle güle pislen:)) maşallah göğüsler bomba olmuş:)) benimde eşim geçenlerde söledi doğumdan sonra göğüslerin yumuşadı diye iyi o zaman dedim estetik yaptırim.aslında şu dikleştirici kremler işe yarasaydı alıcaktım ama malesef yaramıyolar benim kuzenim 500 tl lik krem denedi yok olmuyo

Back
X