- Konu Sahibi cicekcicek
-
benımkı yalancı memeye kızıyor kızlar:)))) çok komik emiyor bişi gelmeyince sinirlenip ağlıyor fırtlatıyor memeyide:))))) çok acıkıyor benımkıde yaaa ne yapacağımı bilemiyorum durmadan yalanıyor orasını burasını yalıyorr....acaba doyma dürtülerimi yokki...??
Sağolun kızlar tavsiyeleriniz için. Benim uykum hafif ama yine'de korkarım yapamam insanlık hali bu belli olmaz ben çok yorulduğum zaman yüzükoyun üstüme yatırıp öyle veriyorum mememi ağzına öylesi daha güvenli.Ama bu seferde memenin üzerinde uyuyakalıyor...inşallah bu durum kalıcı olmaz
hoşgeldin arzuer aramıza..a.s.
biişey sorcam canım ya yüzükoyun nasıl emziriyosun yani bebeğin nasıl emio..yutması filan zor olmuyomu???drlar en doğru pozisyon bebeğin anneye tam dönük şekilde kucakta olması ve memeyi tam kavraması diyorlar..CADIARZU
valla canım benimki ağzında meme olsun da istersem amuda kalkarak verim ağzına :))) Şaka bir yana yastıklarla destekleyerek arkamı yarı yatıyor vaziyette veriyorum.Yoksa tamamen uzanarak değil yani ozman oda rahat edemez tabi , tabii sürekli değil çok yorulduğum zaman yapıyorum. Kızlar bu arada bebeği sarılık geçiren varmı aranızda???
evet şu an 28 günlük olduk ama hala sarlığımz var anne sütü sarılığı dedi dr muz ve 2-3 ayda ancak geçerniş..süreklii kontrollerini yaptırıyoruz allah şükür artmıyor düşmeye başladı..emzirmeye devam ediyorum..zaten 25 çıkarsa tehlikeliymiş beyin hasarına neden oluyormuş..valla canım benimki ağzında meme olsun da istersem amuda kalkarak verim ağzına :))) Şaka bir yana yastıklarla destekleyerek arkamı yarı yatıyor vaziyette veriyorum.Yoksa tamamen uzanarak değil yani ozman oda rahat edemez tabi , tabii sürekli değil çok yorulduğum zaman yapıyorum. Kızlar bu arada bebeği sarılık geçiren varmı aranızda???
bebeklerimizin doğum güğnü aynı sarılığımda var ama dr ilaç vermedi valla canım sık sık emzir dedi sana niye verdi ki allah allah..:uhm:benim bebek 6 nisanda doğdu hala sarılıpğı geçmedi.. ilk 5 günlükken götürdüm değeri 8,3 çıktı..... 7 günlükken genel muayenede doktor '' sarılığı artmamış dedi'' ..... 23 günlükken götürdüm 9,2 olmuş
doktor i,laç yazdı hemde yeşil reçeteyle yazılan ilaçtan ilaç epilepsi(sara) tedavisinde kullanılan bir ilaç....... okadar moralim bozuldu ki...... sadece 5 gün sabah akşam yarım doz kullanacaksın dedi.. bakalım artık bugün son ilacı verdik ne olacak durumu.. görünüşte değişen bişey yok ama doktor ilacı bitirdikten iki hafta sonra gelin dedi...... inşallah düzelir..:çok üzgünüm:
arzuercim düzenle canım sen listeyi
başta sıkıntıdan verdim o kiloları şimdi veremiom ama:)
bana doktor bi açıklamada yapmadı internetten öğrendim....... anne sütü sarılığı sanırım dimi kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?