Kızlar, bugün ben bebişimin yatağını yatak odamıza hazırlıyorum. Bayanlardan biri doğumdan sonra hemen kocanın yanınamı yatacaksın dedi. İlk günler kan kokarsın filan dedi hatta. bilmiyorumkismile
En azından bir hafta ayrı yatarsınız dedi.
Kızlar var mı böyle birşey? Doğum sonrası eşinizden ayrı mı yattınız bir süre?[/QUOTE
ilk defa böyle bişey duyuyorum ve birilerinin kafadan bişeyler atıp sonrada insanlarımızın buna inanması inanılmaz bi mantığı var mı bunun..nasıl kan kokarız..regl oluncada ayrı yatmak lazım o zaman ayda 1 hafta :))) insanın o psikolojiyle yanında isteyeceği ilk kişi eşidir..
cnm benimki farklı bir soru olcak.bebişinin adı denizela galiba.bende başından beri ela koymayı istiyorum ama farklı tepkiler var.kimisi çok hoş diyor kimsi ise anlamsız buluyor.deniz elada güzel olmuş.deniz yada elamı deniliyor yoksa denizela mı.of ya yardımcı olurmusun cnm.yakışıyor dimi bu isim.bilmiyorumkismile
canım avent ve ya nuk kullanabilirsin..bebişler meme den sonra emzik seçebiliyolar..benimki anca nuk first choice serisiydi yanılmıyorsam onu beğendi..benim de avent biberonlarım..kızlar cam biberon önerisi olan?
aventin süt saklama kabından aldım 4 lü set,bunlar için hangi biberon emziği olur? hem saklama kabı hem biberon gibi kullanmak istiyorum
Ben chicco nun cam biberonunu kullandım çoook da memnun kaldım hatta 3-4 defa yüksekten yere düştü kırılmadı tavsiye ederi...
canım avent ve ya nuk kullanabilirsin..bebişler meme den sonra emzik seçebiliyolar..benimki anca nuk first choice serisiydi yanılmıyorsam onu beğendi..benim de avent biberonlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?