2009 Nisan Anneleri

selam
ay sinemcim okuyunca çok üzüldüm melisee.. demek ki üzülüyor içten içe... inşalllah geçer kısa zamanda... Allah sana sabır versin...

öyle çok zor son iki haftadır gece 1e kadar uyumuyo ve sürekli em em em ben buna dayanamazken... hatta dün gece 4de vurcaktım bitane eşim engel oldu... 4de uyandı zaten 1deuyuduyatmıycakmış emcekmiş.... offf müthiş sabır istiyo annelik yaa.. ikinciden vazgeçcem bööle giderse... of çok daraldım buraya da kırk yılın başı girip sorun yazmak istemiyorum ama çok kmötüyüm giremememin nedeni gene pınar.. bana çok düştü okuldan gelince sürekli em em em... yemek yememe bile izin yok... eşim de olmayınca....
neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın iyi akşamlar herkse Allah yardımcımız olsun...

selamm
ege nin doğum günü kutlu olsun maşallah ne güzel geçmiş darısı bizim başımıza bizimde yarın ama biz bu sene aile arasında kutlucaz o yüzden fazla telaşımız yok.
sinem yazdıklarını okudum çok üzüldüm canım ya hem melis hemde senin için çok zor bi durum allah yardımcınız olsun.k.ıraka ben olsam bende gidemezdim heralde.
bu arada elifcim halleyli past hem çok basit hemde çok lezetli aklında bulunsun canım.

emelcim senin işinde zor canım galiba çalışan annenin çocukları daha düşkün oluyo gerçi bende çalışmıyorum ama genede bana düşkün kayra .

sinemcim yazdıkların beni çok etkiledi
çok üzüldüm :(
malum bizimde babamızın askerlik var
eşimde uzata bildiği kadar uzatıyor bu dönemi yüksek lisans yapıyor aslında hiç ihtiyacı yok işinde uzmanlaşmış şirketini kurmuş biri
sırf ecrin daha laftan anlar hale gelsin diye bekliyoruz ama ne zaman giderse gitsin etkilenecek biliyoruz

sabiha paktunanın facebook hayran sayfasına yaz orda necla hanımdı sanırım cevaplıyor kendisi sabiha hanımın yardımcısı ona bile ulaşabilirsin o şekilde

gerçi randevuları doluymuş ama birkaç tavsiye bile alsan işe yarar belki

k.ırak konusunda da haklısın bende olsam gitmek istemezdim
kıbrısda bile dayanamadım ben

yaşamadan insana basit geliyor bizde evlendiğimizde eşim 2. üni. okuyordu son sınıftaydı aynı zamanda çalışıyordu
1 yıl çocuk istemiyorduk bebek olmadan kısa dönem gidip gelir dedik ama ecrin hanım geliverdi
o 5.5 ay bana o kadar uzun geliyor ki anlatamam bedelli çıksa adağım var valla
oğlum olursa askere gitmeden evlendirmicem :)

sinemcim yazdıkların beni çok etkiledi
çok üzüldüm :(
malum bizimde babamızın askerlik var
eşimde uzata bildiği kadar uzatıyor bu dönemi yüksek lisans yapıyor aslında hiç ihtiyacı yok işinde uzmanlaşmış şirketini kurmuş biri
sırf ecrin daha laftan anlar hale gelsin diye bekliyoruz ama ne zaman giderse gitsin etkilenecek biliyoruz

sabiha paktunanın facebook hayran sayfasına yaz orda necla hanımdı sanırım cevaplıyor kendisi sabiha hanımın yardımcısı ona bile ulaşabilirsin o şekilde

gerçi randevuları doluymuş ama birkaç tavsiye bile alsan işe yarar belki

k.ırak konusunda da haklısın bende olsam gitmek istemezdim
kıbrısda bile dayanamadım ben

yaşamadan insana basit geliyor bizde evlendiğimizde eşim 2. üni. okuyordu son sınıftaydı aynı zamanda çalışıyordu
1 yıl çocuk istemiyorduk bebek olmadan kısa dönem gidip gelir dedik ama ecrin hanım geliverdi
o 5.5 ay bana o kadar uzun geliyor ki anlatamam bedelli çıksa adağım var valla
oğlum olursa askere gitmeden evlendirmicem :)

sağol canım
rabbim zor bir sınavdan geçiriyor inşallah tez zamanda kurtuluruz
haklısın bilmeyene çok kolay başka memleket
şimdiye kadar bende gezdim biliyorsun ama yurt sınırları içindeydim
bide melis bebekti nihayetinde
şimdi mekan değişikliği onu sarsar zaten sarsıldı sarsılacağı kadar
askerlik konusunda haklısın inşallah bedelli çıkar da kurtulursunuz
nice insan var bekleyen Allah herkesin gönlüne göre versin
bi yazayım bakalım ne diyecek
Allah kimseye çaresiz dert vermesin
bunlar çözülebilecek şeyler

