2009 Nisan Anneleri

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,TugbaEcrin,galatea79+,

melekim sağol canım benim
benim siteler oyun ve program indirme siteleri.
burda yazmıyorum sonuçta herkese açık bi ortam sadece bizler yokuz google patron sahte tık tespit ederse banlar siteleri :)
bu anne bebek hakkında site yaparsam paylaşacağım face de.dediğim gibi yazar olmak isterseniz yazılarınızı koyarız.site tutarsa düzenli içerik giren yazarlarımıza ek gelir sağlar.
mesela oyun ve program sitelerinde günde 5 program ekleyip 5 ingilizce çeviri yapan öğrenciler var biri de kardeşim diğerleri onun arkadaşları.harçlıklarını çıkarıyorlar.

selam kızlar bugün girdim ama yazamadan çıktım
cam sildim baya bi temizlik yaptım koptum
akşamada tuğbalar gelcek
mügeeee senin tarfinden yaptım kremşantili büsküvili bakalım nasıl olacak dondorucuyamı koyuyoduk onu

aynen tuğba bende hiç bişey anladım domain seerver falan işin içinde olmayınca :)
patron burdan editörlüğümde var kur bi site :))hehehe

yok sultancım normal buzdolabına koyuyosun ama şöyle 2-3 saat durunca daha iyi oluyo

Son düzenleme:
bilemiyorum yaaa vücudum gerçekten çok biçimsizleşti özelliklede kalçalarım
hayırlısı olsun bakalım

sağolun kızlar bugün hiçbişey yapamadım demşrle inicektik ama demirin ateşi çıktı
çok yüksek değil ama çıkarmak istemedim keyfide yerinde ama bakalım inş. devam etmez
tam doğum günü üstü ertelemek zorunda kalıcam yoksa

gittim hemen bi kabak aldım düdüklüye attım eşim geç gelince yarım saatte hazırladım işte
yedik çok şükür
ama çok yoruluyorum ya

artık yarın bakıcam yeleğe pantolona

Yorma knedini bu kadar mügeee
yavaş yavaş halledersın
ay bebek büskivisiylemıydi o müge büskiviyle krem şantiyi bulamaçmı yapıyoruz büskiviler kırılıyor degılmi üzerıne cikolata sosu bende yapayım bari yarına

güle güle pislen sultannnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar size bişey sorucam..eşim haftasonu işi varmış illa istanbula gidelim diyo..
ben hiç uçağa binmedim ama uçakla gidilecek tabi şimdi..
eskiden orta kulak iltihabı geçirmiştim..kulağım çok hassas..500 metrelik dağa çıkarken bile ağlayarak çıktığımı biliyorum..bence benim uçağa binmem mümkün değil ama size bi sormak istedim,tanıdığım hiç dr da yok kbb cı..

Deniz,havayla alakası olabilir mi bilmiyorum da,ben ilk bindiğimde giderken çok yağmurluydu ve kulağım acayip zonklamıştı,çınlamıştı,dayanılmayacak gibiydi.ama dönüşte hiçbir şey hissetmemiştim.
İniş çıkışlarda sakız çiğnemek işe yarıyor deniliyor,ama orta kulak iltihabı için de işe yarar mı bilmiyorum.Bir kutu sakızı at ağzına çiğneye çiğneye gidersin:-))

Tuğbiş, bizim yere verdiyseniz tadı çok güzel olur şekli de öyle,muntazam yapıyorlar.ya ben senin kremşantiliyi bir türlü tutturamadım yaa,inat ettim yapıcam.Bisküvileri iyice un haline getirip krem şantiyle karıştırıp sonra dolapta mı, dondurucu bölümünde mi bekletilecek?Bide streçfilm seriyor musun borcama?

Tuğba valla ben de anlamam bu teknik şeylerden,server hosting bilmem ne?Ama zor olduğu belli.Kolay gelsin!

deniz yarın en basiti bi saglık ocagına sor yada hastaneye gıt

eşinde gidelim diyor seni yanında istıyor demekki istanbul sensiz cekılmez diyor eheheeh git git ne güzel işteeeeeeeeeeeee

eheheh melek alemsin..
yaa dedim eşime de ela olmasa hadi en kötü ihtimal iniş kalkışta ağlar susarım ama çocuk zaten tedirgin olacak bi de anne ağlıyo..zaten onunda kuağının ağrıma ihtimali var düşünsenize ikimizde zırzır ağlıyoruz hahaha..neyse ela büyüsün ben bi yanlız bineyim önce ya da bi dr a sorayım ama kesin bi cevap veremez bence o da..
işte elif kulağı normal olanlar bile bazen ağrıyomuş..ben en ufak bişeyden etkileniyorum :(
tuğbanın tatlısını bilmiyorum ben ama benim de öyle bi tatlım var..
1 paket kremşantiyi şırpıp 2 paket petitb... bisküviyle karıştırıyosun 2 de muz rendeliyorum..çook güzel oluyo ..tutmama ihtimali yok çok basit..ama buzlukta bekliyo bu..buzdolabında durursa düzgün kesilmez çıkmaz borcamdan..tabi buzluktan çıkıncada biraz bekliyosun yemeden önce soğuk oluyo..yazın yapıyorum o yüzden..üzerine çikolatada rendelerseniz çok güzel olur..

