Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hakkında hayırlısı olsun...selam kızlar
bugün yine doktora gittik.geçen gidişimizde kese 8 haftalık bebeğe göre küçük demişti tabii kalp atışıda duymamıştık.fakat geç gebelik olabilir demişti doktorumuz.
bugüne kadar bekledik.lekelenmem hiç kesilmedi.bende ilaçlarımı almaya devam ettim.
fakat bugün kese büyümesine rağmen içinde bebiş yok.büyük ihtimal kese boş
pazartesiye kadar yine bekleyeceğiz.yine görünmezse ya ilacı keseriz kendi düşer ama kanama çekmek istememdersen kürtaj yaparız dedi.
hayırlısı böyleymiş.Rabbim böyle uygun görmüş.
ama beni 2. bebiş fikrine ısındırdı 7 8 kilo verip 2. bebiş çalışmasına başlayacağım :)
aliyecim çok tşkler cnm
evet göğüslerinin eski kıvamına gelmesini istiyosan hmaile kalıyosun :)
aliyecim bende demişrde hiç hamile gibi değildim ama 2. hamilelikler daha ağır oluyomuş
müge 2.leri doguran cogu kişi bu kelimeyi söylüyor
2. hamilelikler daha ağır oluyomuş
slm kızlar geçmişi okuyamadım
berbat bir gün geçirdim abartısız bütün gün pipi diye ağladı kerem
hastanede 4 tüp kan aldılar 4 kişi zor tuttuk ordakilerle
ben yanlız gittim biri olunca kerem daha çok şımarıyo oto koltuğunda falan durmuyor
akciğer filmi çekildi
işlemler yapıldı kısmetse pazartesi pipi gidiyor içim sıkılıyor ya
hastane bahçesinde otururken 10 yaşlarında bir kız vardı onun masasına oturdum
büyümüşte küçülmüştü sanki
kızla konuştuk böbrekleri çalışmıyormuş diyalize giriyormuş
kardeşim var dedi uludağ üniversitesinde o da kulakları duymuyor dedi
halime binlerce kere şükrettim
hastaneden sonra annemlere giittim
keremi parka çıkardım arabayla gittik ordanda bir yere gidecektik
park ederken park halindeki arabaya çarptım arabada hiçbişey yok arka arkaya olduğu için dokundum
başka bir yere park edip arabanın yanına gittim sahibi esnafmış orda bozuldu adam tabi ama arabada hibişey yok
çok mahçup oldum bütün günün stres ve sıkıntısıyla başladım ağlamaya hüngür hüngür ağladım
hala aklıma geliyor çok üzüldüm ya eşime söylemedim ama
bişey demez ama söylemek istemedim off çok yazdım kusura bakmayın ama çok doluydum(
arkadaşlar çok sağolun
kalp atışlarını duyduğum geliştiğini bildiğim bir bebeği kaybetsem çokk çok üzülürdüm fakat malesef kese boş.2. anne olmamın vakti saati değilmiş.
böyle durumlarda gerekli olan tek şey tevekkül..tevekkül...tevekkül...
Rabbimin verdiğine de aldığına da amenna...
ama dediğim gibi çabuk adepte olup 2. annelik hevesine girdim.rabbim hayırlı zamanda yine nasip etsin inşallah
şirvan facede msj attım ama gırmedın sanıyorum faceye resım beklıyorum canım baranın beğendiğin resmını bana mail at
şirvan fiyat ne ıstıyorsunuz canım bakarsın biz alırız:))
Ben elmalı tart yapacaktım ama yapmaktan vazgeçtim.tek pasta yetmez mi ya,tatlı olarak?
2 börek 2 salata yaptım bide pasta.çok yoruldum valla,12 ye kadar da onlarla uğraştım,yarına börekleri pişirmesi kaldı tek.
sinemcim kardeşin için de üzüldüm.ama sınava girecek dimi?Morali bozuk diye mi bu senesi gitti diyorsun,yoksa kalkamayacak kadar mı kötü:-(
bu sene de acayip sınav tedbirleri almışlar.Bozuk para, saat bile olmayacak yanında.Hatta sınavda görevli öğretmenler bile bulundurmayacak bozuk para.Anahtar bile olmayacak.Arabasıyla gidenler araba anahtarlarını nereye sokacaksa!
Allah sınava girecekelrin yardımcısı olsun,emeklerinin karşılığını alsınlar.