Son düzenleme:
tr de taşrada bile olsan kendi memleketin kurban olurum toprağına
ama başka memleket çok başka
kıbrısda sözde türk toprağı ama aaah ah çok şey derimde neyse
nankörlüklerini gördük zaten haberlerde kısa zaman önce.

inşallah eşin tr de iş bulur döner allah bi kolaylık gösterir inşallah
biz 3 4 sene kalacaktık ortak pislik yaptıda eşim kızdı dndük
işlerimiz daha da açıldı iyiki dönmüşüz herşeyde bi hayır var

dediğin gibi çözülmeyecek dertler değil
rabbim melisin günahsız bebeğin yüzü suyu hürmetine babasına kavuştursun aminn

iyiki doğdun ege nice mutlu yaşalaraaa..
sinemcim çok üzüldüm yaa melis e :( ne denir nasıl olur bilmiyorum..allah sana bol bol sabır versin..sen ayakta duracaksın sabırlı olacaksın ki o en iyi şekilde atlatacak..
çook yorgunum çook ikramları yaptım ama hiç bi yerim tutmuyo..şimdi de dışarı çıkıyoruz hangi enerjiyle gezeceksem artık..bu arada truff harika oldu..ilk kez denedim ama çok basit ve lezzetli herkese tavsiye ederim bi de görüntü çok güzel..

sabah doktor kontrolm vardı çıkışta airport avm ye gittik pantolon almaya diye girdim bi etek bir de uzun ceket aldım kendime :) alışveriş festivali varya fiyatlar yarı yarıya
avm de sefayı gördük yetenek sizsinizde ki
herkes onu gösterip gülyor falan
pek efemine hareketleri vardı ehehehe

Esen geçmiş olsun canım........

Sultan başarılar sınavda........umarım emeğinin karşılığını alırsın...................

Sinem sizin için de çok üzüldüm........baba daha önce hiç uzak kalmadıysa olabilir....ama emin ol alışacak........babasının ona mama alacağını.....onu çok sevdiğini....gelince nasıl oynacağını anlat.......zaten konuştum diyosun ama........onun anlayacağı dilden çok basit kelimelerle oyunla anlatman yeterli bence....bizde işe yarıyo.......belki süre uzun diye bu kadar tepki vermiştir......Allah kavuştursun ....................

İyi akşamlar

iyi akşamlar kızlarr

sinemcim çok sıkıntılı bi durum gerçekten
demirde babası gidince 1-2 gün kendini kaybediyo sonra unutuyo sanırım
bide ben ona çok anlatıyorum baba gidicek para kazanıcak sana mamalar alıcak ciciler alıcak diye
sanırım gidip gelmelerinden artık o da çok alıştı
ama böyle birden bire babasının gözünün önünden kaybolması kötü etkilemiş kuzuuyu
inş. en yakın zmnda bütün işleriniz hallolur da meliste bu huyundan vazgeçer

sana sonuna kdr hak veriyorum cnm ben olsam bende gitmezdim inş. herşey yoluna girer

tuğbacım aldıklarını güle güle giy

egenin doğum günü iyi geçmiş sevindim

sultancım sanada başarılar cnm

seher öyle misafiride hiç sevmem ne bulduysa yesin cnm aaa

emelcim gerçekten çok zormuş anlatarak bıraktırsan bişeyler sürsen olmuyomu?

bugün dışarı çıktık çok garip bi hava vardı
güneş yoktu ama sıcaktı 24 dereceydi yandım resmen

demirde iskelede balık tutan amcalarının yanında pek bi eğlendi
gidip kovadan balıkları tutup çıakrdı üstü başı balık oldu ama bişey diyemedim tabi
onlar oynadıkça onunda hoşuna gidip gülüyo

eve geldik çok acıkmış kuzum yemeğini yedi
sonra ben alışverişe gittim geldim bi baktım babası yatağına yatırmış uyudu dedi
salıncakta sallanırken uyumuş kuzum
öğlen uykusunu uyumayınca bide sabah 8 de kalktı
bakalım bu gecede uyuyacakmı?
8 de yattı inş. dünkü gibi olur

ayyy sinem Allah sabır versin
melis çok etkilendi heralde yada şöyle düşündüm ben belkide babasının gitmesinin senin yüzündemi olduğunu sanıyor ondan sana hırçın davranışlar sergiliyor

