Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tatlım açarız allahın izniyle ama ben forum falan uğraşamam tecrübelerimizi yazdığımız aşılardan mamalardan hastalıkalrdan hamilelik sürecinden bahsedeceğimiz blog tarzı bir site olur ben doktor da ayarlarım soru cevap kısmı vs. ama en erken 1 yıl sonra falan kod yazacak enerjim yok kafadaaynen tuğba bende hiç bişey anladım domain seerver falan işin içinde olmayınca :)
patron burdan editörlüğümde var kur bi site :))hehehe
kızlar size bişey sorucam..eşim haftasonu işi varmış illa istanbula gidelim diyo..
ben hiç uçağa binmedim ama uçakla gidilecek tabi şimdi..
eskiden orta kulak iltihabı geçirmiştim..kulağım çok hassas..500 metrelik dağa çıkarken bile ağlayarak çıktığımı biliyorum..bence benim uçağa binmem mümkün değil ama size bi sormak istedim,tanıdığım hiç dr da yok kbb cı..
sağol canımm kolay para nerdee ya vücudun ya beynin ya ikisi birden yorulacak illaki :)Deniz,havayla alakası olabilir mi bilmiyorum da,ben ilk bindiğimde giderken çok yağmurluydu ve kulağım acayip zonklamıştı,çınlamıştı,dayanılmayacak gibiydi.ama dönüşte hiçbir şey hissetmemiştim.
İniş çıkışlarda sakız çiğnemek işe yarıyor deniliyor,ama orta kulak iltihabı için de işe yarar mı bilmiyorum.Bir kutu sakızı at ağzına çiğneye çiğneye gidersin)
Tuğbiş, bizim yere verdiyseniz tadı çok güzel olur şekli de öyle,muntazam yapıyorlar.ya ben senin kremşantiliyi bir türlü tutturamadım yaa,inat ettim yapıcam.Bisküvileri iyice un haline getirip krem şantiyle karıştırıp sonra dolapta mı, dondurucu bölümünde mi bekletilecek?Bide streçfilm seriyor musun borcama?
Tuğba valla ben de anlamam bu teknik şeylerden,server hosting bilmem ne?Ama zor olduğu belli.Kolay gelsin!
bu arada tuğbalarda az önce gittiler keremle ecem çok güzel oynadılar ya gözlerimize inanamadık kovalambaç oynadılar kahkalar çığlıklar havada uçuştu bizimde gülmekten çenelerimiz ağrıdı
neredeyse ilk defa ikisin, böyle gördüm maşallah dedik yani