Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devrim bak tren bulamadım ama metrolu bir hikaye kitabı var resimleride vardır içinde
Caillou Hikaye Kitabı - Metroda - ürün
canım evet var oralarda ama bildiğim kadarıyla yerlesim yok hiç orda. o yüzden de o kadar ucuz. yoksa bahçeşehirin hemen orası.keşke olsa biraz yerlesim ben de alırım. ama benim eşim de o tarafta istemiyo. işi okmeyanı şişli de çünkü.her akşam en az 1.5 saat yol gidicek. başka yerlerde de pek uygun proje yok. falan filan işte. ben de bıraktım bu ara bakmıyorumsağol aliyecim
rabbim hepimizin gönlüne göre versin
boğazköyde çok güzel villalar var içleri yapılmamış.fiyatları uygun 180 200 arası.bitmişleri 300 ve üstü alıp içini kendimiz yaptıralım istediğimiz gibi diyoruz.ama gidip hiç bakmadık dağbaşı bi yer falansa olmaz yani :) bizim için yer önemli değil eşimin kendi işi ve taşıdığı sadece büro.yeterki uygun yerde uygun fiyatla bulalım.
siyahtan yaptırınca öyle oluyo canım. benim de eşim düz istiyo.400 çok yaa aliye ucuza getirmiş o zaman
benimde saçlarım dalgalı ama en son siyahtan renk açtırınca birazda tülüşlendiler.o yüzden kuruttuktan sonra düzleştiriyorum eşim öyle çok seviyor
ben kaaç ay önce boyattım saçımı ama şimdi gören hürremin saç rengi diyor ben daha dizi başlamadan boyattım diyorum![]()
geçmiş olsun canım size de. maşallah eceme de. aman olmasınlar hasta ya. insanın içi gidiyo. ne güzel dr.unuz varmış gerçekten helal olsun.slm güzeller bizde aşımızı olduk bu akşam hepatit a ama maşallah gayet ıyıdı ecem 6 ay önce gitmıstık en son nasıl unutmuyorsa daha doktorun kapısına geldik ağlamaya başladı gidelım dıye birde sık hastalanan bir çocuk olsa ne olur bilmem artık boyu kilosu ıyı maşallah herşey yolunda ço şükür doktorumuzda hadi size yemeğe götüreyım dedi ordanda hediye almaya gidelım kızıma dedi hem çok şaşırdım hemde çok sevındım güzel bir dostluk kurabilmişiz 2 yılda demekki saolsun ..pasta siparişin,de verdik elif hani facede konuşmustukya onu verdk bakalım inşallah güzel olur ..
kerem ve selene çok geçmiş olsun ..
aliye saçların harika olmus bende burada okumadan faceye yorum yapmıstım güle güle kullan canım
aliye ve adaşım sizlerde ev düşünuyormussunz allah gönlünüze göre versin canım ..
kalıcı fön olayıda bence çok güzel ama fiyat baya tuzluymus hakikaten ..
günaydın sevgicim. halledersiniz siz. maşallah eşin yardımcı sana.Günaydın....
Melek sen var ya çalışsan çalışırsın baksana sabahın köründe buradasın gene maşallah sana....
Valla o tembellikten bende de var nasılsa doğumgününe yakın dip köşe yapıcam diye saldım eşim makine açıyor bende toz o kadar silme bende de yok hftya yapıcam artık...
Müge güle güle giy canım tulumunu bende anlamadım hani çok kilolu gibi olmasamda hiçbirşey olmuyor vücut şeklim değişti diyorum herhalde kız diye ya da ikinci diye...
canım evet var oralarda ama bildiğim kadarıyla yerlesim yok hiç orda. o yüzden de o kadar ucuz. yoksa bahçeşehirin hemen orası.keşke olsa biraz yerlesim ben de alırım. ama benim eşim de o tarafta istemiyo. işi okmeyanı şişli de çünkü.her akşam en az 1.5 saat yol gidicek. başka yerlerde de pek uygun proje yok. falan filan işte. ben de bıraktım bu ara bakmıyorum
siyahtan yaptırınca öyle oluyo canım. benim de eşim düz istiyo.
benim de hürremin rengine dönmüştü. bana da açık geliyo o kadarı yakıştıramıyorum kendime. bu renk çok içime sindi
sevgicim nasıl calışayım canım bu canavarla kim tutar bunuGünaydın....
Melek sen var ya çalışsan çalışırsın baksana sabahın köründe buradasın gene maşallah sana....
Valla o tembellikten bende de var nasılsa doğumgününe yakın dip köşe yapıcam diye saldım eşim makine açıyor bende toz o kadar silme bende de yok hftya yapıcam artık...
Müge güle güle giy canım tulumunu bende anlamadım hani çok kilolu gibi olmasamda hiçbirşey olmuyor vücut şeklim değişti diyorum herhalde kız diye ya da ikinci diye...
günaydınlar kızlar yaaaa
beni bugün bi telaş sardı dün geceden beri pastayı nasıl yaptırsak diye düşünüyorum
ve en sonunda mickey mouse kafasının şeklinde yaptırmaya karar verdim
bakalım inş. güzel yaparlar tadından şüphem yok çünkü çok güzel oluyo
bide alışverişe çıkmamız lazım ama eşim bahçeyi yaptırıyo
c.tesi günü en son mermerciler ve çim kaplamacıları gelecek pazar günüde doğum günü
c.tesi alışverişe çıkarız diyo eee ben temizliği ne zmn yapıcaamm
aslında yapmasam daha iyi çünkü ev yine kirlenicek şöyle üstten yaparım artık
tulumum oldu olmasınada şöyle bi 5 kilo zayıf olsam daha iyi dururdu
3.5 kilo aldım ama bnmde vücut şeklim değişti remsen
bi kere göbeğim çok büyüdü normalde demirde 6 aylıkken böyleydim bu 2. diye erken büyüdü
popomda yayıldı ühühühühüühüh
bugün gidip demire pantolon bakıcam gömleği var
belki üstüne bi yelek alırım ya da kravat :)
evde yemeklik hiçbişey yok o alışverişide halletmem lazım
üstelik annemde yok eşimde demiri nasıl durdurucam bilmiyorum
hadi bana kolay gelsiinnnn
ev almak isteyenler Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre güle güle oturacağınız bi ev nasip etsin inş.