çok etkilenmiş yavrum ya çok üzüldüm inŞ.TR de güzel ve daimi bir iş bulur eşin tüm kalbimle amin diyorurm canım

sinemcim çok üzüldüm yaa melis e :( ne denir nasıl olur bilmiyorum..allah sana bol bol sabır versin..sen ayakta duracaksın sabırlı olacaksın ki o en iyi şekilde atlatacak..
çook yorgunum çook ikramları yaptım ama hiç bi yerim tutmuyo..şimdi de dışarı çıkıyoruz hangi enerjiyle gezeceksem artık..bu arada truff harika oldu..ilk kez denedim ama çok basit ve lezzetli herkese tavsiye ederim bi de görüntü çok güzel..
truff ne kine anam pek cahil gördüm kendimi:)zannettiğim şeymi acaba çikolatalı hamurla yapılıyo makinesi var tırtıklı tırtıklı çikolata içine :))nasıltarif ama:)

tr de taşrada bile olsan kendi memleketin kurban olurum toprağına
ama başka memleket çok başka
kıbrısda sözde türk toprağı ama aaah ah çok şey derimde neyse
nankörlüklerini gördük zaten haberlerde kısa zaman önce.

inşallah eşin tr de iş bulur döner allah bi kolaylık gösterir inşallah
biz 3 4 sene kalacaktık ortak pislik yaptıda eşim kızdı dndük
işlerimiz daha da açıldı iyiki dönmüşüz herşeyde bi hayır var

dediğin gibi çözülmeyecek dertler değil
rabbim melisin günahsız bebeğin yüzü suyu hürmetine babasına kavuştursun aminn
amin..

müge çocuklar günlerini aktif geçirince akşam nereye yatacaklarını bilmiyorlar demirde pek eğlenmiş gözümün önüne geldi balıklarla oynayışı:)

aannnaaammm o senin dediğin waffle sultan off çok severim canım istedi
zaten diyetteyim tatlı diye delirdikçe k bar yiyorum ahaha

hihihi sultan kuyruğundan tutmuş sallıyo bidetatlı tatlı gülüyo sıpam :)

evet yaaa o dedikleri şey böyle top top oluyo cnm

ii geceler..
truff ufalanmış kek ve çikolata karışımı oluyo top top yapıyosun neye istersen ona buluyosun sultan..
baran hastalanmış..şirvan aydın da ya beni aradı drumuzu sordu neyse gitti antibiyotik vermiş kulağında boğazında enfeksiyon vamış sanırım..hepinize çook slm söyledi..

selamm
ege nin doğum günü kutlu olsun maşallah ne güzel geçmiş darısı bizim başımıza bizimde yarın ama biz bu sene aile arasında kutlucaz o yüzden fazla telaşımız yok.
sinem yazdıklarını okudum çok üzüldüm canım ya hem melis hemde senin için çok zor bi durum allah yardımcınız olsun.k.ıraka ben olsam bende gidemezdim heralde.
bu arada elifcim halleyli past hem çok basit hemde çok lezetli aklında bulunsun canım.

burdan da yazayım mutlu yıllar egeee...

bu arada melekimmmm egenin doğum günü kutlu olsun cnm ohh sen atlattın sıra bizde:16:

sagolun kızlarrrrr:))

ii geceler..
truff ufalanmış kek ve çikolata karışımı oluyo top top yapıyosun neye istersen ona buluyosun sultan..
baran hastalanmış..şirvan aydın da ya beni aradı drumuzu sordu neyse gitti antibiyotik vermiş kulağında boğazında enfeksiyon vamış sanırım..hepinize çook slm söyledi..
aaaaa gecmiş olsun barana :(

ay her tarafım agrıyo sabahtan beri koşturmmaca ev temızlendi bileeeeee

keşke bi daha yapsak ehehhe oglumu öpe mpe uyuttum şimdi annesinin kuzusuuuuuuu nasıl mis kokuyorr ay ben bugun hep agldım suandada aglıyorum öffffffffffffff

:52::52::52::52::52:

sultan umarım sınavlarında emegının karsışıgını alırsın

esencim gecmiş olsun

ay okudum okudum unuttummmmmmmm

faceye bi iki resım atayım gerısını sonra yüklerım bımde uykum gldiiii

sevgi pazartesi bakarsın ama cercvyi eklıyorummmm faceye :)
gec oldu ama kusura bakma:)

Back
X