Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğle arası elbiselere baktım..
terazi olduğumu belli ediyorum karar verene kadar ben..
bende öğle arası elbise aldım.
kotondan çok indirim vardı 23 liraya geldi. ışıltılı falan düğünlerde giyilir...
bence de vurulmakta yarar var..aaaa Müge gelmedi mi daha ??
bu hftda bizim çok işimiz var zor giriyorum
Müge ben oldum ilkinde evlenmek için başvururken yaptırmışlardı mecburi diye sonrada devam etmiştim oradaki drlar evde yerleri silerken bile paslı çivi filan batabilir işte bıçakla elinizi sürekli kesiyorsunuz olursanız iyi olur demişlerdi...
selin 2kere okudum ama anlayamadım ya başım yerinde değil cevap vermedim sanma diye yazdımgünaydın kızlar
benimde moralim bozuldu dün akşam gece gecee. biz şimle izin aldık ya cuma için. kayınvalideler foçaya gidecekler küçük oğulları askerde. bende görmek istiyordum ama biraz ayrı kalmak istedim kayınvalidelerle hep beraberiz zaten. bide arabada sıkışmız olucaz zor geldi açıkcası. sonra dedik bursaya gidelim. orda gezelim yasoşu olmadı bi gün de anneme bırakırız o bakar. biz husoyla gezeriz. o kadar uzun zamandır yalnız gezmedik ki. hatırlamıyorum hiç. eşimle çok konuşmasak da son karar böyleydi. sonra anneme haber vermiştim. dün annem aradı cmt akşamı sünnet pazar günü bebek mevlüdü varmış. cıma akşamı da amacanlara gideriz dedi. daha anane babanne onlarda klasik gezilecek yerler zaten. ben bozuldum hatta gitmesek falan dedim az otururuz dedi. içimden ama dedim cuma yine gezeriz. zaman bulabilrsek. eşim geldi. bi sinirlendi. hem yalnız kalmak istiyormuşum hem anneme bişi demiyormuşum. sen git ben izin almıcam. boşu boşuna iznimi mi yakıcam falan filan. normalde haftasonu falan da hep gideriz beraber hiç de bişi demez oraya gitmeyelim şu bu.. takılır bizle. gerçi haklı yanıda var hem yalnız kalmak istiyorum hem yapamıyorum. bence biraz izmire kardeşinin yanına ben gitmek istemedim diye de yapmış olabilir. ona böle desem küser gider de neyse alttan aldım. bu sefer tamam gitmeyelim dedim ikna ettim. istanbula yakın başka yere gitmeye karar verdik. otelde falan kalırız bişiler ayarlarız artık. bu sefer annemi aradım annem bozuldu. dedim zaten yoğunmuşsunuz başka haftasonu geliriz falan. ama üzüldü offf. napıcam bilemedim. keşke anneme baştan sölemeseydim. ama o da abartıyor ya öğlen akşam her vaktimize bi gezme sıkıştırıyor offf.....
ni demek cnm afiyet olsun aklımıza gelseydi sarsaydık keşke böreklerdenSelammm!
ay evet ya Burak nasıl tatlı nasıl yumoş,misler gibi de kokuyor,maşallah!Bizim çocuklar da kardeşe hazırlar mı ne,hiç gıkları çıkmadı kucağımıza aldığımızda
Çocuklar uykularını aldıkları sürece artık daha güzel geçiyor buluşmalarımız,huysuzluk yapmıyorlar,hatta yavaştan birbirleriyle oynamaya bile başladılar.
Sultaaaaaaan,kayınvalidenin böreği de neydi ya,çok lezzetliydi valla,bir dilim daha olsaydı yerdim şimdi
Senin tiramisun da süper tabi,börek salata hepsi çok nefisti,ellerine sağlık!
Miray yolda uyudu,eve gelince de devam etti,sonra kaldırayım dedim,ama uykusunu almamıştı ya,çok ağladı mızmızlandı.Neyse duruldu şimdi.
Gelirken Tuğbayla birlikte aldık sonunda çerçeveleri.dün gittiğimde benimkiler pembeydi,bugün gittim sarı olmuşlarİlk anda yadırgadım ama sonradan da düşündüm,her işte bir hayır varmış.Benim Miray için beğendiğim pasta papatya lıydı,bu çerçevenin kutusunun üstünde de sarı papatyalar var
)Çok güzel oldu yani,çokkkk
![]()