bende yaptım çok güzel oldu çok hafif
müge yazını okumadan önce dondurucuya atmıştım sonra çıkardım dolaba koydum ama donmuştu güzeldi yazın iyi gidecek olan bir tatlı ben 1 paket kremşanti ve 1 paket kakaolu petibör büsküvi koydum tam oldu üstüne çikolata sosu...
2 paket büsküvi bence çok gelir

bu arada tuğbalarda az önce gittiler keremle ecem çok güzel oynadılar ya gözlerimize inanamadık kovalambaç oynadılar kahkalar çığlıklar havada uçuştu bizimde gülmekten çenelerimiz ağrıdı
neredeyse ilk defa ikisin, böyle gördüm maşallah dedik yani

elif denizin anlattığı gibi tarif canım benımkide buzlukta bekliyor ama ben muz koymuyorum ceviz koyuyorum içine muzluda deniyeyim bari streç koyuyorum ben şekli çok güzel çıkıyor gerçekten çok hafif güzel tarif doğum gununede yapsam olur diyorum pastayı evet uzay past . verdık bakalım inşallah güzel olur ..

bu akşam gerçekten gözlerime inanamadım ya maşallah artık oyun oynamalar başladı ağzım ağrımış valla gülmekten inşallah hep böyle devam ederler:))

aynen tuğba bende hiç bişey anladım domain seerver falan işin içinde olmayınca :)
patron burdan editörlüğümde var kur bi site :))hehehe
tamam tatlım açarız allahın izniyle ama ben forum falan uğraşamam tecrübelerimizi yazdığımız aşılardan mamalardan hastalıkalrdan hamilelik sürecinden bahsedeceğimiz blog tarzı bir site olur ben doktor da ayarlarım soru cevap kısmı vs. ama en erken 1 yıl sonra falan kod yazacak enerjim yok kafada :D
kızlar size bişey sorucam..eşim haftasonu işi varmış illa istanbula gidelim diyo..
ben hiç uçağa binmedim ama uçakla gidilecek tabi şimdi..
eskiden orta kulak iltihabı geçirmiştim..kulağım çok hassas..500 metrelik dağa çıkarken bile ağlayarak çıktığımı biliyorum..bence benim uçağa binmem mümkün değil ama size bi sormak istedim,tanıdığım hiç dr da yok kbb cı..

uçak yükseldikçe o basınç normal insanın kulağını bile etkiliyor.biz eşimle sakız çiğniyorduk beni pek değil ama onu çok etkiliyordu o basınç sonrasında hep baş ağrısı çekiyordu.
bir de ela kesin etkilenir ona da sakız çiğnetin ecrin ilk bindiğinde burnu kanamıştı biraz

Deniz,havayla alakası olabilir mi bilmiyorum da,ben ilk bindiğimde giderken çok yağmurluydu ve kulağım acayip zonklamıştı,çınlamıştı,dayanılmayacak gibiydi.ama dönüşte hiçbir şey hissetmemiştim.
İniş çıkışlarda sakız çiğnemek işe yarıyor deniliyor,ama orta kulak iltihabı için de işe yarar mı bilmiyorum.Bir kutu sakızı at ağzına çiğneye çiğneye gidersin:-))

Tuğbiş, bizim yere verdiyseniz tadı çok güzel olur şekli de öyle,muntazam yapıyorlar.ya ben senin kremşantiliyi bir türlü tutturamadım yaa,inat ettim yapıcam.Bisküvileri iyice un haline getirip krem şantiyle karıştırıp sonra dolapta mı, dondurucu bölümünde mi bekletilecek?Bide streçfilm seriyor musun borcama?

Tuğba valla ben de anlamam bu teknik şeylerden,server hosting bilmem ne?Ama zor olduğu belli.Kolay gelsin!
sağol canımm kolay para nerdee ya vücudun ya beynin ya ikisi birden yorulacak illaki :)
bu arada tuğbalarda az önce gittiler keremle ecem çok güzel oynadılar ya gözlerimize inanamadık kovalambaç oynadılar kahkalar çığlıklar havada uçuştu bizimde gülmekten çenelerimiz ağrıdı
neredeyse ilk defa ikisin, böyle gördüm maşallah dedik yani

maşallah sıpalara hep böyle olsunlar

geçen forum istanbuldayken ecrin en alt katta çocukların oynadığı bir yer var oraya çocukların arasına daldı bi göbek yapmışlar çocuklar üstüne çıkıyor falan ecrini tırmanırken gördüm kafmı çevirmemle düştü babası kaldırdı bende yanında ki 3 4 yaşlarındaki erkek çocuğa sinir oldum ittirdi diye
meğer bizim cadı çocuğu ittirmiş o dengesini sağlamaya çalışırken ecrine çarpmış düşmüş ecrinde eşim diyor hiç kızma çocuğa seninki fena :)))

günaydınnn.. bu hafta da çokn yogundum. sürekli dış görevler vardı..

doğum günü olan kuzulara nice yıllara....

özledim siziii

kayrayı memeden kesmeye çalışıyorum sarımsaklı bal süreceğim başka fikri olan varmı çok düşkün memeye yemekde yemiyor gecede çok uyanıyor , düşkün olduğu için çok üzülsün istemiyorum :(

Minecim artık eskisi gibi giren olmuyor çocuklar büyüdü daha çok zaman alıyorlar sanırım...
Kızlar birşey sorucam vitamin veriyormusunuz ?? ALp allaha şükür hasta değil ama boyu ve kilosu az acaba versem mi diye düşünüyorum...

Back
X