2009 Nisan Anneleri

bu arada barana ve şirvana da çok üzüldüm. İnşallah kıskançlık sorununu çabuk atlatırlar.

öğle arası elbiselere baktım..
terazi olduğumu belli ediyorum karar verene kadar ben..

aaaa Müge gelmedi mi daha ??
bu hftda bizim çok işimiz var zor giriyorum
Müge ben oldum ilkinde evlenmek için başvururken yaptırmışlardı mecburi diye sonrada devam etmiştim oradaki drlar evde yerleri silerken bile paslı çivi filan batabilir işte bıçakla elinizi sürekli kesiyorsunuz olursanız iyi olur demişlerdi...

bende öğle arası elbise aldım.
kotondan çok indirim vardı 23 liraya geldi. ışıltılı falan düğünlerde giyilir...

ben meriç e doğum günü için olan elbiseye karar veremedim..
güle güle giy canım..
aaaa Müge gelmedi mi daha ??
bu hftda bizim çok işimiz var zor giriyorum
Müge ben oldum ilkinde evlenmek için başvururken yaptırmışlardı mecburi diye sonrada devam etmiştim oradaki drlar evde yerleri silerken bile paslı çivi filan batabilir işte bıçakla elinizi sürekli kesiyorsunuz olursanız iyi olur demişlerdi...
bence de vurulmakta yarar var..

altta geçen konulara bakıyorum da arada
ne çok bebeği olmayan insan var
Allah isteyipte olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah çok zor

tek sevgi var
sevgicim iyi akşamlar umarım alp daha iyileşmiştir selin kaçar yarın yokum :)

geldim geldim gezdik biraz :))

herşey yolunda Allaha çok şükür sağlığıda yerinde
180 gr. olmuş kuzu
kız gibi ama tam olarak şimdi söylemiyorum pipi göremedim dedi
biraz erken bu haftada bazen yanıltabiliyo dedi
yani öbür aya kaldı kesin sonuç bakalım hayırlıısı :))

tetenozuda sordum sevgicim vurulabilirsin bişey olmaz dedi demirde olmadım dedim
yani bizden kaynaklanan bişey olmaz dedi
ateş yapıyomuş doğrumu
o da bebeğe zarar veriyomuş dr.a sordumda onun yanında ne veriyolar bilmiyorum dedi
baklaım 20. haftada olurum belki

Son düzenleme:
günaydın kızlar
benimde moralim bozuldu dün akşam gece gecee. biz şimle izin aldık ya cuma için. kayınvalideler foçaya gidecekler küçük oğulları askerde. bende görmek istiyordum ama biraz ayrı kalmak istedim kayınvalidelerle hep beraberiz zaten. bide arabada sıkışmız olucaz zor geldi açıkcası. sonra dedik bursaya gidelim. orda gezelim yasoşu olmadı bi gün de anneme bırakırız o bakar. biz husoyla gezeriz. o kadar uzun zamandır yalnız gezmedik ki. hatırlamıyorum hiç. eşimle çok konuşmasak da son karar böyleydi. sonra anneme haber vermiştim. dün annem aradı cmt akşamı sünnet pazar günü bebek mevlüdü varmış. cıma akşamı da amacanlara gideriz dedi. daha anane babanne onlarda klasik gezilecek yerler zaten. ben bozuldum hatta gitmesek falan dedim az otururuz dedi. içimden ama dedim cuma yine gezeriz. zaman bulabilrsek. eşim geldi. bi sinirlendi. hem yalnız kalmak istiyormuşum hem anneme bişi demiyormuşum. sen git ben izin almıcam. boşu boşuna iznimi mi yakıcam falan filan. normalde haftasonu falan da hep gideriz beraber hiç de bişi demez oraya gitmeyelim şu bu.. takılır bizle. gerçi haklı yanıda var hem yalnız kalmak istiyorum hem yapamıyorum. bence biraz izmire kardeşinin yanına ben gitmek istemedim diye de yapmış olabilir. ona böle desem küser gider de neyse alttan aldım. bu sefer tamam gitmeyelim dedim ikna ettim. istanbula yakın başka yere gitmeye karar verdik. otelde falan kalırız bişiler ayarlarız artık. bu sefer annemi aradım annem bozuldu. dedim zaten yoğunmuşsunuz başka haftasonu geliriz falan. ama üzüldü offf. napıcam bilemedim. keşke anneme baştan sölemeseydim. ama o da abartıyor ya öğlen akşam her vaktimize bi gezme sıkıştırıyor offf.....
selin 2kere okudum ama anlayamadım ya başım yerinde değil cevap vermedim sanma diye yazdım

şirvan gitti 8 gibi bugün çok güzel geçti baran geride 2 gazi bıraktı
ecem ve kerem:)
oy o burak maşallah harika bişey doya doya sevdim misler gibi kokuyor altını falan açtım unutmuşum valla ama çok güzeldi

çocuklara çiftetelli falan oynattık
hani utanmasak kendimizde oynayacaktık:))

güzel bi gün oldu benim adıma

kerem öğlen uykusu yapmadı şimdi salladım uyudu
yarında sünnet çin tahlillere gidicez erken kalkam lazım

Selammm!
ay evet ya Burak nasıl tatlı nasıl yumoş,misler gibi de kokuyor,maşallah!Bizim çocuklar da kardeşe hazırlar mı ne,hiç gıkları çıkmadı kucağımıza aldığımızda:-)
Çocuklar uykularını aldıkları sürece artık daha güzel geçiyor buluşmalarımız,huysuzluk yapmıyorlar,hatta yavaştan birbirleriyle oynamaya bile başladılar.
Sultaaaaaaan,kayınvalidenin böreği de neydi ya,çok lezzetliydi valla,bir dilim daha olsaydı yerdim şimdi:-)
Senin tiramisun da süper tabi,börek salata hepsi çok nefisti,ellerine sağlık!

