2009 Nisan Annelerine Soru Sormak İsteyenler

kan kokarsın ne demek yaa çüşşşş demek istiyorum ben sezeryan doğum yaptım ertesi gün yıkandım miss gibi kokuyodum ve tabikide kocamla yattım. zaten kocanla yatmazsan o zorlukları beraber yaşamazsanız bi daha alışamaz gece uykusuna alışmasın o da fazla.

yuhh daha neler ne ayrı yatması yaa biz hastanede bile yan yana yattık annem kaldı benim yanımda eşimde ben bırakmam dedi yanıma kıvrıldı gece bi ara hihihi:)

gnydın 2009 anneleri:))
gercekten bana çok ii fikir verdiniz yardımcı oldunuz....
en azından kafamı toparladım ...şimdi ne istediğimi ve doktora ne diyeceğimi biliyorum....
bana yardımcı olan ,soruma cevap yazan tüm annişler tesekkür ederim....
bugun koantrolüm var....
inşlh hersey benim kararımdan yana gelişir...
inşlh doktor teysemiz aksi bişi sölemez ....

Kızlar, bende duyar duymaz sizle aynı tepkiyi verdim. Hatta karışmayın benim işime dedim. Bebeğimin ilk günlerinde üçümüz birlikte olamıyacaksak daha neler. Ama bu sözleri birileri daha söyler ve kafaları karıştırır diyede korkmadım değil. :bbo:
Kayınvalidemi geçtim, inanın bazen kendi annelerimiz daha karışıcı oluyor. Annemde söze hafif destek verdi. Beni kızdırdı. Birde kayınvalidemin yanındada dile getirirlerse oda kesin destek verir. Kocacımda böyle bir laf duysa korkar kesin, kaçaçak delik arar. En iyisi ağızlarını bir güzel bağırarak kapadım. guclubacismile

ıyı yapmıŞsın Çok ıhtıyacın olacak eŞının manevı desteĞıne. Ve o da baba olduĞunu ancak bu Şekılde anlayabılır baŞka yolu yok. EŞım hala sÖyleR ben doĞum yaptım eŞım hastanede benımle kaldı annemı bıle eve yolladık bız. ne kan kokuyodum ne bıŞey gelıp gıdıp heyecandan benı ÖpÜyodu EŞıM bebeĞı getırıyolardı kucaĞına alıyodu hemŞırelere soru soruyodu bebek bakımıyla ılgılı onlardan ÖĞrenıp bana anlatıodu hatta. Ne gÜzel Şeyler bunlar. O da bu duyguyu tatsın ve bebeĞın sorumluluĞunu ılk gÜnden alsın gÜzelım

ya bazen biz türk milleti olarak haddimizi aşıyoruz. ya bir karı-kocanın aynı yatağa girip girmiceğini söylemek kimin haddine düşer yaaa. bu ne görgüsüzlüktür. karı-kocanın yatağına kadar burnunu sokan bu zihniyet beni deli edecek bir günnn.
hadi bir anne kızını bir kenara çeker der ki yavrum sen bilirsin ama bak kimisi yatağını ayırır bu dönemde haberin olsun.
ama herkesin içinde orda burda insan içinde konuşulcak şeyler mi bunlar yaaaa

kızlar cam biberon önerisi olan?
aventin süt saklama kabından aldım 4 lü set,bunlar için hangi biberon emziği olur? hem saklama kabı hem biberon gibi kullanmak istiyorum

Ben chicco nun cam biberonunu kullandım çoook da memnun kaldım hatta 3-4 defa yüksekten yere düştü kırılmadı tavsiye ederi...

kızlar cam biberon önerisi olan?
aventin süt saklama kabından aldım 4 lü set,bunlar için hangi biberon emziği olur? hem saklama kabı hem biberon gibi kullanmak istiyorum
canım avent ve ya nuk kullanabilirsin..bebişler meme den sonra emzik seçebiliyolar..benimki anca nuk first choice serisiydi yanılmıyorsam onu beğendi..benim de avent biberonlarım..

Ben chicco nun cam biberonunu kullandım çoook da memnun kaldım hatta 3-4 defa yüksekten yere düştü kırılmadı tavsiye ederi...

canım avent ve ya nuk kullanabilirsin..bebişler meme den sonra emzik seçebiliyolar..benimki anca nuk first choice serisiydi yanılmıyorsam onu beğendi..benim de avent biberonlarım..

teşekkürler kızlar önerileriniz için
a.s.

merhabalar kızlar..
bugün benim bebeğimin 15. günü..
2 gün önceye kadar aralıksız 20 dakika emebiliyordu ama ne hikmetse 2 gündür 5-6 dakikadan fazla emmiyor... ya memede uyuyor, ya da inatçı keçim dudaklarını kitliyor, ne yaparsam yapayım emziremiyorum..

aralıksız 4 saat uyuduğu oluyor, kaldırmasam kalkıp emeceği yok.

ama hali tavrı normal. kakasını günde 4-5 kez bol bol yapıyor. aç gibi değil, fosur fosur uyuyor.

emdiği bu kadarcık mama ona yetiyor mudur? yoksa açlıktan helak olup uyuyor da ben mi anlamıyorum?

sütüm çok şükür bol, niye emmiyor vallahi anlamıyorum

2 2buçuk satten fazla uyursa al emzir demişti doktorum benim.
sarılık olmaması için..

meriç.. 2 satte bir tek göğsümü 15 dk kadar emiyordu..
doyuyordur doymasa çok ağlar:)

canım sütüm bol demişşin(maşallah)5-6dk.da doyuyor olabilir.
birde çenesi ağırır çok küçük daha.
ama 4 saat uyuyor olması fazla bence.
ben 2 saatte bir süt içirirdim.hatta dr.umuz ağladıkça ver saat tutma derdi.

doymazsa aglar arkadaşım.....

maşallah sütünde bolmuş fazla fazla gelıyorsa doyuyordur ne kadar onun karnı:):):)

ama 2 saatten fazla uyursa kaldır emzir..

SÜTÜNLE KAL.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…