2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

benımkı yalancı memeye kızıyor kızlar:)))) çok komik emiyor bişi gelmeyince sinirlenip ağlıyor fırtlatıyor memeyide:))))) çok acıkıyor benımkıde yaaa ne yapacağımı bilemiyorum durmadan yalanıyor orasını burasını yalıyorr....acaba doyma dürtülerimi yokki...??

Sağolun kızlar tavsiyeleriniz için. Benim uykum hafif ama yine'de korkarım yapamam insanlık hali bu belli olmaz ben çok yorulduğum zaman yüzükoyun üstüme yatırıp öyle veriyorum mememi ağzına öylesi daha güvenli.Ama bu seferde memenin üzerinde uyuyakalıyor...inşallah bu durum kalıcı olmaz

Son düzenleme:

aynen benimkide aç olduğu zaman kızıyor atıyor memeyi suratı buruşturuyor :))

3 tane emziği var anca 1 tanesini tutabiliyor oda zar zor onuda kayberdersek yandık :))

hoşgeldin arzuer aramıza..a.s.
biişey sorcam canım ya yüzükoyun nasıl emziriyosun yani bebeğin nasıl emio..yutması filan zor olmuyomu???drlar en doğru pozisyon bebeğin anneye tam dönük şekilde kucakta olması ve memeyi tam kavraması diyorlar..CADIARZU

valla canım benimki ağzında meme olsun da istersem amuda kalkarak verim ağzına :))) Şaka bir yana yastıklarla destekleyerek arkamı yarı yatıyor vaziyette veriyorum.Yoksa tamamen uzanarak değil yani ozman oda rahat edemez tabi , tabii sürekli değil çok yorulduğum zaman yapıyorum. Kızlar bu arada bebeği sarılık geçiren varmı aranızda???

cnm ne yapçan artık listeyi kızla siteye zor giriyor bebeklerle uğraşmaktan
bide listeyle kim uğraşçak artık...

benim bebek 6 nisanda doğdu hala sarılıpğı geçmedi.. ilk 5 günlükken götürdüm değeri 8,3 çıktı..... 7 günlükken genel muayenede doktor '' sarılığı artmamış dedi'' ..... 23 günlükken götürdüm 9,2 olmuş

doktor i,laç yazdı hemde yeşil reçeteyle yazılan ilaçtan ilaç epilepsi(sara) tedavisinde kullanılan bir ilaç....... okadar moralim bozuldu ki...... sadece 5 gün sabah akşam yarım doz kullanacaksın dedi.. bakalım artık bugün son ilacı verdik ne olacak durumu.. görünüşte değişen bişey yok ama doktor ilacı bitirdikten iki hafta sonra gelin dedi...... inşallah düzelir..:çok üzgünüm:

evet şu an 28 günlük olduk ama hala sarlığımz var anne sütü sarılığı dedi dr muz ve 2-3 ayda ancak geçerniş..süreklii kontrollerini yaptırıyoruz allah şükür artmıyor düşmeye başladı..emzirmeye devam ediyorum..zaten 25 çıkarsa tehlikeliymiş beyin hasarına neden oluyormuş..

bebeklerimizin doğum güğnü aynı sarılığımda var ama dr ilaç vermedi valla canım sık sık emzir dedi sana niye verdi ki allah allah..:uhm:

Benimkinin de sarılığı sınırda çıktı hastanedeyken 2 gün üstüste kan aldılar.Sonra normal çıktı ama hala tam anlamıyla sarılığı geçmedi.Her hafta doktora götürüyoruz bu çarşamba yine gidicek ama bana ilaç vermedi doktor.Sadece bol bol emzir ve 2 saatten fazla uyumasın dedi.Gözlerinin rengi açıldı gibi ama bilmiyorum yinede tedirginim.Esra inşallah bebeklerimiz biran önce atlatır sen moralini bozma umarım değerleri normale döner.

cnm ne yapçan artık listeyi kızla siteye zor giriyor bebeklerle uğraşmaktan
bide listeyle kim uğraşçak artık...

Nedemek ne yapıcan canım bizde nisan annesiyiz,senağlama bizde listede görünmek istiyoruz.Ben düzenliyeyim isterseniz şirvan meşgulse.Madem başladık bu işe sonunu getirelim dimi ama

Son düzenleme:
bana doktor bi açıklamada yapmadı internetten öğrendim....... anne sütü sarılığı sanırım dimi kızlar.....

hayirdir neden sıkıldın okadar....

arkadaslar doupmdan beri ilkkez giriyorun foruma...
16 nisan da kızım meriç dünyaya geldi saat 23,58 de....
3030 gr bebisim ve 49cm... malesef normal olmadııı sancilarim 10dk düsmüstü hastaneye gittik kordon dolanmis 2 kez o yüzden sezercik oldummmm.

ama şimdi bebişimde bende çok iyiyiz....
yarı kırkımız çıktı bugünn....

arkadaşalar ben geldim biraz geç oldu ama .....
26 nisan da oğlum dünyaya geldi 3400gr 51 cm ismi yusuf eymen
çok zor bi doğum oldu ben de normal doğum diye gittim ama benimde kordon dolanmış sezeryan oldum şimdi evimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz...

bana doktor bi açıklamada yapmadı internetten öğrendim....... anne sütü sarılığı sanırım dimi kızlar.....

Esracım bende yeni çözmeye çalışıyorum next ile ilerledikten sonra alttaki yazı geliyor

Cut and paste code for most boards and web pages:
bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
kutucukta yazan şeyleri bloklayıp kopyaladım word kaydettim ordan kopyala yapıp buraya yapıştırınca çıkıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…