Miray yolda uyudu,eve gelince de devam etti,sonra kaldırayım dedim,ama uykusunu almamıştı ya,çok ağladı mızmızlandı.Neyse duruldu şimdi.

Gelirken Tuğbayla birlikte aldık sonunda çerçeveleri.dün gittiğimde benimkiler pembeydi,bugün gittim sarı olmuşlar:-)İlk anda yadırgadım ama sonradan da düşündüm,her işte bir hayır varmış.Benim Miray için beğendiğim pasta papatya lıydı,bu çerçevenin kutusunun üstünde de sarı papatyalar var:-))Çok güzel oldu yani,çokkkk:-)

Müge hayırlı olsun çok sevindim.Bugün de hep aklımızdaydın ne oldu acaba diye.Ya dr da kesin değilse neden söylüyor ki?Bence kesindir de az biraz yanılma payı varsa ondan öyle demiştir.

Selammm!
ay evet ya Burak nasıl tatlı nasıl yumoş,misler gibi de kokuyor,maşallah!Bizim çocuklar da kardeşe hazırlar mı ne,hiç gıkları çıkmadı kucağımıza aldığımızda:-)
Çocuklar uykularını aldıkları sürece artık daha güzel geçiyor buluşmalarımız,huysuzluk yapmıyorlar,hatta yavaştan birbirleriyle oynamaya bile başladılar.
Sultaaaaaaan,kayınvalidenin böreği de neydi ya,çok lezzetliydi valla,bir dilim daha olsaydı yerdim şimdi:-)
Senin tiramisun da süper tabi,börek salata hepsi çok nefisti,ellerine sağlık!

Miray yolda uyudu,eve gelince de devam etti,sonra kaldırayım dedim,ama uykusunu almamıştı ya,çok ağladı mızmızlandı.Neyse duruldu şimdi.

Gelirken Tuğbayla birlikte aldık sonunda çerçeveleri.dün gittiğimde benimkiler pembeydi,bugün gittim sarı olmuşlar:-)İlk anda yadırgadım ama sonradan da düşündüm,her işte bir hayır varmış.Benim Miray için beğendiğim pasta papatya lıydı,bu çerçevenin kutusunun üstünde de sarı papatyalar var:-))Çok güzel oldu yani,çokkkk:-)
ni demek cnm afiyet olsun aklımıza gelseydi sarsaydık keşke böreklerden

hadi ya pembe söyledin sarımı olmuş
yaptırdığınız yerde tam sopalık valla ne biçim iş yapıyorlar

neyse sonunda aldınız ya ona şükredin:)
siz gittikten sonra saat 7 gibi şirvanla biz bir posta daha yedik:)

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mügecım hayırlı olsun kız anası olucaksın sen:))))

selin eşin haklııı bencede yanlız kalmak istıyosun kendi ailene gıdıyorsun he tamam ailen uzak görüşemıyorsun ama annenın o şekilde yapması benıde sınır ederdı bı erkek olsaydı benım eşimde sevmez oaraya gıdelım buraya gıdelım

bıde uzzun zamandır görmüyorsun sen ailenle hasret gıder onlar torun sverken sen kocanla olaş ama oda olmayacak en ıyısı sız istanbulda kalın:))))))))))

şirvannnnnnnnnnn telde oyuzdenmı dıordun kız baran yapmadı baran yapmadı dıye ehehehe şehit bırakmış yaaaaaaa

:52::52:

elif evet dedıgın gibi herseyde bi hayır vardır

benım kilerde yarın elimde olur heralde merakla beklıorum
sizlerı öpüyorummmmmm

annemlerden gldik ay orulmuş bende annemın evı temızledım bıraz yaşlı pek yapamıyorrr
şirvan sen aradıgındada çarsıya cıkmıştım

ay pazartesi salı gelsin telaş başlasın kuafordu temızlıktı pasta siparişııydı derken cuma oldumu oy oyoyoyoyyoyoo

slm kızlarrr bugün bencede ecemı uyuturken ağlaması dışında problem olmadı şükür sultanın dediği gibi baran ecemi baya halletmıs yani:))keremıdemı halletti bizden sonra.))

bugün gerçekten çok güzeldi herşey nefisti kaynanında senınde ellerıne sağlık canım bu arada benım kuzen seni pekkk sevmiş sultişşş:))

çerçeveleri bende çok beğendim ya eşimde çok beğendi şaşırdı bu kadar güzel beklemıyordum dedi:))

burakk çok şekerr ya tosunpaşa maşallahhh :nazar::nazar:

bu arada mügeeee çok sevindim canım kızmış sanıyorum allah hayırlısını versin inşallahhhhh:16:

mügecim hayırlısı olsun...

günaydınnn bu arada..

buluşmal güzel geçmiş süper..

gunaydınlar
ne guzel eğlenmıssınız aklım hep sızdeydı cocuklarda uzmememıs sızı ne guzel
tuğba resmını koyarmısın canım cercevelerın

Back
X